Ciddimisiniz??? Cok yogun bir akintim da var aslen ama adet kanamasi degil. Olabilirmi gercekten??? Yani 3 defa negatif gordukten sonra uzulmekten korkuyorum yine sevinipte...Cok belirgin bence. Hayırlı olsun canım
Evet + olmasi lazim. Ve ornek kagidinda koyu hafif ve tamamen silik ornekler var. Bu da pozitif olabilirmi diye buraya paylastimben göremedim dikine bir çizgi olması gerekmiyormu + işareti çıkan test değil mi bu
Dün olmam gerekiyordu.Can'ım örnek kağıdını çekip atarmısın?
Bat a kaç gün var
En iyisi yarin sabah idrariyla birdaha yapmak. Zaten eger negatifse yine ayni cikar. Veya dayanabilirsem 2 gun sonra yapayim eger adet olmassam.Keske sabah idrariyla yapsaydiniz...sivi almadan aksama dogru da yapabilirsiniz.evde testiniz varsa aksama dogruda yapip atin.ayyyy hadiii ins vardirr
Ciddimi? Neye dayanarak soyledin. Cizgi goruyormusun sende benim gibi??????Hamilesin Can'ım 2-3 haftalık falan
Can'ım ayen beyan ortada çizgin maşaallahCiddimi? Neye dayanarak soyledin. Cizgi goruyormusun sende benim gibi??????
Insallah canim. Uzulmek istemiyorum o yuzden yarin sabah ilk idrarla birdaha yapiyim en iyisi.Can'ım ayen beyan ortada çizgin maşaallah
4-5 haftalık olsaydı daha koyu çıkardı kuzum
Dün olmam gerekiyordu.
Clearblue sanırımcanım tebrik ederim hayırlı olsun:) kızlar bu hangi test ilk defa görüyorum ben hep pembe testleri gördüm
Nasıl istersen tatlımInsallah canim. Uzulmek istemiyorum o yuzden yarin sabah ilk idrarla birdaha yapiyim en iyisi.
Sen de mi yurt disinda kaliyorsun?Can'ım ayen beyan ortada çizgin maşaallah
4-5 haftalık olsaydı daha koyu çıkardı kuzum
Yok tatlımSen de mi yurt disinda kaliyorsun?
:) tamamYok tatlım
yok ki orda dikine çizgi ama yoksa ben mi göremiyorum anlamadım bir tane de dikine çizgi olması gerekiyordu silikte olsa göremedim benHamilesin Can'ım 2-3 haftalık falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?