- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.044
- 208
- Konu Sahibi SusmayanKalem
-
Uzun süre dediğin 3 ay mı? Yoksa 3 yıl mı yanlış mı yazdın.
Allah kimseyi yoklukla sinamasin bu düşünceler hep ondan
Ayrıca kendine sinir olmana gerek yok.
Hayranlık o bence. Yaptığı o iyilikten dolayı hayran kalmışsınız..
Olmustu banada:) hastanede karsilastigim biriyle tek bir gorus baya aklimda kaldi tabi nerden bulucan oyle geldi gecti:)
Valla cok da surmedi ya sonra zaten hayatima birileri girmisti akabinde:)) cok etkisinde kaldiysan bi adim at ben olsam yapardim:)Ne kadar süre aklında kaldı ben adını sanını filan biliyorum .Birazda bu korkutuyor beni .
Çok dert değil sadece kendi içimde kendimi anlamıyorum .
Bilen bilir bilmeyen şimdi öğrenecek çok uzun süredir sevgilim yok yaklaşık 3 aydır adayı vs bile yok .
Geçen daha öncede bazı sebeplerden karşılaştığım , benden belki 10 yaş belki 15 yaş büyük birini gördüm .
Adam benim yanımda birine bir iyilik yaptı bunu çok cool yaptı . Yaptığı çok güzeldi filan . Neyse benimle iletişime filanda geçmedi zaten ama ben çok etkilendim o an .
Sorun şu ki bu etkilenme o anla kalmamış ! Hayır ben kadar mantıklı bir kız nasıl olurda tek bir hareketin güzelliğini 2 gündür düşüne bilir . Eyvallah adam hani ilgi çekici vs filan tek bir hareket bu kadar düşündüremez ya . Benim başka önceliklerim var . Benim farkımda bile olmayan birini düşünürken buluyorum kendimi . Çok ayrı bir sinir oldum kendime ?
Bunun sebebi ne ? Böyle bir şey daha önce başına gelen oldu mu ? Olduysa ne oldu . İçime dert oldu ya . Başka önceliklerimden kısıp düşünüyorum . Kafamı duvara sürtsem kurtulur muyum ?
Rumuz : Kendine sinir olan bir kız
Ya ben de eskiden böyleydim flört adayım bile olmayınca tek bakış tek hareketten etkilenir romantik müzikler eşliğinde onu düşünür dertlenirdim falanBiriyle konuşsam geçer mi
Valla cok da surmedi ya sonra zaten hayatima birileri girmisti akabinde:)) cok etkisinde kaldiysan bi adim at ben olsam yapardim:)
Buna biz ilk harekette a§k diyoruz.
Yokluktandir üzerinde durma geçer
Hoşuna gittiyse düşünüp kendini tatmin ediyorsun beynin yolunu bulmuş iste
Ya ben de eskiden böyleydim flört adayım bile olmayınca tek bakış tek hareketten etkilenir romantik müzikler eşliğinde onu düşünür dertlenirdim falan
Birine aşık ol geçiyor
evlimi yoksa bu adam
Bu sebeptendir iste. Adam cekiciyse bi de kaçınılmaz sonHayır bir de ben birisi bir iyilik yapınca benim yanımda bu iyiliği 10 tane yakınıma anlatırım
Çok önem veriyorum iyilik yapan insana . Böyle görünce gözlerimden kalp fışkırıyor hemen tasdik edip yayasım geliyor .
İçimde kaldı diye mi böyle oldum ben . Kendimden o kadar yaş büyük birinden etkilenmeyi yediremiyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?