Yoksa ben mi abartıyorum:(?

bir_bulut_olsam

öLüMüNe "ATATÜRKCÜYÜM"
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
877
1
96
Diğer
kızlar merhaba:a015: ben 3-4 gündür cok mutsuz ve sinirliyim.sevgilim askerde ve 4 ay kaldı askerligin bitmesine.askerlikle birlikte benimde yavas yavas ömrüm tükendi.askerlik psikolojisi yada askerde cektigi sıkıntılar yüzünden psikolojisi bozuldu ve bizimde aramız bozulmaya basladı.3-4 gündür acayip ilgisiz.benim bi rahatsızlıgım var bana 3-4 gündür nasıl oldun diye bile sormadı:çok üzgünüm: bende bugun patladım.yetti senin ilgisizligin benimde sorunlarım var sana belli etmiyorum sende biraz olsun bana anlayıs göster dedim.artık sevmiyorsan bitsin dedim.sacmalama ben sensiz yapamam seni cok seviyorum sakın bidaha ayrılıktan söz etme dedi.beni sinir ediyor hiç bisey olmamıs gibi askım cicim canım diye arıyor.ben istiyorumki sorunlarımızı ciddiye alsın konusup halledelim istiyorum.o ise bi sorun yok sen sorun cıkartıyorsun diyor.bazen öyle ilgili olurki askım bundan sonra hiç üzmeyecegim seni söz veriyorum der bi kac gün üzmez ama bi bakarsın yine baslar üzmeye.cok dengesizlesti.görüsmeyelim bi kac gün dedim olmaz yapamam sensiz dedi.ben mi cok ilgi istiyorum acaba bende mi sorun var.bana bi akıl verin lütfen:a015:

anladım canım
o askerde dengesizleşirde,saçmalarda her şeyi yapar
alttan alan taraf sen olmalısın
bence..

canım vallahi alttan alıyorum ama benimde ilgiye ihtiyacım var.benimde bi sürü sorunlarım var ama ona hiç belli etmiyorum.o ufacık bi sorun olsa ilişkimize yansıtıyor.askerde oldugu zamana kadar alttan aldım ama üzülen taraf ben oldum.bugun bana sana yanlıs anlama diye ısrar ettikce herseyi yanlıs anlıyorsun artık ısrar etmeyecegim dedi:çok üzgünüm:

ben de bu yaşadığın dönemden geçmiştim,daha beter sorunlarımız olmuştu
onların kafası çok karışık oluyor
psikolojileri bozuluyor,bozuluncada saçmalıyorlar,anlamıyorlar
ama sen askerden öncede bunları yaşıyorsan o zaman tabi bilemem
ben askere gidince böle davranmaya başladığını düşündüm canım..

ben de bu yaşadığın dönemden geçmiştim,daha beter sorunlarımız olmuştu
onların kafası çok karışık oluyor
psikolojileri bozuluyor,bozuluncada saçmalıyorlar,anlamıyorlar
ama sen askerden öncede bunları yaşıyorsan o zaman tabi bilemem
ben askere gidince böle davranmaya başladığını düşündüm canım..

yok canım askere gitmeden önce süperdi.hatta izne geldigi zamanda cok iyi oluyor.ama ben cok mutsuzum simdi.hiç destek cıkmıyor.ona göre hiç bi sorun yok:oklava:

hımm ozaman dediğim gibi alttan alıcaksın
çünkü bu geçici bi durum
bu yüzden ilişkinizin zarar görmemesi için sineye çekiceksin bi kaç ay daha
en mantıklısı bu
bu konuda tecrübeliyim
birazda sana bağlı herşey
sounlarını onla paylaşma bi süre,en azından askerlik bitene kadar
çünkü zaten onun çook sorunu vardır
askerlik kolay değil canım

yok canım askere gitmeden önce süperdi.hatta izne geldigi zamanda cok iyi oluyor.ama ben cok mutsuzum simdi.hiç destek cıkmıyor.ona göre hiç bi sorun yok:oklava:

bende asker bekliyorum canım
onların orda kendilerince öyle dertleri oluyor ki,
malesef her erkek aynı güçte ve aynı imkanda olmadığından bazılarına daha dokunabiliyor
aslında sende abartmıyorsundur da şimdilik görmezden gelmelisin.
sanıyorum hayatında büyük ihtimalle en büyük desteğin dostun odur ama senin çok büyük bi derdin bile olsa onun senden daha fazla ilgiye ihtiyacı vardır her zaman..
askerlik böyle bişey, asker beklemek böyle bişey işte..

bu arada rahatsızmışsın geçmiş olsun canım a.s.

asker bekleyende sabır anlayış alttan alma olucak şekerim ikiniz birden stresi yaşıcanız

ama bi taraf sineye çekicek..senin diğer konularını biliyorum ozamanda konuşmuştuk az daha

sıkıcan dişini askerlik kolay değil ne durumda kimbilir geldiğinde düzelir ama gelene kadar sabır::1hug:

hımm ozaman dediğim gibi alttan alıcaksın
çünkü bu geçici bi durum
bu yüzden ilişkinizin zarar görmemesi için sineye çekiceksin bi kaç ay daha
en mantıklısı bu
bu konuda tecrübeliyim
birazda sana bağlı herşey
sounlarını onla paylaşma bi süre,en azından askerlik bitene kadar
çünkü zaten onun çook sorunu vardır
askerlik kolay değil canım

anladım canım tesekkür ederim destegin için.bende onun gibi rahat olmaya calısıyım belki düzeliriz.yoksa ben sinir hastası olacagım-tatlicadiarzu-

askerlik erkekler için bir dönüm noktasıdır yaşları kaç olursa olsun.

benim sevgilim askerlik psikolojisine en az girenlerden biridir sanırım.bizim bile 1-2 küçük sorunumuz oldu o dönem.

anlayışla karşılamak lazım.zaten seni sevdiğini de belirtiyor açık ve net ona destek olmalısın ortada bir sorun yok bence.
yerimseniben

bende asker bekliyorum canım
onların orda kendilerince öyle dertleri oluyor ki,
malesef her erkek aynı güçte ve aynı imkanda olmadığından bazılarına daha dokunabiliyor
aslında sende abartmıyorsundur da şimdilik görmezden gelmelisin.
sanıyorum hayatında büyük ihtimalle en büyük desteğin dostun odur ama senin çok büyük bi derdin bile olsa onun senden daha fazla ilgiye ihtiyacı vardır her zaman..
askerlik böyle bişey, asker beklemek böyle bişey işte..

bu arada rahatsızmışsın geçmiş olsun canım a.s.

tsk ederim canım evet rahatsızım o yuzdende sinirlerim bozuk.biraz destek bekliyorum ondan ama oda dertlerinden fırsat bulup destek olmuyor.onuda anlıyorum ama benimde sevgiye ilgiye ihtiyacım var senağlama bende onun gibi rahat olmayı deniyim en iyisi yoksa ömrüm biteceksenağlama

askerlik erkekler için bir dönüm noktasıdır yaşları kaç olursa olsun.

benim sevgilim askerlik psikolojisine en az girenlerden biridir sanırım.bizim bile 1-2 küçük sorunumuz oldu o dönem.

anlayışla karşılamak lazım.zaten seni sevdiğini de belirtiyor açık ve net ona destek olmalısın ortada bir sorun yok bence.
yerimseniben

ortada bi sorun olmasada ben hasta oldugum için sinirlerim bozuk o yuzden ilgi bekliyorum canım.askerlik bi bitsin banada teskere versinler valla cok sıkıntı cektim.askerlik bitsin görecek o gününükötükedihüso

asker bekleyende sabır anlayış alttan alma olucak şekerim ikiniz birden stresi yaşıcanız

ama bi taraf sineye çekicek..senin diğer konularını biliyorum ozamanda konuşmuştuk az daha

sıkıcan dişini askerlik kolay değil ne durumda kimbilir geldiğinde düzelir ama gelene kadar sabır::1hug:

canım ya bak hala beni bıraktıgın yerdeyim senağlama dengesizligine devam eden sevgilim beni hala sinir ediyor.masallah bende yaprak dökümündeki ali rıza gibiyim.ali rızadada öyle bi yürek varki her bölüm bu sefer kalp krizi gecircek derim dag gibi duruyorkaydirigubbakcemile3 bende ali rıza misali dag gibi ayaktayımkaydirigubbakcemile3 gece gece sacmalamayada basladım aman ne güzel-tatlicadiarzu- bende rahat olucam canım bundan sonra yemişim askerligini ömrümü cürüttükaydirigubbakcemile3

canım ya bak hala beni bıraktıgın yerdeyim senağlama dengesizligine devam eden sevgilim beni hala sinir ediyor.masallah bende yaprak dökümündeki ali rıza gibiyim.ali rızadada öyle bi yürek varki her bölüm bu sefer kalp krizi gecircek derim dag gibi duruyorkaydirigubbakcemile3 bende ali rıza misali dag gibi ayaktayımkaydirigubbakcemile3 gece gece sacmalamayada basladım aman ne güzel-tatlicadiarzu- bende rahat olucam canım bundan sonra yemişim askerligini ömrümü cürüttükaydirigubbakcemile3

sen önceden öyle diyodun ciidden bıraktığım yerdesin kızkaydirigubbakcemile2

askerlik böyle kabul et artık canım dengesizliği bu yüzden anlaştık rahat ol azıcık yafrum

kız alirıza nerden çıktı alemsin:roflol::roflol:

askerlik böyle kabul et artık canım dengesizliği bu yüzden anlaştık rahat ol azıcık yafrum

:roflol::roflol:

ortada bi sorun olmasada ben hasta oldugum için sinirlerim bozuk o yuzden ilgi bekliyorum canım.askerlik bi bitsin banada teskere versinler valla cok sıkıntı cektim.askerlik bitsin görecek o gününükötükedihüso

ne kadar kaldı bitmesine?umarım azdır yoksa çekeceği var çocuğun senin elinden:))
şaka bir yana biraz daha sabır diyorum ben he rşey güzel olacak bence sık dişini diycem ama sıka sıka diş kalmadı diyeceksin biliyorum...:))
hayırlı teskereler diliyorum ikinize de:))

tsk ederim canım evet rahatsızım o yuzdende sinirlerim bozuk.biraz destek bekliyorum ondan ama oda dertlerinden fırsat bulup destek olmuyor.onuda anlıyorum ama benimde sevgiye ilgiye ihtiyacım var senağlama bende onun gibi rahat olmayı deniyim en iyisi yoksa ömrüm biteceksenağlama

ondan destek bekleme bu dönemde o zaman canım
bak biz varız burda herbişeyine destek oluruz sen de ömrünü bitirmezsin kendini yiyerek yerimseniben

ondan destek bekleme bu dönemde o zaman canım
bak biz varız burda herbişeyine destek oluruz sen de ömrünü bitirmezsin kendini yiyerek yerimseniben

aynen bacıma katılıyorum biz sana destek oluruz çocuğu bırak kendi haline biz sana destek verelim sende ona:teselli:

canım inan sevgilim 2 gün süper oluyor 10 gün berbat..bu dengesizlik kalıcı olursa vay halimize.adam beni sinir edip lönkk diye uyuyor ya ne rahat.uykusuzluga dayanamıyorum askım ondan uyuyup kalıyorum diyo bide.hem artık ısrarcı olmuycam sana diyor hemde sakın telefonunu kapatma sen istemezsen mesaj atma ben atarım diyor.dengesizzzz.madem ısrarcı olmuycam telefonu kapatma diye niye ısrar ediyosun demi ama.
ne bilim canım alirıza nereden cıktı kendimi bi an onun gibi hissettim:delphin:

Back
X