- Konu Sahibi bir_bulut_olsam
kızlar merhaba:a015: ben 3-4 gündür cok mutsuz ve sinirliyim.sevgilim askerde ve 4 ay kaldı askerligin bitmesine.askerlikle birlikte benimde yavas yavas ömrüm tükendi.askerlik psikolojisi yada askerde cektigi sıkıntılar yüzünden psikolojisi bozuldu ve bizimde aramız bozulmaya basladı.3-4 gündür acayip ilgisiz.benim bi rahatsızlıgım var bana 3-4 gündür nasıl oldun diye bile sormadı:çok üzgünüm: bende bugun patladım.yetti senin ilgisizligin benimde sorunlarım var sana belli etmiyorum sende biraz olsun bana anlayıs göster dedim.artık sevmiyorsan bitsin dedim.sacmalama ben sensiz yapamam seni cok seviyorum sakın bidaha ayrılıktan söz etme dedi.beni sinir ediyor hiç bisey olmamıs gibi askım cicim canım diye arıyor.ben istiyorumki sorunlarımızı ciddiye alsın konusup halledelim istiyorum.o ise bi sorun yok sen sorun cıkartıyorsun diyor.bazen öyle ilgili olurki askım bundan sonra hiç üzmeyecegim seni söz veriyorum der bi kac gün üzmez ama bi bakarsın yine baslar üzmeye.cok dengesizlesti.görüsmeyelim bi kac gün dedim olmaz yapamam sensiz dedi.ben mi cok ilgi istiyorum acaba bende mi sorun var.bana bi akıl verin lütfen:a015: