- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
Gnaydın canım inanır mısın bu gece aynısını yaşadım okadar kötü rüyalar gördüm okadar kasılarak korkarak uyandım ki aynı akıntı geldi aha dedim kanama geldi ama korkudan yataktan dışarı cıkamadım rabbim dedim en çok hamilelere rahat vermezler nolur bebeğime birşey olmasın dıye dua ettim eşimede bana oku dedim dualar okuya okuya korkarak uykuya daldım çok kötüydü ya şimdiden korkmaya başladm eşim geceleri çalıştığında ben tek basıma ne yaparım dıye odamın kapısından gözümü alamadm birsüre uyku uyuyamadm demek sizede olduRüyalara inanma benide çok korkuttular bu dönemde hatta 3. Günüm de karabasan çöktü kalktığımda akıntım gelmişti bir anlık korktum ama sonra. Bol bol dua ettim ben Allah’a emanet ettim onları hiç bişey olmayacak dedim içimi rahatlattım sanırım bu dönemde biraz fazlaca oyun oynuyor bilinç altımız bize içini ferah tut benim ilk 4-5 gün filan kasık batmalarım vardı sonra kayboldu tutunmuş demekki Şimdi o batmalar yok sadece bir kaç gündür bel ağrısı ve kaşık ağrısı adet öncesi ağrılar var 12. Günüm bugün kan testine gitcez ama 8. Gününden beri ben pozitif olduğunu biliyorum Kanda da idrardada çıktı diyeceğim ümidini sakın kesme sen Kesersenbebeğinde keser tutunma ya çalışmaz bu arada lekelenme yerleşme Kanaması bekleme oda herkeste olmuyor bende olmadı