Yoksa bu ay da mi negatif?

yok ki orda dikine çizgi ama yoksa ben mi göremiyorum anlamadım bir tane de dikine çizgi olması gerekiyordu silikte olsa göremedim ben
Yan çizgi var.. Normalde + şeklinde oluyor bunlar..
Bak kontrol çizgisi varya o küçük yer. Büyük yer de test çizgisi.. Ben öyle biliyorum yani yanlışsam arkadaşlar düzeltsin

ben de goremedim cizgiyi galiba diger arkadaslar kucuk yerdeki cizgiyi sanarak yorum yapti

Bak Can'ım onun verdiği örneklerde de " | " koyu "-" açık renk..
Ve ben "| " çizgiyi de hafif te olsa görüyorum..

Herhangi bir belirtin var mi canim ben hayal kirikligi yasama diye bikac gun bekle dedim ama sen bilirsin tabiki. İnsallah hamilesindir beklemek cok zor biliyorum ben de ayni durumdayim her ay ayni seyleri yasiyorum

Ben sanki görür gibiyim çizgiyi ya. Geç döllenme olduysa belki yeni yeni rengi çıkıyordur. Bir de biz fotoğrafta daha az görürüz. Ben de böyle silik bi çizgiyle öğrenmiştim :)

Herhangi bir belirtin var mi canim ben hayal kirikligi yasama diye bikac gun bekle dedim ama sen bilirsin tabiki. İnsallah hamilesindir beklemek cok zor biliyorum ben de ayni durumdayim her ay ayni seyleri yasiyorum

Gecen ay cok fazla belirti vardi. Hatta yerlesme kanamasi gibi erkenden basladi ama sonuc normal adetti. Bu sefer belim cok agriyor kasiklarim. Goguslerim yine yumusadi ama ben neladar belirti diye dusunursem pskolojikmen okadar cok sey hissediyorum o yuzden bilmiyorum. Onlara pek itibar etmiyorum su anda

Ben sanki görür gibiyim çizgiyi ya. Geç döllenme olduysa belki yeni yeni rengi çıkıyordur. Bir de biz fotoğrafta daha az görürüz. Ben de böyle silik bi çizgiyle öğrenmiştim :)

Evey benim ciplak gozle gordugum resimde cikmiyor. O yuzden gormuyoruz deyince uzuluyorum.

Herkese merhaba
arkadaşım bende gördüm + işaretini silik ama belli ..ben bi düşük yaptım hamileliğimde benimde silik çıkmıştı.hayırlı olsun ama tabi ki en doğrusu kan vermen ..adetten bi hafta önce bile beta hcg hamileysen yüksek çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…