Yokluk psikolojisiyla nasıl başa çıkıyorsunuz ?

Eee ne yapacağız?
ne yapacaksın kabul edeceksin artık bu durumu hatta şükür edeceksin. Kendinle yüzleşeceksin. Sevgilin varmış zaten gerekirse tayin olmayacaksın. Ya da en kötü millete sen musallat ol elbet biri döner

Ne desem bilemedim şok oldum okuyunca

Sen Van'da değil mıydın?
Ferhans evlensen evinin kadını çocuklarınin anası olsan düşüncelerin geçer diyeceğim de o zaman da ya usmanim ölürse ben kocasız yapamam dersin. Böyle devam et bari

Bence 30 yaş bir kadın için güzelliğin en üst seviyede olduğu bir nokta, bu yaşta bile ilgi göremiyorsanız, sonrası daha zor. Siz en iyisi zar zor bulduğunuz sevgilinize yapışın iyice bırakmayın onu

Di mi? Hepsi kaliteli harika adamlardı ve birbirlerini biliyorlardı.

Niye kız Eskişehir 'dekiler aseksüel mi?

Yokluk psikolojisi diyorsunuzda, kadınların erkegi özellikle aradıgı kanısına nasıl vardınız

Bence 30 yaş bir kadın için güzelliğin en üst seviyede olduğu bir nokta, bu yaşta bile ilgi göremiyorsanız, sonrası daha zor. Siz en iyisi zar zor bulduğunuz sevgilinize yapışın iyice bırakmayın onu
Ne kadar acı söylediniz.

ne yapacaksın kabul edeceksin artık bu durumu hatta şükür edeceksin. Kendinle yüzleşeceksin. Sevgilin varmış zaten gerekirse tayin olmayacaksın. Ya da en kötü millete sen musallat ol elbet biri döner
Samimi bir yorum olmuş.hak verdim.

Sizin diğer kadınlarla bir sıkıntınız var sanırım. Değer görmeyi erkek ilgisine, onların üzerinden tanımlıyorsunuz. Sevgili değil de derdiniz piyasa değerinizin düşmesi, beğenilmemek. Bu da sizi diğerlerine göre güçsüz hissettiriyor. Yoksa en güzel kadının da öyle gerçekten bağ kurabileceği kaç kişi olabilir ki peşinde. Hele 30'lu yaşlarda peşten koşmalar falan bitmişken, güzel olmakla olayın ilgisi olmadığını, bu saçma sapan hiyerarşik düzene neden uymanız gerektiğini sorgulayıp bu işleri bitirmek gerekmez mi? Daha derin bağlar kurabilseniz, kendinizle ilgili probleminizi çözseniz aslında boşuna hayatı kendinize dar etmezsiniz. yokluk olarak tanımlamanız bile garip.

Şahane tespitler.teşekkür ederim.öyle.evet.20 yasından beri bu durumu aşamıyorum.o kadar ilişki yaşamaya da düşkün olmadığımı farkediyorum artık ama 2,3 gün sonra beni kemiren o kıskançlık geri geliyor.özellikle.bizim basın sürekli çok partnerli kadınları önümüze seriyor bütün gün.

Çevreniz nasıl, kadınlarla güçlü bağlarınız var mı? Erkek ilgisinin pratikte size bir faydası yok ama sanırım gençken çoğumuz gibi kendinizi bunun üzerinden önemsiz hissetmişsiniz, bazıları para, bazıları bilgi bazıları partner üzerinden kendini yaratıyor. Dünyanım bize bir borcu yok, kendi işimizle ilgileniyoruz hepimiz, kimse star gibi yaşamıyor, talep de etmiyor. Siz kendinizi değersiz gördüğünüz için başkaları çok farklı yaşıyor gibi geliyor size, muhtemelen partnerinizi de zamanla değersizleştiriyorsunuz. Terapi almalısınız belki de, ya da kişisel gelişim değil de feminizm okumaları, felsefe va. Medya manipüle ediyor, bunlarla manipüle olun. Hayat böyle bir şey değil.

Daha bugün bir şey dinledim bu konularla alakalı sizin ki kaygılı bağlanma biçimi. Bir arastirirsaniz size fikir sunar. Ayrıca bu duzeltilebilir bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…