- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.237
- 248
Yan çizgi var.. Normalde + şeklinde oluyor bunlar..yok ki orda dikine çizgi ama yoksa ben mi göremiyorum anlamadım bir tane de dikine çizgi olması gerekiyordu silikte olsa göremedim ben
Yan çizgi var.. Normalde + şeklinde oluyor bunlar..
Bak kontrol çizgisi varya o küçük yer. Büyük yer de test çizgisi.. Ben öyle biliyorum yani yanlışsam arkadaşlar düzeltsin
Ben göremedim yan çizgiyi tek çizgi yok mu cnmKizlar bat'i geceli 2 gun oluyor ve dayanamadim ilk idrarimla degil amma test yaptim. Bakarmisiniz? Ben sanki cok hafif bir cizgi goruyorum...
Bu en son hali testin. Silik de olsa belli gibi sanki yaa..yok ki orda dikine çizgi ama yoksa ben mi göremiyorum anlamadım bir tane de dikine çizgi olması gerekiyordu silikte olsa göremedim ben
ben de goremedim cizgiyi galiba diger arkadaslar kucuk yerdeki cizgiyi sanarak yorum yapti
Yarin tekrar ilk idrari bekliyeyim. Ondan sonra karar vririm kan vermeye.Bence bekleme hemen kan ver
Sen bilirsin tatlım.. İyi haberlerle gel inşYarin tekrar ilk idrari bekliyeyim. Ondan sonra karar vririm kan vermeye.
Bence de öyle yap canımYarin tekrar ilk idrari bekliyeyim. Ondan sonra karar vririm kan vermeye.
Herhangi bir belirtin var mi canim ben hayal kirikligi yasama diye bikac gun bekle dedim ama sen bilirsin tabiki. İnsallah hamilesindir beklemek cok zor biliyorum ben de ayni durumdayim her ay ayni seyleri yasiyorum
Ben sanki görür gibiyim çizgiyi ya. Geç döllenme olduysa belki yeni yeni rengi çıkıyordur. Bir de biz fotoğrafta daha az görürüz. Ben de böyle silik bi çizgiyle öğrenmiştim :)
Yani olmasa hiç göremezdik ama gördüğümden eminim. İnşallah vardır hadi bakalım :) Ben olsam kan verirdim hemen.Evey benim ciplak gozle gordugum resimde cikmiyor. O yuzden gormuyoruz deyince uzuluyorum.
ben bu test nasıl anlaşılıyor anlamadım ama yuvarlak, büyük tarafta belirgin şekilde görünüyor. eğer orada belli olması gerekiyorsaBu en son hali testin. Silik de olsa belli gibi sanki yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?