- 17 Şubat 2016
- 219
- 48
- 13
- Konu Sahibi Denizcimmhmt
-
Onu da dusundum takıntı olamaz.Onunlayken de çok fazla kiskanmiyordum zaten..Sevgi değil takıntı seninki.Ondan.
Uzaktan konuşmak ne kadar da kolay dimi? Kalbimi de beynimi de benden daha iyi kimse bilemez!!eski sevgilin bitmiş gitmiş eğer sevseydin başka biriyle düşünmek sana acı verirdi
sen sadece onu seviyorum deyip kendini şartlandırıyorsun
iki yıl geçmiş sen kalbinde bitirmişsin de beyninde bitirmişsin bence
yahu sen niye atarlandın şimdiUzaktan konuşmak ne kadar da kolay dimi? Kalbimi de beynimi de benden daha iyi kimse bilemez!!
Atarlanmadim canım sadece neler hissettiğimi yasadigimi "bir ben " bilirim bunu ifade etmeye çalıştım sevgi bitmiş olsaydı kalbim hala küt küt atmazdiyahu sen niye atarlandın şimdi
ben kendim için de aynısını düşünüyorum eğer sevsem eski sevgilimi onu başka biriyle düşünmek acı verirdi dedim
bende sevgilimden ayrıldıktan sonra önce onun başkasıyla mutlu olacağını düşününce üzülüyordum ama sonradan umursamamaya başladım
demek ki unutmuşum
Dert olacak başka ne olacaktı ki :) iyisi mi hiç kiskanmamak..Tersi bana zarar verirdi zatene ne güzel işte kıskanıp ne yapacaksınız?
Çelişkisini:) yok seven herkes kıskanır mi Kıskanmak zorunda mi asıl dert buBunun neyini dert ettiniz?
degilmi bir gariplik var niye kıskanmıyorum ben yawDert olacak başka ne olacaktı ki :) iyisi mi hiç kiskanmamak..Tersi bana zarar verirdi zaten
Bazilarimiz kıskançlık bittiyse sevgi de bitmiştir diyorlar yukarda yazan bayan arkadaşlarımız var..Ben kiskanmiyorum en azından yapamiyorum bunuNeden, ''kiskanc olmayi'' sevginin bir kistasi olarak goruyorsun?
Mecburi mi?
Olmazsa, olmuyor mu?
Hangi konuda olursa olsun, kiskanmak zaten kotudur.
Bu durumda, dogrudan sasmadigin icin kendini tebrik etmelisin.
Olabilir :) daha iyi en iyi olalım insaAllahBilinciniz kabullenmistir artık onun sizden ayrı bi hayatı olduğunu. Bu iyiye işaret bence merak etmeyin
O halde, dogru yolda oldugun bilinciyle endiselerinden kurtul.Bazilarimiz kıskançlık bittiyse sevgi de bitmiştir diyorlar yukarda yazan bayan arkadaşlarımız var..Ben kiskanmiyorum en azından yapamiyorum bunu
İmkazsiza yakın olabilir ama imkânsız değil sevmek için dokunmak istemek mi lazım bunlar olmadan olmuyor mu ?Oluyormuş yaşadık gördükbir başkasıyla evlenmesi nişanlanmasını düşününce içiniz acımıyor ve seviyorsanız arkadaş olarak seviyorsunuzdur. Bana imkansıza yakın geldi hem onu sevmek yanında olsun istemek dokunmak istemek hemde başkasının dokunma ihtimalinin çıldırtmaması bilemedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?