Yokluğun gözü kör olsun:(

Lütfen bulunduğunuz ildeki sosyal hizmetler il müdürlüğüne gidin ve tekrar bir inceleme talep edin.
Ben gidip ilgilenicem. Bakalım gelselerde yapmıyorlar. Bir üyeye fotoğraf gönderdim. O hali görüpte yardım etmediler yine

Liseyi bitirmedi. Okulun sürekli istekleri oluyordu. Para istiyorlardı okulu bıraktı

Liseyi bitirseymis keske her seyi para yaptilar demek ihtiyac olan egitim bile buna dondu konusuldu mu mudurle durumu izah edil di mi zor durum fakat vergilerle alinan egitim haktir.
Size burada oneri veriliyor yanlis anlamayin.
Herkesin hayatta zor zamanlari gecmis olabilir ama cabalayarak emek vererek ve bazi seylerden kisarak yapilir.
Ornegin esinizden aldiginiz parayi belli etmeden biriktirip ailenize verebilirsiniz.
Diger kardesleriniz de oyle.
Bir de okulu birakan kardesiniz calistigi parayi biriktirebilir..

Allah yardımcınız olsun inşallah yardım edecek birileri çıkar

Sizi yargilamadim zaten, durumunuzu ogrenmek ve tavsiye vermek icin yazdim. Madem her seyi dusunmussunuz, sadece yardim edebilecekler yazsin diye bir not ekleseydiniz keske.
Böyle yargılanacağım aklıma gelmedi ki. Yazayım

Müdürle konuştuk bir şey yapmadı.
Ben elimden gelen her şeyi yapıyorum. Elimde 10 lira olsada anneme ayırıyorum. Emin ol hayatımızdan herşeyi kısarak yaşadık. Görmeden konuşmak kolay geliyor millete.

Ben yargılamadım ki. Buradan vah vah tüh yazıp moralinizi bozmak istemedim. Kendimce öneri geliştirmeye çalışmıştım. Yanlış anlamışım demek ki kusura bakmayın,

iktidar partisinin size en yakın şubesine gidin ve üye olun. Bir süre geçince de derdinizi anlatın, bakın hem yardımlar gelecek, hem de kapılar daha kolay açılacak!

Millet iş zor bulurken, arkadaşın kardeşi havaalanında işe girdi üstelik ortaokul terk 3500 lira artı sigorta ve mesai ve ikramiye ile. " philly abla bana işi onlar ayarladılar, düğün müğün için ihtiyacın olursa söyle bana, belediye tesislerini bedavaya ayarlarız"!

Kardeşiniz okuluna devam etsin. Üniversite okusun hatta. Arka çıkın destek olun.

Benim ailem de sizin dediğiniz gibi bir evde yaşıyorlardı. Çatı akar lağım kokardı yalan değil. Ama Üniversite bitirip mesleğimi elime alınca daha iyi bir eve gçemeleri için destek oldum. Allah'a şükür şimdi.

Belki şimdi olmaz ama kardeşiniz ileride destek olurdu ailesine.

Ya bana da kizacaksiniz ama kimse yargilamamis ki sizi butun yorumlari okudum tek tek.
Herkes bildigi kadarıyla yardimci olmaya calisiyor neden surekli cikisiyorsunuz anlayamadim.
Çıkışmıyorum ki çalışın yapın edin diyorlarda bizimde aklımıza geliyor. Elimizden geleni sonuna kadar yaptık ama anca bu kadar işte.

Ne diyelim bibi benim aklıma bu kadarı geldi. Yapacak bir şey yok.

Ben yargılamadım ki. Buradan vah vah tüh yazıp moralinizi bozmak istemedim. Kendimce öneri geliştirmeye çalışmıştım. Yanlış anlamışım demek ki kusura bakmayın,
Anlamak için yaşamak lazım. Önerileriniz için sağolun.

Bir yorumda abim İstanbul da çalışıyor o da öğrenci ve kirada demişsiniz . Sonradan da okumadi, liseyi bıraktı demişsiniz. Kafam karıştı açıkçası, açıklar mısınız ?

Umarım durumunuza çare bulursunuz yakın zamanda bu arada.

Bunuda yaptık ama elimiz yine boş.

Arkasındayız sınav giriş paralarını ben veriyorum oda çalıştığıyla eve yiyecek eşya alıyor.

Okumayan kardeşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…