- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.691
- 88
- 32
Hadi hayırlı haberler al insallah bende şimdi miniklerimin kalp atışını duydum herkese duaciyim darısı başınaYok canım daha gitmedim randevum 16.30da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlı haberler al insallah bende şimdi miniklerimin kalp atışını duydum herkese duaciyim darısı başınaYok canım daha gitmedim randevum 16.30da
tamam canım haber ver bizeYok canım daha gitmedim randevum 16.30da
O zaman benim Yaptigim hersey ani hareket. Takilmayin bu kadar. Ben normal hayatima devam ediyorumHanımlar bu bahsedilen eğilme ani hareket vs nedir sonucta giyinirken ne bıleyım mutfakta alt dolaptan birşey alırken veya yere birşey düşürdünüz onu alırken vs bunlara dikkat ediyor musunuz ?Ani hareketlere örnek nedir ? Mesela kapı açılmadı biraz sert çekmek bu ani hareket mi bu kadar dikkat etmeli miyiz ben duramıyorm mesela eşim çalışıyor haliyle kimsede bilmiyor bu süreci hap almaya kalkıyorum su almaya kalkıyorum kendime süt ısıtcam ocaktaki tencereyi tezgaha geçiriyorm sonucta 5 10 kiloluk şeyler değil dün akşam komşum geldi bir saat oturdum uzanmadm bir kaç kere evde yürümek durumundaydım falan![]()
Kızlar transferin olduğu günü de sayıyor muyuz?
Canımm bebişimin kesesini gördüm haberin olsun bence sende yarın falan git doktora.tamam canım haber ver bize
Yook ondan değil bende normal sıradan davranıyorum dolaptan birşey almak için eğilirim yerde bırsey goruyorm eğiliyorum kapı cam azıcık zorluyor aç kapa yapıyorm kalkıp sürahi tasıyorum tencere tutuyorum kalkıp yemeği ısıtıp masamda oturup yiyorum sık sık kalkıp dolanıyorm aklıma birşey gelince vs temizlik hariç kendi kişisel ihtiyaçlarımı karşılıyorum bana da normal ama insanların bahsettiği ani hareketler vs neler dıye düşündümO zaman benim Yaptigim hersey ani hareket. Takilmayin bu kadar. Ben normal hayatima devam ediyorum
Yaa hayırlı olsun canım çok sevindimCanımm bebişimin kesesini gördüm haberin olsun bence sende yarın falan git doktora.
Ispatı var burda beni anlat :)) götürsün sende bekleme canım. Sağolasın senden de aynı haberi duymak dileğiyleYaa hayırlı olsun canım çok sevindimeşime söyleyim de götürsün o zaman o kuralcı tam gününden önce götürmez inşallah ikna olur
![]()
Ispatı var burda beni anlat :)) götürsün sende bekleme canım. Sağolasın senden de aynı haberi duymak dileğiyle![]()
Maşallah canım sağlıkla al kucağına bebişler ikizmi senin ben tek biliyordumHadi hayırlı haberler al insallah bende şimdi miniklerimin kalp atışını duydum herkese duaciyim darısı başına
Gözünnaydın canım darısı kalp atışlarına inşallahCanımm bebişimin kesesini gördüm haberin olsun bence sende yarın falan git doktora.
Sağolasınnn canım. Çok heyecanlı ve korkuyla gittim ama çok mutlu çıktım allahım olmayan herkese versin inşallah :))Gözünnaydın canım darısı kalp atışlarına inşallah![]()
Ikiz canim cok şükür fazla dillendirmedim burda ondanMaşallah canım sağlıkla al kucağına bebişler ikizmi senin ben tek biliyordum![]()
Tatlım allah gonlune gore versin duaların kabul olsun inNe güzel sizleri böyle okudukça bizler de moral depoluyoruz.inşallah kucağınıza da sağlıkla alacaksınıztransferin 4. Gününden selamlar
![]()
Maşallahhhh minnaklaraIkiz canim cok şükür fazla dillendirmedim burda ondanallah sizede nasip etsin insallah hepinize dua ediyorum
Hep beraber doğum beklediğimiz günler gelecek bence :))Ne güzel sizleri böyle okudukça bizler de moral depoluyoruz.inşallah kucağınıza da sağlıkla alacaksınıztransferin 4. Gününden selamlar
![]()
Sıkı sıkı tutunsun bebişler inşallah bu günler çok dikkat et sende Güzel haberlerle gelNe güzel sizleri böyle okudukça bizler de moral depoluyoruz.inşallah kucağınıza da sağlıkla alacaksınıztransferin 4. Gününden selamlar
![]()
Inşallah canim valla ne düşünür sen onu yaşıyorsun biraz kanamalarim oldu ama dedim onlar anneleri gibi güçlü bırakmaz annelerini çok şükür ikisininde normal olamasi gereken şekilde kalp atışları güçlü atıyordu hep pozitif ol sitrese sokma kendini sende bide yarın saatlik yol dışında uzaklara gitme ben gemlige gittim otobüste stresten kanama oldu dikkat edin küçük pembe ve kahverengi lekeler normal dedi ama bacaklarından sürülecek kadar çok olursa hastaneye yaticaksin demişti çok şükür kesildi onlardaMaşallahhhh minnaklaraSağlıkla büyüsünler aminnnnnn canım inşallah ben pozitif düşüne düşüne pozitifi gördüm şimdi ikiz diye diye ikizlerime kavuşacam inşallah
![]()