Yokluk psikolojisiyla nasıl başa çıkıyorsunuz ?

bizler sadece konuşarak anlaşmıyoruz, hislerimizi konuşarak aktarmıyoruz; birbirimiz ne düşünüyorsak, neyin tedirginliğini taşıyorsak onun enerjisini karşı tarafa geçiriyoruz, konuşmaya hiç gerek yok. sen taviz üstüne taviz vererek, tabiri caizse erkeksiz kalmaktan korktuğunun kokusunu etrafına yayarak zaten kendini yalnızlığa ve tavizlerinin istismar edilmesine açıyosun.

ayrıca durumunu da pek anlamadım çirkin misin bakımsız mısın nasıl ilgilenmiyor erkekler yani ilginç bence çoğu kadın elini sallasa ellisi ben bekarken hiç boş kaldığımı bilmem, ben kaybedip yalnız kalmaktan değil onlar beni kaybetmekten korkardı valla sende olabilir mi bi sıkıntı Ferhans?

evet ayrıca 30 da az bir yaş değil yani şimdi erkek skalası orta yaşa doğru açılıyor haliyle o yaşlardaki erkekler de gözü açık oluyor parmağında oynatamazsın pek, düzgün, söz dinleyen bi tip bulursan öp başına koy o yaştan sonra; 45-50de zaten jigoloya muhtaç kalırsın şimdiden böyleysen hahahahahahah

Bende derdim var sanıyorumrabbim ne büyük dertler varmış

Sandığım kadar kaliteli değilmiş bu kişiler.ben kendimi kandırıyormuşm.saçma tipleri de saymıyorum zaten.

Ay abdülhak Hamit Tarhan gibi hahahahah karısına Makber şiirini yazıp kadıncağızın cenazesinde tanıştığı biriyle evleniyo hemen

Yıllık izinde misiniz ? Gündüz kuşağı programları başlamadan önce kk'da en çok okunan konular arasına mı girmek istediniz konunuzla ?

Şu mesajla ne anlatmak istiyorsunuz mesela ? "Çok şükür Doğu'da bir şehre atandım da, normalde Eskişehir'de kimse yüzüme bakmazken; burada hem yüzüme bakıyor hem de benimle sevgili oluyorlar vb" mi demek istiyorsunuz ?

Kendimi "bunu mu demek istediniz" diye soran google gibi hissettim sayenizde.

O da benim kafadanmış demek ki.

Bir kadın kendini geleceğini bir erkeğe nasıl bağlayabiliyor? Bana göre bu tamamen bir acizlik 30 yaşındayım geleceğimi bir erkeğe bağlamıyorum. Bu nasıl bir kafa anlamıyorum ama doğru sen cinsellik olmadan hayatında birkaç adam olmadan yaşayamayan birisin o yüzden anormal bir soru sormuşsun. Ne demek sevgilim var başka şehire gidersem başkasını bulamam hayatta tek başına yetinmeyi hayatını tek başına idame ettirmeyi bilmiyorsun sanırım. Bir kere her şey zamanı gelince güzel olur hiçbir zaman hayatıma biri girmeyecek diye korkmadım çok şükür en başta ailem sonra yakın arkadaş çevrem mutlu olmama yetiyor. Ama işte bazı insanlar hayatında en değerlileriyle mutlu olmayı bilmeyip hayatı sadece adamdan ve seksten ibaret görürse aynı senin gibi bu tarz şeyler sorar. Yazık gerçekten hayatındaki insanların değerini bilip mutlu olmayı bilmiyorsun şundan emin ol erkek dediğin çokta önemli birşey değil ha bu kadar erkek delisi olma bir üye demiş arabistana git diye bencede seni orası paklar onlar çok eşli olmayıda severler bol bol erkek bulursun orda. Şu hayattan aldığım en büyük ders tecrübe şu oldu ailem ve dostlarım sağlıklıysa mutluysa bundan daha büyük mutluluk veren birşey yoktur.

Evet öyle demek istedim.gerçekten dertliyim o tarz kaygılarım yok.

terapi almanızı öneririm, bu düşünce ve hislerin altında sizi bu duyguya bağlayan bir sebep olmalı onu bulmanız gerekiyor öncelikle.
Benim şanssızlığım bence eskişehir gibi bir yerde yaşamak oldu.eskiden internette, forumlarda kızlar kadınlar taciz edildiğini, haklarında dedikodu falan çıktığını anlatırdı.yıllarca bunların kıskançlığını yaşadım.doğuya geldim.meğer gerçekten dedikleri gibiymiş.eskişehirde çıplak da gezsen kimse sana dönüp bakmaz.dedikodu desen kelime anlamını bile bilmezler.yıllarca sanırım bunu ezikliği oturdu bende.hep bir kendini ispatlama çabası.

Allah aşkına biraz onurlu olun ya nedir bu erkek düşkünlugu.kendimede inanamıyorum şuan neden yazıyorum ki size

bu düşünceyi bi arkadaşım şuan bana aktarıyor olsa ağır saçmalıyorsun derim ama sizi tanımıyorum ve ciddi bir psikolojik sorununuzun olduğunu düşünüyorum. taciz edilmeyi kıskanmak ? yargılamadan tekrar etmek istiyorum acilen terapiye başlayın.

Kime ıspatlama çabası?

Ay bu kadar erkek delisi olunmaz ya .
Sen pıskolojık tedavi gör bence kusura bakma.
30 yaşında bir kadının kendini düşürdüğü durumuma bak .
Tek eşli olamıyorum diyordun bir konuda .
Tek kişiyi bile zor bulmuşsun.
Çelişkilerle dolu bir insansın.
Çok merak ettim nasıl bir tipsin acaba.

Bulmasına bulmuştuma ama.herşey geçip gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…