YOKSA BAŞKASIMI VAR

Ben canımla savaşırken bile onu arıyodum Cigerlerimde tüp takılıydı çektiğim acı ölüm gibiydi tarifi olamaz o acıma ragmen ondan güç almak istiyodum Şunu biliyorum ki Can yakanında canını Yakarlar , Rabbimin adaleti şaşmaz .son iki gün kaldı öğrenicem

Hayır yani niye?
Ben de bunu anlamadım, bir insan söylediği kadar kötü haldeyse ölüm acısı çekiyorsa aklına aşnası fişnası nasıl gelir?canınızın derdindeyken elin herife ulaşma çabanız niye anneniz babanız ne güne duruyor?
Böyle çok ağlayıp itilip kakılırsınız benden söylemesi.
Haşa canını veren o adammış gibi davranan kadınları görünce dehşete düşüyorum

Allahım kafayı yicem lütfen bişey söyleyin 6yıllık ilişkimde tuhaf şeyler oluyor Anlamakta zorluk çekiyorum Uzun uzunda yazmak istemiyorum 😰
Kafa dinliyorum kafam yorgun diyen bi erkek hiç cevap vermiyorsa görüldü dahi atmıyorsa arada sırada bir çok nadir cevp veriyosa hayatında başka birimi vardır Yada gerçekten kafası yorgun mudur ??
Gerçekten sıkıntıları olan bi insan oyüzden susup yazmasınımı beklemeliyim ?

Ama Ben hastanede can çekişirken bile ona yazıyodum siz düşünün halimi 😰👿sizce kafam yorgun demek bahanemidir ??
Bırakın.

Hayır yani niye?
Ben de bunu anlamadım, bir insan söylediği kadar kötü haldeyse ölüm acısı çekiyorsa aklına aşnası fişnası nasıl gelir?canınızın derdindeyken elin herife ulaşma çabanız niye anneniz babanız ne güne duruyor?
Böyle çok ağlayıp itilip kakılırsınız benden söylemesi.
Haşa canını veren o adammış gibi davranan kadınları görünce dehşete düşüyorum
Haklısınız😞

Yorumlara bakıp oturup ağladım kendimi çok çaresiz hissettim ama Allah sizden Razı olsun Çok Teşekkür ediyorum Beni aydınlattınız çok saolun 🌹
Ya üfff hemen başkası var bilmem ne
Boşver ya kapat konuyu
Burdakiler mi tanıyor sevgilini sen mi?
Başkası olsa başkası var der açık açık

özellikle sizinki gibi uzun süreli ilişkilerde sıkıntıların daha rahat konuşulması gerektiğini düşünüyorum. Sadece kafa dinlemek istiyorum diyerek iletişimi azaltmayı karşı tarafa saygısızlık olarak görüyorum. Belki aynı örnek değil ama benim altı senelik eşim de kafa dinlemek istiyorum bunaldım dedi sonra başka başka şeyleri çıktı boşandık. Erkekler artık ilişkiyi oyun zannediyor galiba

özellikle sizinki gibi uzun süreli ilişkilerde sıkıntıların daha rahat konuşulması gerektiğini düşünüyorum. Sadece kafa dinlemek istiyorum diyerek iletişimi azaltmayı karşı tarafa saygısızlık olarak görüyorum. Belki aynı örnek değil ama benim altı senelik eşim de kafa dinlemek istiyorum bunaldım dedi sonra başka başka şeyleri çıktı boşandık. Erkekler artık ilişkiyi oyun zannediyor galiba
Biz bayanlar hep üzülen taraf hep alttan alan hep yıpranan taraf oluyoruz İnsan hiçmi sevgiye saygı duymaz Birbirini icitmeden Yıpratmadan yol almak varken Bunlar çok acı Sizin adınızada üzüldüm umarım altından kötü şeyler çıkmaz 😞

Biz bayanlar hep üzülen taraf hep alttan alan hep yıpranan taraf oluyoruz İnsan hiçmi sevgiye saygı duymaz Birbirini icitmeden Yıpratmadan yol almak varken Bunlar çok acı Sizin adınızada üzüldüm umarım altından kötü şeyler çıkmaz 😞

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama emin olun hakliyim.
23yaşındayım

23yaşındayım
Senden çok büyüğüm. Ve gerçekten haklıyım

Senden çok büyüğüm. Ve gerçekten haklıyım
Belki burda birçok kişi bi erkek için diyecektir ama Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın insanız duygularımızı yaşıyoruz ihanet olursa çok yıpranırım dua edin lütfen öyle bişey olmasın
Bacım tez elden baska birini onu bekleyip durursan oda dönmezse cok yanarsın Allah yardımcın olsun üzüldüm
Amin inşallah çok teşekkür ediyorum.Allah Razı olsun 😐😞

Belki burda birçok kişi bi erkek için diyecektir ama Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın insanız duygularımızı yaşıyoruz ihanet olursa çok yıpranırım dua edin lütfen öyle bişey olmasın
Duayla hiç kimseyi yanında tutamazsın aldatmıyor olsa bile sevgisi bitmiş olabilir buda gayet normal bir durum bunun Allaha havale edilecek bir yanı yok kimse seni ömür boyu sevmek zorunda değil sevgi zorla olmuyor duayla da olmuyor biterse biter yapacak bişey yok sen bi uzmana danış ve önlemini al artık terapimi olur ilaç tedavisimi olur şimdiden önlemini al 4 yıl geçti benim başkasına aşığım hiç bişey olmuyor yıpranmıyorsun merak etme :)

Duayla hiç kimseyi yanında tutamazsın aldatmıyor olsa bile sevgisi bitmiş olabilir buda gayet normal bir durum bunun Allaha havale edilecek bir yanı yok kimse seni ömür boyu sevmek zorunda değil sevgi zorla olmuyor duayla da olmuyor biterse biter yapacak bişey yok sen bi uzmana danış ve önlemini al artık terapimi olur ilaç tedavisimi olur şimdiden önlemini al 4 yıl geçti benim başkasına aşığım hiç bişey olmuyor yıpranmıyorsun merak etme :)
Sizi anlıyorum fakat Bizim sorunumuz yoktu bianda olan bişey

Malesef seven insan yıpranıyor öyle birini bırak birine git yapamıyor insan

Back
X