Merhaba kızlar ,
Dünden beri eşimi aramıyorum o aılesının yanında biliyorsunuz.Akşam iş çıkışı direk kurs eve gec geliyorum dun hiç aramadım.tam eve geldim arkadaşı aradı 1 saat konuşmuşuz eskilerden eşimde devamlı beni aramış

bende aramaz zaten diye rahatt rahat konuşmuştum sonra annem aradı konuştuk derken bu aradı napıyosun vs kımle konustun bu kadar dedı bende arkadaşımla dedim annemle falan dedım kım ark dedı kız arkadasımla dedım adı ne yaaa dedı soyledım ee neler yaptın bugun dedı ıs kurs ne olsun dedım şimdi ne yaoıcaksın vs vs bana telefon alıcak elektrık supurgesı eksıgımız vardı tatıl vs dıye bık bık konuşurdum ben eskiden şimdi o başladı baktın mı telefonlara supurgeye tatıllere de bak dıye ısrar ettı tamam dedım ben hıc sormadım ne yaptın sızınkıler nasıl vs vs dıye hadı uykum geldı benım dedım bıraz konuşalım yaa dedıı başladı ben sormadan anlatmaya bugun sunu yaptım bunu yaptım dıye

neyse sabah oldu benden tık yok şimdi yine aradı bakıyosun dımı telefona supurgelere cumartesı sabahına bılet aldım erken donucem haftasonu plan yapalım vs vs dıye 2 gün oldu gideli nasıl oldu boyle anlamadım

ama devam bundan sonra boyle gelişmeleri yazıcam hanımlarrr