Yokluk psikolojisiyla nasıl başa çıkıyorsunuz ?

Butun hastane hayalin ne oldu o da mi suya dustu ah ferhans sabah sabah icim parcalandi senin bu kalite anlayisina.
bu kız ya büyük trol ya da ağır psikolojik vaka. ama dediğim gibi ikincisiyse zaten erkekler anlıyordur yani. bir erkek kızın karakterine tarzına göre yaklaşır. özetle kız nasılsa erkek ona göre yaklaşır.

mini etek giyenlere güzel olanlara arkasından laf edip gizli gizli her haltı yiyince kimse anlamıyor sanıyor da o kadar belli oluyor ki birinin nasıl olduğu...

Hayatınızda biri varken sevgili arayışında olmanız çok saçma. Sevgilinizi sevmiyorsunuz demek ki. Bazı denk geldiğim yorumlarınızda kıskançlık ve kıyaslama vardı. Bence sorununuzun temeli bu olabilir. Kendinizi sevmiyorsunuz. Önce siz kendinizle barışın, biraz özgüven kazanın. Sonra akışına bırakın. Arayış içine girmeyin. Yalnızlığınızı gidermek için illa bir sevgiliye ihtiyacınız yok. Arkadaşlarınız, aileniz yok mu?

Bence destek alın sevgiliniz olduğunda onları kaybetmemek için verdiğiniz tavizler ilerde başınızı ağrıtır istemediğiniz şeyleri yapmamış olursunuz

Çok zeki birisiniz.çok doğru.derdim ilişki yaşamak değil ki.sadece bir kadın olarak alternatiflerimin olduğunu hissetmek istiyorum.mâlum herkesin de dilinde türkiye cinsel açlığın afrikasıymış ya güya.

Arkadaşı olmaz çünkü arkadaşlarının ilişkillerini de kıskanıp aralarını bozuyordur

inanmıyorum taciz edilenleri mi kıskanıyordun? ayrıca Eskişehir o kadar da kozmopolit bir şehir değil kurtlar sofrası gibi. Taciz edilmiyor oluşunun ezikliği ne ya. İlgi görmüyorsan yeterince güzel bir kadın değilsin demek ki. İtici geliyorsun

Herkesin alternatifi vardır. Dengini bulduğun sürece. Kaçık bile olsan kendin gibi bir kaçıkla mutlu olabilirsin. Ben sizin tam olarak ne istediğinizi anlamadım. Sizin derdiniz yalnızlıktan ziyade cinsel açlığınızı gidermek. Hem de öyle böyle değil. Tacize uğrayan kadınları kıskanan birini ilk defa duyuyorum. Ne diyelim, darısı size o zaman

Aaa sen biseylerin eksikliğini hissettiğin için saçma sapan davraniyodun demek
Bende ne diyo bu değişik diyodum her yorumuna denk geldigimde

Kendisi aynen böyle biri. Bu aklıyla millete cinsellik topiğinde akıllar veriyor bir de...

Heves ettiği adamlar karşı cinse merhaba diyemeyecek özgüvensizlikte, en savunmasız anlarında, rızasız yaklaşacak ve rahatsız edecek tipler. Ayni potansiyeli eminim ki köpeklere eşeklere de gösteriyorlardir.

İnsan kendine bir bakar. Bu normal mi der. Değilse kalkıp tedavi olur. Ama yok, tanıdık tanıyalı aynı.

Çok güzel anlatmışsın.

Eee ne yapacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…