Yokluktan mı ?

SusmayanKalem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
3.822
12.044
208
Çok dert değil sadece kendi içimde kendimi anlamıyorum .

Bilen bilir bilmeyen şimdi öğrenecek çok uzun süredir sevgilim yok yaklaşık 3 aydır adayı vs bile yok .
Geçen daha öncede bazı sebeplerden karşılaştığım , benden belki 10 yaş belki 15 yaş büyük birini gördüm .
Adam benim yanımda birine bir iyilik yaptı bunu çok cool yaptı . Yaptığı çok güzeldi filan . Neyse benimle iletişime filanda geçmedi zaten ama ben çok etkilendim o an .

Sorun şu ki bu etkilenme o anla kalmamış ! Hayır ben kadar mantıklı bir kız nasıl olurda tek bir hareketin güzelliğini 2 gündür düşüne bilir . Eyvallah adam hani ilgi çekici vs filan tek bir hareket bu kadar düşündüremez ya . Benim başka önceliklerim var . Benim farkımda bile olmayan birini düşünürken buluyorum kendimi . Çok ayrı bir sinir oldum kendime ?

Bunun sebebi ne ? Böyle bir şey daha önce başına gelen oldu mu ? Olduysa ne oldu . İçime dert oldu ya . Başka önceliklerimden kısıp düşünüyorum . Kafamı duvara sürtsem kurtulur muyum ?

Rumuz : Kendine sinir olan bir kız

Hayranlık o bence. Yaptığı o iyilikten dolayı hayran kalmışsınız..

Evet olabilir aslında :) Bir de içimden o an tebrik etmek gelmişti ama yüzü biraz sert birisi koktum tebriğimi içimde tuttuğum için olmuş olabilir mi acaba . Çünkü ben düşündüğümü o an söylerim hele ki iyiyse

Olmustu banada:) hastanede karsilastigim biriyle tek bir gorus baya aklimda kaldi tabi nerden bulucan oyle geldi gecti:)

Hayır bir de ben birisi bir iyilik yapınca benim yanımda bu iyiliği 10 tane yakınıma anlatırım
Çok önem veriyorum iyilik yapan insana . Böyle görünce gözlerimden kalp fışkırıyor hemen tasdik edip yayasım geliyor .
İçimde kaldı diye mi böyle oldum ben . Kendimden o kadar yaş büyük birinden etkilenmeyi yediremiyorum sanırım

Yokluktandir üzerinde durma geçer

Hoşuna gittiyse düşünüp kendini tatmin ediyorsun beynin yolunu bulmuş iste

Biriyle konuşsam geçer mi
Ya ben de eskiden böyleydim flört adayım bile olmayınca tek bakış tek hareketten etkilenir romantik müzikler eşliğinde onu düşünür dertlenirdim falan

Birine aşık ol geçiyor

Valla cok da surmedi ya sonra zaten hayatima birileri girmisti akabinde:)) cok etkisinde kaldiysan bi adim at ben olsam yapardim:)

Sen şuan gaz veriyorsun yapma bunu
Tabiri caiz ise yemez ki . Hem adamın belki ilişkisi var . Arada çok farkı var .

Buna biz ilk harekette a§k diyoruz.

Allah korusun ya . O adam bana bakmaz ki . Birde arada çok yaş farkı var ebn saftirik bir şeyim adamın elinde oyuncak olurum
Yokluktandir üzerinde durma geçer

Hoşuna gittiyse düşünüp kendini tatmin ediyorsun beynin yolunu bulmuş iste
Araya aşk lafı filan girince yokluk olmasına şükredicem

Ya ben de eskiden böyleydim flört adayım bile olmayınca tek bakış tek hareketten etkilenir romantik müzikler eşliğinde onu düşünür dertlenirdim falan

Birine aşık ol geçiyor

O romantik müzik seviyesine daha gelmedim umarım gelmem de

Bal gibi etkilenmişin :)
Hayır gerçekten cok uzun süre sevgilin olmasa yokluktan diyecem ama 3 ay pek yokluk değil gibi. :)
Bulamaz misin o adami.?

Bu sebeptendir iste. Adam cekiciyse bi de kaçınılmaz son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…