• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoksa 'o' evleneceğim kişi değilmi

ElifSemih

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
111
0
16
35
İstanbul
Sorun şu ki 2 sene oldu ama kafa yapılarımız bir değil bizim buna kanaat getirdim. Hiç bir işte bir haftadan fazla duramıyor. Konuştuğumuz konular çok azaldı. Muhabbetinden tad almıyorum. Dün ormana gittik oturduk saatlerce. bugünde gidelim dedi gittik saat 12 den 6 ya kadar oturduk içim sıkıldı artık heryer ağaç gözümü kapıyorum başımı gökyüzüne çeviriyorum heryer yeşil çığlık atasım geldi. kendi saatlerce oturuyor . dayadı sırtını ağaca oturuyorda oturuyor ağladım sonunda sinirden. para olmayabilir ama hergün hergünde ormana gidilmezki. en ufak birşeye kızdığında elimi bırakıyor . okadar suratsız oluyorki iki yudum yemek yiycem boğazımda kalıyor. yolda giderken soldan gidelim desem yolun ortasında duruyo öyle inadından bıktım nolucak buraya girsek deyip karartıyo suratını sonra bütün gün öyle. konuştuklarımız bi iki kelime. saçlarımı boyattım sevmiyorum bu rengi dedi kızdı. geçici dövme yaptırdım kızdı . yeni işe başladım oda geldi günlük para alıyoduk. patron geldi yanıma sevgilim tuvalete gitmişti. neymiş saçlarımı toplamışım tayt giymişim adam beni kesiyomuş. o işten aldığım parayla ona hediye almıştım hediyemi kabul etmedi. doğumgününde pasta almış annem gebersin o işten çıktım de dedi niye annemi gebertiyorumki dedim öptüm sarıldım pastayı aldı yere fırlattı sen değişiyosun istemiyorum değişmeni dedi. şimdi iştende çıktım. o da çıktı her zamanki gibi babam aç bu adam bakamaz sna bi yerde durmuyo diye bağırdı kafam o kadar karışıkki. :43::43:

Pek sizi seviyor gibi gelmedi bana yani bole biriyle mutlu olcaginiza inaniyorsaniz bisey diyemem tabi ama tepkileri cok aşırı değil mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konuşmayı denedin mi canım? :26: Oturup konuşursan belki orta bir yol bulursunuz.
Ne desem bilemedim. Yaptıkları doğru değil:50:

Pek sizi seviyor gibi gelmedi bana yani bole biriyle mutlu olcaginiza inaniyorsaniz bisey diyemem tabi ama tepkileri cok aşırı değil mi

hep inat yapıyormuşum derdin ne bana bukadar çektiriyorsun diyor. olamıyorum ki. ama çok yaşanmışlıklar var

Konuşmayı denedin mi canım? :26: Oturup konuşursan belki orta bir yol bulursunuz.
Ne desem bilemedim. Yaptıkları doğru değil:50:

dün yalvarta yalvarta canlı müzik olan bi yere götürdüm. öncede gitmştk oraya. yine yalvara yalvara dansa kaldırdı. dans olayı güzeldi ama ne zaman büyüycek bilmiyorum

Sanki baska sorunlari var gibi kafasi mi karisik biyere mi takik acaba? Yoksa sizinle mi ilgili sadece bu kadar asiri tavirlari? Cunku normal degil yani pastayi yere firlatmak inatlasmalari sanki hep sizin sabrinizi zorlayici hareketleri ozellikle yapiyor gibi, dayanilmaz tabiki bir cozum bulunmali.. Konustunuz mu hic noluyoruz fln diye hep mi boyleydi?

hep inat yapıyormuşum derdin ne bana bukadar çektiriyorsun diyor. olamıyorum ki. ama çok yaşanmışlıklar var

Yani bu işin altina baska seyler var gibi ya sevgisi bitti ya aklinda baskasi var bilmiyorum ama hakkınizda hayırlısı olsun

Sanki baska sorunlari var gibi kafasi mi karisik biyere mi takik acaba? Yoksa sizinle mi ilgili sadece bu kadar asiri tavirlari? Cunku normal degil yani pastayi yere firlatmak inatlasmalari sanki hep sizin sabrinizi zorlayici hareketleri ozellikle yapiyor gibi, dayanilmaz tabiki bir cozum bulunmali.. Konustunuz mu hic noluyoruz fln diye hep mi boyleydi?

işten çıktım diye yemin edemiyosan etme lan dedi fırlattı pastayı gitti. kontür aldım hemen aradım geri geldi. biz barışırsak mutlu olamayız hep inatçısın dedi. bende ağladım saırldım felan barıştık. ama bizim aramızda sohbet yok. neşeli değl çok soğuk

of hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorm. bugün gidelim bu yerden canım sıkıldı dedim aldı elindeki poşeti yere vurdu . kalk gidiyoruz diye bi bağırdı neden mutlu olamıyorumki ben :(

Olmayacagi belli olan bir isi fazla zorluyorsun sekerim, o yuzden mutlu olamiyorsun bence.

Yani bu tavirlari neden cekiyorsun, neden kendine eziyet ediyorsun? BU isten bence sana bir yol olmaz, bu adamla birbirinize uygun degilsiniz. Yol yakinken don derim.

Olmayacagi belli olan bir isi fazla zorluyorsun sekerim, o yuzden mutlu olamiyorsun bence.

Yani bu tavirlari neden cekiyorsun, neden kendine eziyet ediyorsun? BU isten bence sana bir yol olmaz, bu adamla birbirinize uygun degilsiniz. Yol yakinken don derim.

askerdyken bekledim onu onucay . Yildonumumz yasanmslklr hele dun ettigimi dans gozlerimin icine baka baka mutlu anilarimz cok ayrilmak deil niyetim sadece ne zaman bi hedefi olucak onu merak ediyorum

Bence bi'iletişim bozukluğunuz var gibi. Tartışmalarınızda, tartışma konularınızı sindire sindire sonuçlandırıyomusunuz yoksa didişmemek için üstünü mü örtüyosunuz?

Birebir aynı olamazsınız zaten mesela benim sevgilim günde 2-3 film izler ben daha birinciyi izlerken dizinde uyyakalıyorum filmin yarısında.

O konser konser geziyo ben piknik yapalım mıı başbaşa diyorum:27:

Ama siz de, şey de garip ormana gittiniz niye sıkılıyosun ki sevgilin yanında konular açın, konuşun, gülüşün ne bileyim:44:

askerdyken bekledim onu onucay . Yildonumumz yasanmslklr hele dun ettigimi dans gozlerimin icine baka baka mutlu anilarimz cok ayrilmak deil niyetim sadece ne zaman bi hedefi olucak onu merak ediyorum

Ben sadece gorusumu belirttim sekerim, uzulmeni istemem.

Vallahi ne zaman hedefi olur konusunda sana biz yardimci olamayiz ne yazik ki, belki de kendisiyle acikca konusmalisin.

Daha önceki konularını biliyorum.
Sen boynunu çiziyorsun
boğazını sıkıyorsun o pastayı fırlatıyor,pek normal ve sonu olan bir ilişki gibi görünmüyor.
Lütfen kızma dışardan böyle görünüyor.
Tükenmişsiniz ve tüketmişsiniz bir şeyleri.

LG-P710 Tapatalk

işten çıktım diye yemin edemiyosan etme lan dedi fırlattı pastayı gitti. kontür aldım hemen aradım geri geldi. biz barışırsak mutlu olamayız hep inatçısın dedi. bende ağladım saırldım felan barıştık. ama bizim aramızda sohbet yok. neşeli değl çok soğuk

Cok agresif ve mutsuz bir insan karsindaki ve boyle insanlar kendileri mutlu olamadiklari icin cevresindekileri de mutsuz ederler.. Seviyorsundur belki de seviliyorsundur ama normal bir iliski degil canim o ne zamana kadar bu kadar kirici olacak sen ne zamana kadar alttan alacaksin.. Ortak bir noktada bulusamamissinizki.. Hep mi nesesiz ve soguktu yoksa bir derdi mi var? Hep boyleyse cekilmez sevgiligi boyleyse evliligi iskence olur.. Yok bir derdi varsa sabret gecici bir donemdir belki sana patliyodur, yapmamasi lazim tabi en uyuz oldugum baska seyleri haketmeyen birine yansitmaktir ama en azindan gecici dersin, baktin olmuyor sen de bir insan evladisin nereye kadar alttan alacaksin, gozdagi verirsin bir silkelenip kendine gelsin..

Sorun şu ki 2 sene oldu ama kafa yapılarımız bir değil bizim buna kanaat getirdim. Hiç bir işte bir haftadan fazla duramıyor. Konuştuğumuz konular çok azaldı. Muhabbetinden tad almıyorum. Dün ormana gittik oturduk saatlerce. bugünde gidelim dedi gittik saat 12 den 6 ya kadar oturduk içim sıkıldı artık heryer ağaç gözümü kapıyorum başımı gökyüzüne çeviriyorum heryer yeşil çığlık atasım geldi. kendi saatlerce oturuyor . dayadı sırtını ağaca oturuyorda oturuyor ağladım sonunda sinirden. para olmayabilir ama hergün hergünde ormana gidilmezki. en ufak birşeye kızdığında elimi bırakıyor . okadar suratsız oluyorki iki yudum yemek yiycem boğazımda kalıyor. yolda giderken soldan gidelim desem yolun ortasında duruyo öyle inadından bıktım nolucak buraya girsek deyip karartıyo suratını sonra bütün gün öyle. konuştuklarımız bi iki kelime. saçlarımı boyattım sevmiyorum bu rengi dedi kızdı. geçici dövme yaptırdım kızdı . yeni işe başladım oda geldi günlük para alıyoduk. patron geldi yanıma sevgilim tuvalete gitmişti. neymiş saçlarımı toplamışım tayt giymişim adam beni kesiyomuş. o işten aldığım parayla ona hediye almıştım hediyemi kabul etmedi. doğumgününde pasta almış annem gebersin o işten çıktım de dedi niye annemi gebertiyorumki dedim öptüm sarıldım pastayı aldı yere fırlattı sen değişiyosun istemiyorum değişmeni dedi. şimdi iştende çıktım. o da çıktı her zamanki gibi babam aç bu adam bakamaz sna bi yerde durmuyo diye bağırdı kafam o kadar karışıkki. :43::43:

sen artik o adami sevmiyorsunki bu kadar konusabiliyorsun hakkinda neden devam ediyorsun???

Şu KK'da anladım ki bazı kadınlar mutsuzluktan ciddi manada zevk alıyor.
Evleneceğin kişi o mu başkası mı Rabbim bilir de adamın seni şimdiden ne kadar çok üzdüğü belliyken neden bu ilişkiyi süründürme bilemedim...

Back
X