- 29 Ocak 2017
- 1.025
- 2.661
- 133
Bende derdim var sanıyorumAyrılacağımı düşünmüyorum ama olursa ayrılırsam diye düşünüyorum tabi ki.eskiden eskişehirde yaşıyordum.oralarda kimse kadınlarla pek ilgilenmez.kozmopolit ve eğitimli bir yer.yani birini bulmak o kadar zor ki.neyse ki doğu şehrine atandım.buralarda yine oralara göre daha fazla ilişki peşinde olan erkek çıkıyor.ben anlamıyorum istanbul, eskişehir, ankara gibi kimsenin kimseye gözucuyla bile bakmadığı yerlerde insanlar nasıl sevgili buluyor ? Eskişehire dönsem ölene kadar sevgili bulamam.kafamı bu düşüncelerden uzak tutmaya çalışıyorum ama içten içe gerçekleri de biliyorum.
Sandığım kadar kaliteli değilmiş bu kişiler.ben kendimi kandırıyormuşm.saçma tipleri de saymıyorum zaten.Tek eslilige dayanamayan yine sen. :) zorlamasan mi ferhans :))) once yokluk psikolojisi ile baset sonra bir ara cok eslilige de gecersinhayir daha gecen gun bir konuda istersen foto atayim diyordun simdi kimse yuzume bakmiyor diyorsun. Hayir biri yuzune baksa kac kisi cok esliligi normallestirir o da ayri konu.
Bu bakış açısıyla evlenseniz bile “ya boşanırsam ya eşim vefat ederse” diye başka arayışlara girersiniz. Başka arayışlar söz konusu olunca da mevcut ilişkiniz devam edemez. Gerçekten yalnız kalırsınız sonunda. Karşı tarafın canını yakmanız da cabası.
Ayrılacağımı düşünmüyorum ama olursa ayrılırsam diye düşünüyorum tabi ki.eskiden eskişehirde yaşıyordum.oralarda kimse kadınlarla pek ilgilenmez.kozmopotllit ve eğitimli bir yer.yani birini bulmak o kadar zor ki.neyse ki doğu şehrine atandım.buralarda yine oralara göre daha fazla ilişki peşinde olan erkek çıkıyor.ben anlamıyorum istanbul, eskişehir, ankara gibi kimsenin kimseye gözucuyla bile bakmadığı yerlerde insanlar nasıl sevgili buluyor ?
O da benim kafadanmış demek ki.Bildirimdeki konu sahibi ve konu başlığını gördüğümde : çoğu insanı endişelendiren, maddi kaygılarla ilgili bir konu olabileceğini düşünmüştüm.
Amacınız ortamın en aykırı karakteri rolünü oynamak mı ? İnsanın sevdiği birini, ayrılık türü ne olursa olsun; kaybetmekten korkmasını anlıyorum. Ancak Akasya Durağı dizisindeki taksici Osman'ın karısının "ben kucasız duramam vb" repliğine yaraşır bir konu açmasına anlam veremiyorum. Geçen günde benzer bir konu açılmıştı, onu okuyunca mı aklınıza geldi ? O üye de, kendisini travestilerle aldattığını öğrendiği kocasından ayrılması halinde yeniden evlenemezse diye dertleniyordu.
Sevgilinizle birbirinizi seviyorsanız, neden farklı bir şehre gitme durumunuz olursa ayrılacağınızı düşünüyorsunuz ?
terapi almanızı öneririm, bu düşünce ve hislerin altında sizi bu duyguya bağlayan bir sebep olmalı onu bulmanız gerekiyor öncelikle.yokluk psikolojisiyle nasıl başa çıkacağım bilmiyorum
Evet öyle demek istedim.gerçekten dertliyim o tarz kaygılarım yok.Yıllık izinde misiniz ? Gündüz kuşağı programları başlamadan önce kk'da en çok okunan konular arasına mı girmek istediniz konunuzla ?
Şu mesajla ne anlatmak istiyorsunuz mesela ? "Çok şükür Doğu'da bir şehre atandım da, normalde Eskişehir'de kimse yüzüme bakmazken; burada hem yüzüme bakıyor hem de benimle sevgili oluyorlar vb" mi demek istiyorsunuz ?
Kendimi "bunu mu demek istediniz" diye soran google gibi hissettim sayenizde.
Benim şanssızlığım bence eskişehir gibi bir yerde yaşamak oldu.eskiden internette, forumlarda kızlar kadınlar taciz edildiğini, haklarında dedikodu falan çıktığını anlatırdı.yıllarca bunların kıskançlığını yaşadım.doğuya geldim.meğer gerçekten dedikleri gibiymiş.eskişehirde çıplak da gezsen kimse sana dönüp bakmaz.dedikodu desen kelime anlamını bile bilmezler.yıllarca sanırım bunu ezikliği oturdu bende.hep bir kendini ispatlama çabası.terapi almanızı öneririm, bu düşünce ve hislerin altında sizi bu duyguya bağlayan bir sebep olmalı onu bulmanız gerekiyor öncelikle.
Çekilmiştir kesin,hiç olmayan kişiler nasıl cekilecekse artık. Sallamaya devam et sen.Olayların gerceğini göremiyormuşum.nedense bir aydınlanma geldi.bir tanesi de çekildi zaten biraz.
Allah aşkına biraz onurlu olun ya nedir bu erkek düşkünlugu.kendimede inanamıyorum şuan neden yazıyorum ki sizeBenim şanssızlığım bence eskişehir gibi bir yerde yaşamak oldu.eskiden internette, forumlarda kızlar kadınlar taciz edildiğini, haklarında dedikodu falan çıktığını anlatırdı.yıllarca bunların kıskançlığını yaşadım.doğuya geldim.meğer gerçekten dedikleri gibiymiş.eskişehirde çıplak da gezsen kimse sana dönüp bakmaz.dedikodu desen kelime anlamını bile bilmezler.yıllarca sanırım bunu ezikliği oturdu bende.hep bir kendini ispatlama çabası.
bu düşünceyi bi arkadaşım şuan bana aktarıyor olsa ağır saçmalıyorsun derim ama sizi tanımıyorum ve ciddi bir psikolojik sorununuzun olduğunu düşünüyorum. taciz edilmeyi kıskanmak ? yargılamadan tekrar etmek istiyorum acilen terapiye başlayın.Benim şanssızlığım bence eskişehir gibi bir yerde yaşamak oldu.eskiden internette, forumlarda kızlar kadınlar taciz edildiğini, haklarında dedikodu falan çıktığını anlatırdı.yıllarca bunların kıskançlığını yaşadım.doğuya geldim.meğer gerçekten dedikleri gibiymiş.eskişehirde çıplak da gezsen kimse sana dönüp bakmaz.dedikodu desen kelime anlamını bile bilmezler.yıllarca sanırım bunu ezikliği oturdu bende.hep bir kendini ispatlama çabası.
Derdin cinsellik olduğu için Tinder bence senin için en iyi seçenek.Hep öyle düşünürüm zaten oradakilerin tek olumlu özelliği cinsel istekleri.
Benim şanssızlığım bence eskişehir gibi bir yerde yaşamak oldu.eskiden internette, forumlarda kızlar kadınlar taciz edildiğini, haklarında dedikodu falan çıktığını anlatırdı.yıllarca bunların kıskançlığını yaşadım.doğuya geldim.meğer gerçekten dedikleri gibiymiş.eskişehirde çıplak da gezsen kimse sana dönüp bakmaz.dedikodu desen kelime anlamını bile bilmezler.yıllarca sanırım bunu ezikliği oturdu bende.hep bir kendini ispatlama çabası.
Yazdığın için sağol.Allah aşkına biraz onurlu olun ya nedir bu erkek düşkünlugu.kendimede inanamıyorum şuan neden yazıyorum ki size
Kendime.
Kime ıspatlama çabası?
Bulmasına bulmuştuma ama.herşey geçip gidiyor.Ay bu kadar erkek delisi olunmaz ya .
Sen pıskolojık tedavi gör bence kusura bakma.
30 yaşında bir kadının kendini düşürdüğü durumuma bak .
Tek eşli olamıyorum diyordun bir konuda .
Tek kişiyi bile zor bulmuşsun.
Çelişkilerle dolu bir insansın.
Çok merak ettim nasıl bir tipsin acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?