- Konu Sahibi Fulyacennet16
-
yokmuş gibi davran, çünkü o sana öyle davranıyor.
Sen adama seni merak edecek firsat vermemissin. Arayip ne yaptigini soyluyorsun. Soyleme. O rayip naptin dese bile hic iste diye gecistir.
hep dddigim bisey var . Adamlar eve geliyor agzinin ucuyla naber naptin bugun diyor biz sabahtan aksama herseyi siraliyoruz ee ondan sonra adam benimle konusmuyor. Konusacak naptigimizi merak edecek bisey birakmiyoruz ki.
Ben bunu farkettikten sonra denedim gercektwn ise yaradi ama oyle bir iki gun degil biraz uzun vadede. Hele ilk yaptigimda adam resmen bir sorun mu var bisey mi yaptim diye dusundu.
Esim.... naber nasisin
ben...... iyidir
esim....... nasildi gunun
ben ...... iyi iste
esim...... evdemiydin bgun
ben.......hayir ( normal zamanda sayardim hayri evde degildim ayseyle kahvaltiya gittik suraya gittik simidi harikaydi senlede gidelim bilmem ne bink bink bink...)
esim..... nerdeydin kimleydin guzelmiydi nereye gittiniz bilmem ne butun aksam konusmaya calisti.
bu bir ornek. Yukarda arkadaslar soylemis. Sen de onu umursamadigini goster ama oyle bir ik8 hafta da olacak is degil erkekler kolay farkdtmez. Aksam ac kendi sevdigin bir film ben su filmi izleyecem istiyorsan s3n de izleyebilirsin de otur keyfinebak
film icin kendine kadar atistirmalik hazirla. Bana yok mu dediginde bilmem isteyecegini dusunemedim de ama sakin laf sokma.
baska bir aksam ben cay demleyecem kendime sen de icecek misin diye sor. Al cayini baska bir odaya balkona mutfaga ne bileyim al kitabini otur. Ilk etapda daha cok uzaklasiyormussunuz gibi gelir ama inan pesinden gelecek. Denenmis uygulanmis ve ise yararligi kanitlanmis yontemler. Cikma imkaninnvarsa hafta sonu bir iki saatlik arkadas grubu ayarla ne bileyim kahvalti filan. Biz arkadaslarla kahvaltiya gidecez 2 saat sonra gelirim ondan sonra gelince birlikte suraya gidelim de mesela gunu sen planla zorlamadan senin planlarina uysun olmaz mi dedi iyi sen bilirsin de kavga cikarma laf sokma. Inan zamanla noluyor bu kadina diyecek.
cok uzattim boyle taktikler cok. Gerek var mi bunlara erkekler cocuk gibi bencil davrandigi surece evet var. Bak baslarda salsaydim ben suan mutlu bir evliligimiz olmazdi cok sukur. Cocuk gib8 yasayarak ogreniyor erkekler
eenin simdi yapacagin ilk sey uzakta oldugu icin o aradiginda konusman. Her yaptigini her gittigini anlatmaman ama bunlari yaparken de asla kinayeli ya da tavirli konusma siradan konus. Kus oldugunu zannetmesin ise yaramaz.
Bak bunlari yaparken bir iki sikilacaksin ama yaptikca keyif bile alacaksin gicik olacak cunku
sertec bir zahmet bi daha konu açtığında paragraf falan yap yaa sana zahmet
böyle gözlerim karışıyor her konunda
vebahargeldi ve diğer arkadaşlar ne güzel söylemişler
bu taktikleri uygula ama trip tavır yapmadan
bir dönem bende yapmıştım bayağı yaramıştı
bundan sonra böyle ol :)
Esini en iyi sen tanirsin bunlarin yaninda onun huyuna suyuna gorede davran.Sagolasın yapıcam en az iki ay belki sıkılıcam üzülücem ama yapıcam.Sonra da sana yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?