Insallah. Yarin olmassa kan vermeye giderim sabahki testten sonra.. insallah vardir bu sefer yaaaYani olmasa hiç göremezdik ama gördüğümden eminim. İnşallah vardır hadi bakalım :) Ben olsam kan verirdim hemen.
Yuvarlak yerde yatay cizgi belirgin fakat orda birde dikey var mi yok mu onu konusuyoruz. Sen gorebildinmi orda bi arti isareti? Yani dikey bi cizgi goruyormusun?ben bu test nasıl anlaşılıyor anlamadım ama yuvarlak, büyük tarafta belirgin şekilde görünüyor. eğer orada belli olması gerekiyorsa
Bakalım merak ettim ben de yarın çıkacak mı ? Umutlandırmak da istemiyorum ama bana var gibi geldi.Insallah. Yarin olmassa kan vermeye giderim sabahki testten sonra.. insallah vardir bu sefer yaaa
evet silinik şekilde görünüyor ama kan testi en iyi sonuç. Allah gönlüne göre versin canımYuvarlak yerde yatay cizgi belirgin fakat orda birde dikey var mi yok mu onu konusuyoruz. Sen gorebildinmi orda bi arti isareti? Yani dikey bi cizgi goruyormusun?
evet silinik şekilde görünüyor ama kan testi en iyi sonuç. Allah gönlüne göre versin canım
Amiiiiiiinnnn..Evet canım silik bi çizgi var .. inşaallah hamilesindir.. bu bekleyişlerimiz tez zamanda sonuç bulsun inşallah.. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla evlat versin..
Sanki var gibiBu en son hali testin. Silik de olsa belli gibi sanki yaa..
Rabbim banada nasip etsin insSanki var gibi
Amin canim amiin.. benim bu ay 3.cu ayim. 2 aydir esim dahil en yakin arkadaslarimin kafasini utuledim stress kupu gibi gezdim. Artik kendi haline biraktim.ve insallah bu ay guzel haber. Sakin stress yapma. Oluruna birak canim benimRabbim banada nasip etsin ins
Ahh ahh oluruna birakamiyorki insan.....hep aklimda kalbimde,duamda..Amin canim amiin.. benim bu ay 3.cu ayim. 2 aydir esim dahil en yakin arkadaslarimin kafasini utuledim stress kupu gibi gezdim. Artik kendi haline biraktim.ve insallah bu ay guzel haber. Sakin stress yapma. Oluruna birak canim benim
Canimm.. nekadardir evlisin veya ne zamandir ugrasiyorsun?Ahh ahh oluruna birakamiyorki insan.....hep aklimda kalbimde,duamda..
4 yillik evliyim ama 3 yil istemedik.kasimda 8 haftalik bebegimin kalbi durdu.simdide iki aydir deniyoruz ama sanki yillardir olmuyor gibi hissediyorum.kaybimdan dolayi bosluktayim.Canimm.. nekadardir evlisin veya ne zamandir ugrasiyorsun?
Cenabi hakk dayanma kuvveti versun. Insallah en yakin zamanda guzel haberler alirsin.4 yillik evliyim ama 3 yil istemedik.kasimda 8 haftalik bebegimin kalbi durdu.simdide iki aydir deniyoruz ama sanki yillardir olmuyor gibi hissediyorum.kaybimdan dolayi bosluktayim.
Ins canim ...rabbim kimseyi aratmasin...kalp atislarini duyup sonra onu kaybetmek cok aciydi.rabbim kimseye yasatmasin...Cenabi hakk dayanma kuvveti versun. Insallah en yakin zamanda guzel haberler alirsin.
Ben gördüm çizgiyi sanki hadi hayırlısı canım :) bende 3 aydır negatif insallah bu ay yüzüm güler beklemek çok zorKizlar bat'i geceli 2 gun oluyor ve dayanamadim ilk idrarimla degil amma test yaptim. Bakarmisiniz? Ben sanki cok hafif bir cizgi goruyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?