Allah aşkınıza üyeyi banlatmayın. Daha önemli konu yok bunlardan. İntihar önlenebilir bir şey siz ise banlıyorsunuz. Bakın çözüm arıyor burada dökebiliyor sadece içini. Hemen yöneticileri çağırmayın yazık günah valla.
Canım hastalığın ne bilmiyorum ama sevilmişsin bak demek ki sevilemez değilsin ve de inan bana en güzel insan bile bir süre sonra gözüne basit geliyor. Çirkin dediğimize bir süre sonra bu güzelmiş diyebiliyoruz. Çok da önemli değil. Sorunun daha büyükse oturur beraber çözümünü ararız. Çözümü yoksa bile alternatif yollar üretiriz. Rica ediyorum istersen özelden yaz bak ben de aynı şeyleri çok hissettim planlar yaptım hatta ama şimdi duruyorum iyiki de yapmamışım. Annem ihtimali farkettiğinde bile nasıl ağladı nasıl üzüldü. Yapma kuzum olur mu bize söz ver. Yakın hissettiğin kim varsa aç derdini bir şekilde konuşulsun. Sen değerlisin,özelsin, bir kere muhteşem bir kalbin var. Hiç mi güzel özelliğin yok onlara odaklan. Bak ben birkaç tane sayayım merhametlisin,zekisin,çocukları seviyorsun,iyi niyetlisin. Bir paragraftan çıktı bak sadece. Kendini sev lütfen. Önümüzdeki hafta bugün bakalım kendin hakkında ne düşüneceksin. Söz ver buraya kendinle ilgili güzel tespitleri yazacaksın haftaya. Tam bir hafta sonra. İstersen yakınlarına da sor ekle listene. Söz aldım sayıyorum tamam mı