Yokluktan mı ?

3 ay da yokluktan birilerine sarmak için biraz fazla kısa değil mi? :)

Son düzenleme:
Bal gibi etkilenmişin :)
Hayır gerçekten cok uzun süre sevgilin olmasa yokluktan diyecem ama 3 ay pek yokluk değil gibi. :)
Bulamaz misin o adami.?

İsmini filan biliyorum . uzaktan tanıdığım biri ama çok sert bir yüzü var ve arada yaş farkı var . Eli yüzü düzgün biri ama o yaş farkına rağmen nasıl etkilendim benya

Bu sebeptendir iste. Adam cekiciyse bi de kaçınılmaz son

O 3 ay önce reddettiğim daha çekiciydi hani yüz olarak yaşı filanda yakındı ama hareketlerini beğenmemiştim .
Şimdi bu adamın bu hareketi artı bir kaç hareketi daha var . Bir bakıyorum içimden ya ne adam ama diyorum .

Senin yine iyiymiş ben rüyamda gördüğüm kişiyi unutamamıştım

Bende ama 10 yaş üstü korkutucu değil mi ? + uçurum bir kariyer farkı yok yok olmam

Karaktere bağlı. Suyuna gidersen el üstünde tutuluyosun. Sana söz hakkı tanıması gereken konularda inat eder ve sen sakin kalabilirsen ne ala. Hayatını kolaylaştırıyor bicok konuda etrafında tecrubeli bi insan olması. Ama herkes bir olacak degil. Onemli olan karakter uyuşması, tahammülün yüksek olması.

Arada bir şey yok ki şuan kendi kendime gelin güvey oluyorum
Adamı 3 kere gördüysem 2 tane hareketi çok hoşuma gitti ama dediğim gibi ben olduğum yerden şarkılar yazayım o kadar olayım ama
Benim farkımda bile değildir O yüzden bu duygular hoşuma gitmiyor

3 ay mi benim 3 yildir sevgili olabilecek kadar ilerlettigim bi arkadasligim bile olmadi yani ben hayatima kimseyi sokmuyorum sen bi de beni düsün benimde aramda 12 yas olan yaptigi cool hareketlerine uzaktan hayranlik duydugum biri vardi 3 ay kadar beraber calistik is bitincede hayranlik bitti.Goz gormeyince gonul katlaniyor yani

Tebrik ederim
İnşallah dediğiniz gibi olacak . Sadece duyduğum hayranlık yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…