Ben gidip ilgilenicem. Bakalım gelselerde yapmıyorlar. Bir üyeye fotoğraf gönderdim. O hali görüpte yardım etmediler yineLütfen bulunduğunuz ildeki sosyal hizmetler il müdürlüğüne gidin ve tekrar bir inceleme talep edin.
Köyde. Köy ilçeye bile çok uzakKöyde mi şehir merkezinde mi?
Liseyi bitirmedi. Okulun sürekli istekleri oluyordu. Para istiyorlardı okulu bıraktı
Böyle yargılanacağım aklıma gelmedi ki. YazayımSizi yargilamadim zaten, durumunuzu ogrenmek ve tavsiye vermek icin yazdim. Madem her seyi dusunmussunuz, sadece yardim edebilecekler yazsin diye bir not ekleseydiniz keske.
Müdürle konuştuk bir şey yapmadı.Liseyi bitirseymis keske her seyi para yaptilar temek ihtiyac olan egitim bile buna dondu konusuldu mu mudurle durumu izah edil di mi zor durum fakat vergilerle alinan egitim haktir.
Size burada oneri veriliyor yanlis anlamayin.
Herkesin hayatta zor zamanlari gecmis olabilir ama cabalayarak emek vererek ve bazi seylerden kisarak yapilir.
Ornegin esinizden aldiginiz parayi belli etmeden biriktirip ailenize verebilirsiniz.
Diger kardesleriniz de oyle.
Bir de okulu birakan kardesiniz calistigi parayi biriktirebilir..
Ben yargılamadım ki. Buradan vah vah tüh yazıp moralinizi bozmak istemedim. Kendimce öneri geliştirmeye çalışmıştım. Yanlış anlamışım demek ki kusura bakmayın,Alıntıladığınız mesajı yazan üyeyede sizede söylüyorum.
Hepimiz yıllarca çalıştık fındığa kayısıya patatese gittik. Yövmiyeyle çalıştık. Örgü yapıp sattık. Ama ev yapmak öyle kolay mı sizce. Çatı dediğiniz şey dümdüz dam denilenden. Onu tamamen açtık yeni tahtalar toprak koyduk.
Ama yağan her yağmur giriyor içine. Elimizi koymadığımız taş kalmadı.
Bundan emin olabilirsiniz.
Çıkışmıyorum ki çalışın yapın edin diyorlarda bizimde aklımıza geliyor. Elimizden geleni sonuna kadar yaptık ama anca bu kadar işte.Ya bana da kizacaksiniz ama kimse yargilamamis ki sizi butun yorumlari okudum tek tek.
Herkes bildigi kadarıyla yardimci olmaya calisiyor neden surekli cikisiyorsunuz anlayamadim.
Ne diyelim bibi benim aklıma bu kadarı geldi. Yapacak bir şey yok.Ama bence böyle istemiyorlar yoksa şimdiye yağmur akan evin çatısı yapılırdı onun icinde 25bine gerek yok yardım bekliyorlar belli kardeşler elini taşın altına sokmayı hiç düşünmemiş yazık 5 çocuk yapıp evlendirip bu durumda olmak
Anlamak için yaşamak lazım. Önerileriniz için sağolun.Ben yargılamadım ki. Buradan vah vah tüh yazıp moralinizi bozmak istemedim. Kendimce öneri geliştirmeye çalışmıştım. Yanlış anlamışım demek ki kusura bakmayın,
Bunuda yaptık ama elimiz yine boş.iktidar partisinin size en yakın şubesine gidin ve üye olun. Bir süre geçince de derdinizi anlatın, bakın hem yardımlar gelecek, hem de kapılar daha kolay açılacak!
Millet iş zor bulurken, arkadaşın kardeşi havaalanında işe girdi üstelik ortaokul terk 3500 lira artı sigorta ve mesai ve ikramiye ile. " philly abla bana işi onlar ayarladılar, düğün müğün için ihtiyacın olursa söyle bana, belediye tesislerini bedavaya ayarlarız"!
Ben gidip ilgilenicem. Bakalım gelselerde yapmıyorlar. Bir üyeye fotoğraf gönderdim. O hali görüpte yardım etmediler yine
Arkasındayız sınav giriş paralarını ben veriyorum oda çalıştığıyla eve yiyecek eşya alıyor.Kardeşiniz okuluna devam etsin. Üniversite okusun hatta. Arka çıkın destek olun.
Benim ailem de sizin dediğiniz gibi bir evde yaşıyorlardı. Çatı akar lağım kokardı yalan değil. Ama Üniversite bitirip mesleğimi elime alınca daha iyi bir eve gçemeleri için destek oldum. Allah'a şükür şimdi.
Belki şimdi olmaz ama kardeşiniz ileride destek olurdu ailesine.
Bunuda yaptık ama elimiz yine boş.
Okumayan kardeşimBir yorumda abim İstanbul da çalışıyor o da öğrenci ve kirada demişsiniz . Sonradan da okumadi, liseyi bıraktı demişsiniz. Kafam karıştı açıkçası, açıklar mısınız ?
Umarım durumunuza çare bulursunuz yakın zamanda bu arada.
Tamam.Bana da atar mısınız özelden fotoğraf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?