Yok mu Nisanda transferi olanlar

Canım bence sekizde yapabilirsin sen.benim üçüncü gün ya 10 da yaptırıcam kan testini.5 olsa 8de yaptırırdım ❤ Düşük de olsa pozitif çıkması lazım ikimizinde o günde tutundularsa o zamandan sonra pozitifleşen çok sz galiba allah korusun negatif olursa yine tekrarlarız tabi ama bu stresi daha uzun süre yaşamaya gerek Var mı bilmiyorum iyi ya da kötü öğrenelim 🤦‍♀️
Bnde 8.gün yapicam ınslalah perşembeye iki.gun sonra olucak😊 inşallah güzel sonuçlar alalim

Canım bence sekizde yapabilirsin sen.benim üçüncü gün ya 10 da yaptırıcam kan testini.5 olsa 8de yaptırırdım ❤ Düşük de olsa pozitif çıkması lazım ikimizinde o günde tutundularsa o zamandan sonra pozitifleşen çok sz galiba allah korusun negatif olursa yine tekrarlarız tabi ama bu stresi daha uzun süre yaşamaya gerek Var mı bilmiyorum iyi ya da kötü öğrenelim 🤦‍♀️
Ay negatif olursa nasıl geçer adete kadar günler o daha kötü of ne zor bu test zamanı😔

Kan sonucumu aldim 391 cikmis. Bakalim bi kac gun sonra kac cikicak. Yalniz kani verip sonucu benim kadar gec alanda yoktur
Canım hayırlı olsun ne güzel çok güzel değerin yolunda gidiyordur Emin’im çok güzel değerin 🙆‍♀️🙆‍♀️❤️ Kaçıncı gün transferden çift embriyo muydu ikiz olmasın 😍

Canım hayırlı olsun ne güzel çok güzel değerin yolunda gidiyordur Emin’im çok güzel değerin 🙆‍♀️🙆‍♀️❤️ Kaçıncı gün transferden çift embriyo muydu ikiz olmasın 😍

Transfer 18inde yapildi 12. Gun transferden sonra. Iki tane embriyo konuldu. Ikiz degildir ya deger tam 4 haftalik gebelige denk geliyor

Bneimki 5.gün embriyosuydu. 24 nisan transfer oldum.. arkadaşımın biri de 3.gün embriyosuydu 7.gün yaptırdı ve çıkmıştı. Seninde çıkar 8.günde fln ama yine gününde tekrar yaptırirsin ben öyle yapayım diyorum
Merhaba. Benimde nisan 24 te 5. Gün transferim oldu. Sizinle aynıyiz.. neler hissediyorsunuz? Ben çok sık tuvalete çıkmak dışında çok fazla bisey hissetmiyorum.

Günaydın herkese bugün 6. Günüm ve çok mutsuz uyandım.olmadı diye kalktım gece rüyamda gördüm olmadığını zaten bu kadar güzel bişeyi hemen ilk denemede yaşayacak kadar şans nerede dedim.çok mutsuzum.idrar testi yaptım çok erken 3. Gün embriyosu biliyorum tabiki negatif.kasık ağrılarım da gitmiş ilk günden beri varlardı şu an değişik hissettim olmayınca.kan testi yaptırmaya heyecanım bile kalmadı :KK43:

Günaydın herkese bugün 6. Günüm ve çok mutsuz uyandım.olmadı diye kalktım gece rüyamda gördüm olmadığını zaten bu kadar güzel bişeyi hemen ilk denemede yaşayacak kadar şans nerede dedim.çok mutsuzum.idrar testi yaptım çok erken 3. Gün embriyosu biliyorum tabiki negatif.kasık ağrılarım da gitmiş ilk günden beri varlardı şu an değişik hissettim olmayınca.kan testi yaptırmaya heyecanım bile kalmadı :KK43:
Hrmen üzülmeyin 6. Gün çok erken idrar da görünmemesi de çok normal belirti olmadan da hamile kalan insanlar var bu sitede kendinize biraz daha zaman tanıyın bence

Hrmen üzülmeyin 6. Gün çok erken idrar da görünmemesi de çok normal belirti olmadan da hamile kalan insanlar var bu sitede kendinize biraz daha zaman tanıyın bence
Benim üzüntüm test ya da belirtilerden ziyade hissiyatım genelde doğru hissederim inşallah bu sefer yanılıyorumdur 😞

Siz ne zaman öğrenecektiniz sonucunuzu inşallah önce sizden pozitifleri alırız iki embriyo diye hatırladım sizin de

Rüyalara inanma benide çok korkuttular bu dönemde hatta 3. Günüm de karabasan çöktü kalktığımda akıntım gelmişti bir anlık korktum ama sonra. Bol bol dua ettim ben Allah’a emanet ettim onları hiç bişey olmayacak dedim içimi rahatlattım sanırım bu dönemde biraz fazlaca oyun oynuyor bilinç altımız bize içini ferah tut benim ilk 4-5 gün filan kasık batmalarım vardı sonra kayboldu tutunmuş demekki Şimdi o batmalar yok sadece bir kaç gündür bel ağrısı ve kaşık ağrısı adet öncesi ağrılar var 12. Günüm bugün kan testine gitcez ama 8. Gününden beri ben pozitif olduğunu biliyorum Kanda da idrardada çıktı diyeceğim ümidini sakın kesme sen Kesersenbebeğinde keser tutunma ya çalışmaz bu arada lekelenme yerleşme Kanaması bekleme oda herkeste olmuyor bende olmadı

Back
X