- 2 Kasım 2015
- 2.498
- 5.895
- 158
- Konu Sahibi SusmayanKalem
-
Çok dert değil sadece kendi içimde kendimi anlamıyorum .
Bilen bilir bilmeyen şimdi öğrenecek çok uzun süredir sevgilim yok yaklaşık 3 aydır adayı vs bile yok .
Geçen daha öncede bazı sebeplerden karşılaştığım , benden belki 10 yaş belki 15 yaş büyük birini gördüm .
Adam benim yanımda birine bir iyilik yaptı bunu çok cool yaptı . Yaptığı çok güzeldi filan . Neyse benimle iletişime filanda geçmedi zaten ama ben çok etkilendim o an .
Sorun şu ki bu etkilenme o anla kalmamış ! Hayır ben kadar mantıklı bir kız nasıl olurda tek bir hareketin güzelliğini 2 gündür düşüne bilir . Eyvallah adam hani ilgi çekici vs filan tek bir hareket bu kadar düşündüremez ya . Benim başka önceliklerim var . Benim farkımda bile olmayan birini düşünürken buluyorum kendimi . Çok ayrı bir sinir oldum kendime ?
Bunun sebebi ne ? Böyle bir şey daha önce başına gelen oldu mu ? Olduysa ne oldu . İçime dert oldu ya . Başka önceliklerimden kısıp düşünüyorum . Kafamı duvara sürtsem kurtulur muyum ?
Rumuz : Kendine sinir olan bir kız
Bence dusunmen gereken taraf su olmali :
Eger bunu herhangi yoldan gecen tipi pek iyi olmayan biri yapsa yine etkilenirmiydin?
Bende de olur arada yasca buyuk ve boyle guzel seylerle ugrasan guzel seyler yapan insanlar. Biraz hayranlik biraz yokluk birazda hayatinizda kimsenin olmayişi vs.. uzar bu daha :)
Ve adam evli mi 3 cocuklumu okuyo mu napar bilmiyoruz.
Adini ogrenebilirsen arat bak
Yoksa da cok kaptirmamani oneririm :)
Sevgiler :))
Evet oldu aynen böyle bi durum. Hatta adam şu anda yanımda uyuyor :) Kocam oldu kendisi
18 yaşındaydınız diye hatırlıyorum? Yaş farkı fazla...
Hayranlıktır o.
Ayrıca 3 ay yokluktan sayılmaz bence pek :) Ama yaşa da bağlı olarak flörtler çok yaşanıyor sanırım sizin, böyle dediğinize göre.
Bu sende bosluktan kaynaklaniyor bence. Tv de gordugu birinide begenebilir dusunebilir insan. EtkilenmissinÇok dert değil sadece kendi içimde kendimi anlamıyorum .
Bilen bilir bilmeyen şimdi öğrenecek çok uzun süredir sevgilim yok yaklaşık 3 aydır adayı vs bile yok .
Geçen daha öncede bazı sebeplerden karşılaştığım , benden belki 10 yaş belki 15 yaş büyük birini gördüm .
Adam benim yanımda birine bir iyilik yaptı bunu çok cool yaptı . Yaptığı çok güzeldi filan . Neyse benimle iletişime filanda geçmedi zaten ama ben çok etkilendim o an .
Sorun şu ki bu etkilenme o anla kalmamış ! Hayır ben kadar mantıklı bir kız nasıl olurda tek bir hareketin güzelliğini 2 gündür düşüne bilir . Eyvallah adam hani ilgi çekici vs filan tek bir hareket bu kadar düşündüremez ya . Benim başka önceliklerim var . Benim farkımda bile olmayan birini düşünürken buluyorum kendimi . Çok ayrı bir sinir oldum kendime ?
Bunun sebebi ne ? Böyle bir şey daha önce başına gelen oldu mu ? Olduysa ne oldu . İçime dert oldu ya . Başka önceliklerimden kısıp düşünüyorum . Kafamı duvara sürtsem kurtulur muyum ?
Yokluktan bacuu
Kendimden biliyorum muhabbeti sarmayan tiplerle bile konuşursun laf olsun diye sonra da daha fazla tahammül edemezsin
Fake hesaptan mesaj at "şşt nasılsın yine hayır yapıyor musun?" de
İsmini işini hangi okulda okuduğunu biliyorum . Bundan daha öncede karşılaştım kendisiyle . Dediğim gibi parmağında alyans yok ! Ama sevgilisi varsa bilemem tabii muhabbetim yok adamla sadece yaptığı hareket çok hoşuma gitti :)
Hadi canım tebrik ederim o zman Allah yuvanızı huzurlu kılsın :) 10-15 yaş büyük biri büyük cesaret doğrusu tebrik ederim :)
Ben sanırım en iyi ihtimalle aramda benden 10 yaş büyük olan birinden etkilenmeyi yediremedim ve bunu yokluğa bağlamak istedim20 yaşındayım ve yaşım küçük hayallerim hedeflerim var . Hani eyvallah etkilendim ama istemiyorum pek :)
2 yıl önce miBulur ki beni
cee eee der susmayankalem Bir de çok sinirli bir tip . Ben bir kere dediği şeye hayır dedim .
Bana bir laf çarptı ben sustum oturdum . Dava açar bana
kız bir de adam twettera bile en son 2 yıl önce girmiş instada 19 kişi takip ediyor .
Gaza geldim baktım
Hatırladığım kadarı ile 20 yaşındaydın 20 yaş 15 yaş çok büyük sorun hatta 10 yaş bile hani 25 olsan o 35 olsa tamam ama şuna dikkat evlide olabilir her evli erkek yüzük takmıyor.Evli olsa parmağında yüzük olur . Sevgilisi var mı bilmiyorum ama evli değil eminim .
Zaten evli bir adama olan hayranlığımı yazmam utanırım . Kafamı gerçekten duvara sürterim
Büyük konuşmak gibi olmasın ama yine
Hatırladığım kadarı ile 20 yaşındaydın 20 yaş 15 yaş çok büyük sorun hatta 10 yaş bile hani 25 olsan o 35 olsa tamam ama şuna dikkat evlide olabilir her evli erkek yüzük takmıyor.
Başka işlerle uğraş kursa vs yazıl eğer boş vaktin varsa yeni yeni arkadaşlar edinirsin.Ben zaten düşünmekten filan memnun değilim . Hatta istem disi yapiyorum . Bir bakiyorum dusunuyorum . kendime kiziyorum filan . insallah donemsel birseydir.zaten adama ne yapabilirim ki .iyilik sever yanindan cok hoslandim diye mesaj filan atamayacagima gore ... Ay bilmiyorum ya . Hic boyle icimi kemiren dusuncem olmamisti . ne yapacagimida bilmiyorum. Dusuncesi dahi igrenc . hayir adam evli olmasa sadece sevgilisi olsa dahi o kadina karsi kotu hissederim kendimi . iki uclu degnek iste.
Vay ben olem atin toprak ustumeeee
Hadi canım tebrik ederim o zman Allah yuvanızı huzurlu kılsın :) 10-15 yaş büyük biri büyük cesaret doğrusu tebrik ederim :)
Allahım yaaa, 3 ay ne kiÇok dert değil sadece kendi içimde kendimi anlamıyorum .
Kafanı illa hayatımda biri olacak diye odaklamışsın.Kısmet gelmemesinin ay olarak çetelesini tutacak kadar odaklanmışsın.O yüzden birini gördüğünde etkilendiğini düşünüyor kafandan atamıyorsun.Biraz oluruna bırak hayatıHerşey illa sevgili aşk değil.Çok dert değil sadece kendi içimde kendimi anlamıyorum .
Evet olabilir aslında :) Bir de içimden o an tebrik etmek gelmişti ama yüzü biraz sert birisi koktum tebriğimi içimde tuttuğum için olmuş olabilir mi acaba. Çünkü ben düşündüğümü o an söylerim hele ki iyiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?