• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoksa 'o' evleneceğim kişi değilmi

bak aslında daha evlenmeden şanslısınki sorunları görüyorsun gösteriyor kendini genelde yapılan hata bu böyle biriyle sırf karizmatik diye ne biliyim çekti diye kaşı gözü güzel diye evleniliyor sonrada deişmesini bekliyoruz adam şimdiden belli bir işde durmuyo sebatsız seniide çalıştırmıyor huzursuz ediyo kıskanıyo vs aşırı tepkiler veriyo sen sarılıyosun vs alttan alıyosun barışıyosunuz yahu evleneceğin insanın önce bi insani ilişkilerine başkalarıyla dialoglarına bakmalısın işine bakmalısın konuşma uslubu saygısı vs vs adam agresif aşırı tepkili çalışmıyor bunda ne buldun sana saygısı yok belliki kafasıda fazla çalışmıyor ormana durmadan gidilipde oturulurmu :) herşey tabiki para deil bende bi restorana ne biliyim bara vs gibi yerlere gitmeyi sevmem ama kamp yapın gitmişken yanınızda bişeyler götürün piknik yapın bisiklet sürün iki fidan alıp dikin mesela devletin kimsesiz çocuklar için tuttuğu evler var her şehirde var onların yanına gidin barınaklara gidin hayvanlarla oynayın ayrılmak istemiyosan yanlış yaparsın tabi ama otur konuş olmaz böle de tedavi olsun lösevde gönüllü çalışın arada oda çok zevkli ne bilim valla ben yapıyorum ilk başlarda eşim kamp dışındaki etkinliklerimi sevmedi hatta beni deli bile sandığı olmuş ama şimdi gayet iyi gidiyo sanada iyi gelir hem ama önce bu aşırı tepkilerinden kurtulmasını sağla tabi ayrılmak istemiyosan

Hahahhahaah yemin ederim hala gülüyorummm tespitin çok doğru ama söyleyiş biçimin o kadar hoş ki..
Tabi bir adam ormana gidip konuşmadan 6 saat geçiriyosa ya çooook zeki/düşünür falan olması lazım ya da cidden tam bir boş kafa..ee konu sahibinin anlattıklarına bakılırsa pek akıllı olmadığıda ortada :)))

Hahaha zaten hergün üst üste sevgiliyle ormana gitmek yeterince tuhafken birde konuşmadan ağaca yaslanıp oturmak...töbee töbeee :))))

Karnim AĞRIDI gulmekten:9:

Ergenliğini tamamlayamamış o. Bu kafayla da tamamlayacak gibi görümüyor. "O" evleneceğiniz kişi olabilir mi bilmiyorum ama eğer evlenirseniz boşanacağınız kişi olacağı kesin.

sorun şu ki 2 sene oldu ama kafa yapılarımız bir değil bizim buna kanaat getirdim. Hiç bir işte bir haftadan fazla duramıyor. Konuştuğumuz konular çok azaldı. Muhabbetinden tad almıyorum. Dün ormana gittik oturduk saatlerce. Bugünde gidelim dedi gittik saat 12 den 6 ya kadar oturduk içim sıkıldı artık heryer ağaç gözümü kapıyorum başımı gökyüzüne çeviriyorum heryer yeşil çığlık atasım geldi. Kendi saatlerce oturuyor . Dayadı sırtını ağaca oturuyorda oturuyor ağladım sonunda sinirden. Para olmayabilir ama hergün hergünde ormana gidilmezki. En ufak birşeye kızdığında elimi bırakıyor . Okadar suratsız oluyorki iki yudum yemek yiycem boğazımda kalıyor. Yolda giderken soldan gidelim desem yolun ortasında duruyo öyle inadından bıktım nolucak buraya girsek deyip karartıyo suratını sonra bütün gün öyle. Konuştuklarımız bi iki kelime. Saçlarımı boyattım sevmiyorum bu rengi dedi kızdı. Geçici dövme yaptırdım kızdı . Yeni işe başladım oda geldi günlük para alıyoduk. Patron geldi yanıma sevgilim tuvalete gitmişti. Neymiş saçlarımı toplamışım tayt giymişim adam beni kesiyomuş. O işten aldığım parayla ona hediye almıştım hediyemi kabul etmedi. Doğumgününde pasta almış annem gebersin o işten çıktım de dedi niye annemi gebertiyorumki dedim öptüm sarıldım pastayı aldı yere fırlattı sen değişiyosun istemiyorum değişmeni dedi. şimdi iştende çıktım. O da çıktı her zamanki gibi babam aç bu adam bakamaz sna bi yerde durmuyo diye bağırdı kafam o kadar karışıkki. :43::43:

babanın sözünü dinle canım...evlilik hafife alınacak bir şey değil... Evlenecegin insan bütün gün gezip zaman öldürecegin biri değil , işi gücü düzgün ve sorumluluk sahibi bir insan olmalı.duygularına yenilme. Böyle bi adamla evlenmen hayatının hatası olur.acı ama gerçeeeeeeek :44:

Sorun şu ki 2 sene oldu ama kafa yapılarımız bir değil bizim buna kanaat getirdim. Hiç bir işte bir haftadan fazla duramıyor. Konuştuğumuz konular çok azaldı. Muhabbetinden tad almıyorum. Dün ormana gittik oturduk saatlerce. bugünde gidelim dedi gittik saat 12 den 6 ya kadar oturduk içim sıkıldı artık heryer ağaç gözümü kapıyorum başımı gökyüzüne çeviriyorum heryer yeşil çığlık atasım geldi. kendi saatlerce oturuyor . dayadı sırtını ağaca oturuyorda oturuyor ağladım sonunda sinirden. para olmayabilir ama hergün hergünde ormana gidilmezki. en ufak birşeye kızdığında elimi bırakıyor . okadar suratsız oluyorki iki yudum yemek yiycem boğazımda kalıyor. yolda giderken soldan gidelim desem yolun ortasında duruyo öyle inadından bıktım nolucak buraya girsek deyip karartıyo suratını sonra bütün gün öyle. konuştuklarımız bi iki kelime. saçlarımı boyattım sevmiyorum bu rengi dedi kızdı. geçici dövme yaptırdım kızdı . yeni işe başladım oda geldi günlük para alıyoduk. patron geldi yanıma sevgilim tuvalete gitmişti. neymiş saçlarımı toplamışım tayt giymişim adam beni kesiyomuş. o işten aldığım parayla ona hediye almıştım hediyemi kabul etmedi. doğumgününde pasta almış annem gebersin o işten çıktım de dedi niye annemi gebertiyorumki dedim öptüm sarıldım pastayı aldı yere fırlattı sen değişiyosun istemiyorum değişmeni dedi. şimdi iştende çıktım. o da çıktı her zamanki gibi babam aç bu adam bakamaz sna bi yerde durmuyo diye bağırdı kafam o kadar karışıkki. :43::43:

Tek kelime babanız çok haklııı :ssz:

konu sahibi arkadaşım sonuçda yatırıp boğazını kesmedi sen bişey sordun bizde adam akıllı cevap verdik sen en başda kendi konuyu anlatım tarzına bak erkek arkadaşını anlatırkenki uslubun şirin olmuş e sen bile espri yaparar anlatmışsın ne var bunda sana hakaret edilmedi kendimizden bile örnekler vererek anlattık smaimiyetimiz ortada yani kaldıki birbirimizin verdiği cevaplar yorumlar komik geldi güldük sen diğer konuları fazla okumadın sanırım kadının biri kocasından dert yanıyo ayrılsammı diye fikir soruyo millete kadına neler ediyolar azarlıyolar bakıyolar lafdan anlamıyo kızıyolar fake sin sen böle bi derdin yok diyolar yani görüşe yoruma açık bi site insanların geneline burdakileride akıllı sanıyodum diyemezsin şahsa hakaret ve genelimize bir hakaret oluyo ki buda senin için iyi olmaz ozaman bizde başlarız ciddi ciddi hakarete ee olurmu ozaman olmaaaz hepimiz kadınız burda laf lafı açıyo konuşuyoruz fikir verip alıyoruz yeri geldiğinde derdin ortasında gülüyoruz ağladığımız bile oluyo bukadar büyütülecek ve hakaret edilecek bir şey yok

orman işlerinde bi işe girsin:51: bırak onunla ömür geçmez, sen de kendine güzel bir hayat kur ...

diğer yorum yazanlara cevabını gördümde şimdi sen çokmu zekisin aynaya bak gibi arkadaşım fikrimi deiştirdim bence anlatığın erkek arkadaşına uyan bir kişisin evet cevap veriyorum evleneceğin kişi o hiç sorgulama vakit kaybetme artık hayal edebiliyorum sizin ilişki şeklinizi o pastayı yere fırlatsın sen yüzünü tırmala hakaret et o sana inatçı desin küfretsin sen ona et öle sürsün gitsin birbirinizi bulmuşsunuz

hicbir cozum amaciniz olmadan insnlrn dertlerine gulmekmi karakterin . Ben guluncek.bse goremiyorum . Pisman ettnz ya bu forumdkleri ben adamaklli ksiler saniodm .

İlk önce benimle konuşmana dikkat etmeni rica ediyorum senden.
O gulunecek şey senin konunla ilgili değil yorum yapan arkadasin anlatim tarzindaydi.
Bu kadar agresif olma, sahi agresifliğine cozum bulmamizi ister misin ?
Rezene cayi iiç iyi gelir ..:34:

Şaşırarak okudum, mesele olmucak konular büyük bir problem olmuş ona. Bir ölür geçmez böyle biriyle hemde çalışmaya gönlü yokken.. Sana nasıl bakıcak.. Döver bile seni eve ekmek getirmezsen.!! Yolu yakınken ayrıl derim.

Aynaya bkta kendine gùl.

Muhattap olduğum kişi siz değilken, laf söyleme hakkını kendinizde bulmanız neden? Ne kadar çirkin bir üslubunuz var. Kendinizi terbiye edin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benim terbiyeme laf edicegine gulmen gereken yerleri ogren

Valla sevgilisinin boğazına yapışan birinden daha akıllılardır emin ol.

LG-P710 Tapatalk

Muhattap olduğum kişi siz değilken, laf söyleme hakkını kendinizde bulmanız neden? Ne kadar çirkin bir üslubunuz var. Kendinizi terbiye edin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

diğer yorum yazanlara cevabını gördümde şimdi sen çokmu zekisin aynaya bak gibi arkadaşım fikrimi deiştirdim bence anlatığın erkek arkadaşına uyan bir kişisin evet cevap veriyorum evleneceğin kişi o hiç sorgulama vakit kaybetme artık hayal edebiliyorum sizin ilişki şeklinizi o pastayı yere fırlatsın sen yüzünü tırmala hakaret et o sana inatçı desin küfretsin sen ona et öle sürsün gitsin birbirinizi bulmuşsunuz
dogru duzgn cevap vrin ozmn yok karnmz agrdi gulmekten fln dert anlatyorz bin pisman ediosn bole insnlr soguttu beni ya

Back
X