- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
Yengenç seni severim fakat ilişkim hakkında yorum istemiyorum bizim konuşma olaylarımız çok farklı eşiyle olan durum vs detay bilinmediği için yorum istemiyorum ben Sadece örnek verdim terapistim elbette ki bunu söylemesi normal bu çoğu kadını memnun eder sen memnun olmamışsın tarzı yaklaştı iyi yaptınız olayıyla değil. Bi de asla eski ese nispet vs olayı değil kadın kendisi çok acık bu konularda bizim aramızda ask yoktu doğru çift değildik diye bana kadın kendi ağzıyla söyledi o konuşmalar içinde bizim olaylar cokkk farklı bi gün anlatırım belkiÇok ilginç hem olay hem psikologun "bu her kadını mest eder" demesi . Psikologunun kendince sorunları olabilir.
Eşinden ayrılan sizinkiyse neden kadını hem terkedip hem yaralamak için aramış nispet yapmış?
Eşinden ayrılan karşı tarafsa 'acimadi kiii acımadı kiii' demek için mi kadını arayıp bunları söylemiş?
İkisi de insan gibi konuşup karar verip ayrildiysa bu gereksiz teleofn neden açılmış?
Çok çirkin bir davranış bence. Ne olursa olsun zamanında sevdiği, evlenmeye ikna ettiği bir kadın..bugün ondan nefret ediyor olabilir, sizi daha çok sevmiş olabilir. Ama bu şekilde aramasının mantığı ne ki? Sevgi bu,yarın başkasını daha çok sever bir benzer telefon da size açar.
Bence madem kısmetin kalabalık sen bu adamı yolla gitsin B Buffalosos . Daha normalini bulursun. Terapistin de çok ilginç ..benim terapistim de çok ilginç. 'sanirim olayları doğru yorumlayamiyorum,çünkü hep haklı olan benmişim gibi geliyor' demiştim, örneklendirince 'yoo haklısın,ondan' demiştioysa bence cidden bu konuda sorunlarım var.
Olabilir valla.İnan belki eski.flortlerimizden biri ortaktır öyle hissediyorum aynı sehirdeyiz
KismetOlabilir valla.
Birazcık bekleyip ölçüp tartıp beklersen belki öyle çıkmazlar. O fırsatı karşıdakıne vermiyor olabilirsinHepsi çekildi biraz hayatımdan.üstelik sandığım kadar da kaliteli değillermiş.
Ya üzüldüm şimdi aslında önemli olan iç güzelliği diyeceğim ama!!!öyle evet defalarca ağladı burada çok çirkinim diye. yorumlarına bak tipini anlattığı zamanlar var.
Kocası olanlardan emin ol daha şanslısın koca demek kocanın ailesi demek koca, demek çocuk demek çocuk demek sorumluluk demek sen sayomusun ki evli olanlar çok mutlu o instada gördüğün fotolara aldanma herkes oraya mutsuz halini koyacak değil benim arkadaşlarım çok mutsuz bana imrenerek bakıyorlar istediğim gibi geziyorum yiyorum içiyorum evimi de alsın daha yaşum 32 evimi de istediğim gibi dayadım döşedim mesleğimde var yazları annem kız kardeşim erkek kardeşim tatile çıkıyoruz ibstaya özgür özgür fotolarımı koyuyorum Bi sürü kişi yazıyor pas vermiyorum hayat enerjim yeter bitin evli arkadaşlarım biz, salak gibi okumadan evlendik çile çeliyoz sen hayatını yaşıyosun diyorlar ohhhh hayat böyle daha iyi ayrıca evimi almışım arabznı almışım mesleğim var kocayı napıym zaten Bi erkeğim yapması gereken herşeyi kendim yaptım biraz güveniniz, olsun kendinize bırakın milletin seçeneği olmayın siz seçin istemediğiniz siktir basacak gücünüz olsun biraz ailenize vakit ayırın inanın aile kolay bulunmaz erkek her zmn bulunur önemli olan iyisini bulmakMerhaba hanımlar.uzun zamandır konu açmıyordum ama artık dayanamadım.biliyorum geçmiş konularıma atıflar yapılacak.yok sen şöyle değil miydin, böyle değil miydin ? Hangi ara değişti falan filan.ama yapacak birşey yok.1 senedir bir sevgilim var.gayet güzel gidiyor ama bu sevgilimden ayrılırsam ya da yarın öbür gün başka bir şehre falan gidersen nasıl sevgili bulacağım diye şimdiden dertleniyorum.eskaza bir sevgili buldum ama bu süre zarfında da kayda değer ne bir ilgi gösteren oldu ne de sevgili olmak isteyen.isteyenler de saçma sapan, bana uygun olmayan kişilerdi.bir kadın olarak yeterince ilgi görmediğimi düşünmek beni çok yaralıyor açıkçası.o derece ki gururumu bile ayaklar altına alıp bu başlığı açıyorum.yokluk psikolojisiyle nasıl başa çıkacağım bilmiyorum.kendimi salıyorum iyice, mütevazı olmaya çalışıyorum ama insan kendini sevmeden, kendine güvenmeden de yaşayamıyor.bir ara kısmetimin açıldığını sandım sonra yine eski tas eski hamam.neden herkes işinde gücünde neden kimse yüzüme bile bakmıyor.neden kimse tanışmak istemiyor.artık saçma sapan arkadaşlık uygulamalarıyla kendimi avutmaya çalışıyorum.yaş daha 30.bunun bir de 45'i 50'si var o zaman şans iyice düşecek.bu psikolojiyle nasıl yaşayacağım bilmiyorum.sırf yalnız kalma korkusuyla ilişkimde taviz üstüne taviz vermek istemiyorum.çok zor durumdayım.
Kocası olanlardan emin ol daha şanslısın koca demek kocanın ailesi demek koca, demek çocuk demek çocuk demek sorumluluk demek sen sayomusun ki evli olanlar çok mutlu o instada gördüğün fotolara aldanma herkes oraya mutsuz halini koyacak değil benim arkadaşlarım çok mutsuz bana imrenerek bakıyorlar istediğim gibi geziyorum yiyorum içiyorum evimi de alsın daha yaşum 32 evimi de istediğim gibi dayadım döşedim mesleğimde var yazları annem kız kardeşim erkek kardeşim tatile çıkıyoruz ibstaya özgür özgür fotolarımı koyuyorum Bi sürü kişi yazıyor pas vermiyorum hayat enerjim yeter bitin evli arkadaşlarım biz, salak gibi okumadan evlendik çile çeliyoz sen hayatını yaşıyosun diyorlar ohhhh hayat böyle daha iyi ayrıca evimi almışım arabznı almışım mesleğim var kocayı napıym zaten Bi erkeğim yapması gereken herşeyi kendim yaptım biraz güveniniz, olsun kendinize bırakın milletin seçeneği olmayın siz seçin istemediğiniz siktir basacak gücünüz olsun biraz ailenize vakit ayırın inanın aile kolay bulunmaz erkek her zmn bulunur önemli olan iyisini bulmak
Aynı benim şu anki ilişkim. Teşekkür ederim.benim de şimayetçi olduğum konu tezcanlılığı, bana hiç alan bırakmaması.ama bu yoğun ilgide nasıl başkasına vakit ayırabilmiş ki?yakın zamanda sevgilimden ayrıldım. çok kısa sürede dolu dolu yaşadığım bir ilişkiydi. sevdim, sevgi de gördüm. en azından o süre zarfında sevildiğimi hissettim, ilgisi tamamen bendeydi. herkes burada az mesajdan, az aramadan, az görüşmeden dert yakınır, benimki yanında 2 saat kaldım diye olay çıkarırdı. neden daha sık görüşmüyoruz diye kavga çıkarırdı. günde 3-4 kez arardı artık sıkılırdım konuşacak bişey bulamazdım. derken ayrıldıktan sonra aslında beni aldattığını, benden önce görüşmeye başladığı kişiyle benimleyken de görüştüğünü öğrendim. ek olarak o ilişki bana 3 gün mutluluk verirken 5 gün hüzün veriyordu. hala yokluğuna alışmaya çalışıyorum, aslında her şey de alışmaktan ibaret. önce varlığına alışıyorsun, o yokken ben ne yapıyormuşum diyorsun. sonra hayatından çıkınca yine, o yokken ben napıcama dönüyor konu. sonra geriye bi bakıyorum, o yokken aslında çok eskiden gayet de mutluymuşum. tuhaf bir döngü ya. ben son zamanlarda, en iyisi yalnızlık diyenlerdenim. ilk görüşte ellerimi terletmeyen insanın hiçbir kahrını ilişki adı altında çekmek istemiyorum ben bundan sonra. böyle düşünmeye çalış.
Var ama her zaman olmuyor tabi.evet kadın arkadaş eksiğim var.ailem de uzakta.Bence siz erkekleri ve cinselligi kafaya takmışsınız. Bunun psikolojik bir tabanı vardır mutlaka.
Ben 32 yaşımda evlendim. O zamana kadar da sevgilim falan olmadı. Evlenemememi kafaya taktım ama konuya erkeklerin pesimde koşmaması, cinsellik vb gibi yaklaşmadım.
Acaba etrafınızda kadın arkadaşınız da mı az, ya da aile bağlarınız kuvvetli mi değil. Ilgiyi erkeklerde ve cinsellikte mi arıyorsunuz?
Bi de kaldı mı eskisi gibi peşinden koşmalar falan.. Ben hiç rastlamıyorum artık oyle seylere cevremde
Aynen öyle oldu.o zamanlar mutlu mesuttum ama zaman geçikçe gerçkleri görmeye başladım.keşke hiç görmeye başlamasaydım.ikisi de. arkadaşı yok. ailesi de bağnaz ve yobaz. bu da bayır gülü gibi açılmış ona buna koklatıyor kendini.
Olabilir tabi ama hep bu şekildelerse nasıl buluyorlar.bir insanın karakteri belirlemez mi bu durumu.Nereden biliyorsun belki var ilişkileri
amaaan sorsan ilişki bile sayılmazmış o. görüşmemiş, buluşmamış benimle birlikteyken. sadece mesajlaşıp iki üç günde bir 5'er dk telefon konuşması, yersen.Aynı benim şu anki ilişkim. Teşekkür ederim.benim de şimayetçi olduğum konu tezcanlılığı, bana hiç alan bırakmaması.ama bu yoğun ilgide nasıl başkasına vakit ayırabilmiş ki?
ben artık başkasının derdini çekeceğime yalnız olup kendi derdimi çekerim daha iyi kafasındayım. amaç seks ise sadece seks yapabilecek birileri mutlaka bulunur. aslında erkek bulmak dünyanın en kolay işi, neden kaygılanıyorsun ki? ciddi ilişki yaşayacak insan bulmak problem. sosyal medyadan takılmalık, gezmelik adam bulursun o kolay. ama doğru düzgün biri olsun diyorsan onun için çevre lazım, sosyal medyadan tanıştığın adamı ciddiye almayı pek tavsiye etmem. elimin altında olsun, arasın, sorsun, ilgi göstersin, cinsel anlamda tatmin etsin falan diyorsan o çok basit. kaygılanmana gerek yok. ama insan gibi insan istiyorsan bir ortamda görüp beğenmek, etkilenmek, önce insan olarak gözlemlemek hem verdiği his açısından hem de ilişki temeli açısından daha iyi bence.Aynı benim şu anki ilişkim. Teşekkür ederim.benim de şimayetçi olduğum konu tezcanlılığı, bana hiç alan bırakmaması.ama bu yoğun ilgide nasıl başkasına vakit ayırabilmiş ki?
Şuradan sonrasını ciddiye alıp okumadım asdfgghh.1 senedir bir sevgilim var.gayet güzel gidiyor ama bu sevgilimden ayrılırsam ya da yarın öbür gün başka bir şehre falan gidersen nasıl sevgili bulacağım diye şimdiden dertleniyorum
Öncelikle ne kadar doğru bilmiyorum. Başka bir kullanıcının sizi alıntılayarak sırf hamile kalabiliyor musunuz öğrenmek için hamile kaldığınızı ve aldırdığınızı yazmıştı. Ki burda çokta aktif bir kullanıcıydı. Doğru mudur bilmem. Ama eğer ki doğruysa senin kalbin zaten saf kötülükle dolmuş. Bazen bi konu açıyorsun, herkesi kıskandığını söylüyosun. Evlileri kıskandığını anlatıyorsun, evlilere boşan boşan tavsiyeleri veriyorsun. Cinsellik topiğinde akıl almaz tavsiyelerin var. Aynı anda götürülen haddi hesabı olmayan adamlar var. Tabi bide linç tayfası tek başınıza üstlendiğinize dair bir iddianız var. Öncelikle hastasınız. Farkında değilseniz varın. Kıskançsınız, karıyı kocadan boşatan kayınvalideden farkınız yok. Aynı anda bir sürü adamla görüşmek etmek onun adı bambaşka sizde farkındasınız burada alenen söylememe gerek yok. O gebelik konusunda net bir bilgim olmadığı için yorum yapamayacağım. Ancak doğrusunu öğrenmeyi çok isterim.Evli değilim.ama çocuğum olmadığını tespit edebilecek kadar cinsel hayatım oldu.başlarda ben de hamilelikten korkup, korunmaya çalışıyordum.yöntemler bende çok yan etki yaptıgı için sadece geri çekilmeyi talep edebiliyordum partnerlerimden.adet öncesi ve sonrası derken işi biraz gevşettim.baktım geri çekilmeyle hamile kalan bir sürü arkadaşlar var.eee bırak geri çekilmeyi adet öncesi sonrası derken senelerdir birşey olduğu yok.eee millet korunurken bile hamile kalıyorsa demek ki bende bir sıkıntı var demeye başladım.bir süre sonra da baktım yıllar geçiyor.eee adam gibi de korunmuyorum birşey olduğu yok.artık geri çekilmeyle, takvim yöntemini falan da bıraktım.yine birşey olmuyor.evli değilim ama yine de bir kadının çocuk yapabilecek potansiyelde olmaması canını sıkıyor.
Öncelikle ne kadar doğru bilmiyorum. Başka bir kullanıcının sizi alıntılayarak sırf hamile kalabiliyor musunuz öğrenmek için hamile kaldığınızı ve aldırdığınızı yazmıştı.
Kaliteli adamlar da ilişki yaşamaya yanaşmıyor ki.işe gidip geliyorlar kafa önde, sosyalleşmeye gidiyorlar kafa önde.dışarıdaki dünyayla ilgileri yok.sanki toplumdan izole olmuşlar.diyorum ki tamam ben kısmetsiz bir kadın olabilirim ama başkasıyla ilgilenseler onu da fark ederdim heralde.ben anlayamıyorum gencecik, yakışıklı adamların hiç mi bir fingirdemeye, ilgi görmeye, ilişki yaşamaya ihtiyacı olmuyor.nerde çirkin, kalitesiz, adam varsa onlar ilişki peşinde.boyle olunca da sonuç hiç iyi yerlere gitmiyor.oysa ki seks çok önemli bir ihtiyaç bence.neden düzgün insanlar hiç arayışa girmiyor anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?