Yoksaa ikinci kez mii ....kafayi yemek uzereyim...

Ay senin noktanı yiyim.inan senin yorumunu okuyunca fikrim değişti :) kimse kimseye karışamaz canım,istediğimiz yazarım.hakaret yok bişey yok.herkes düzgün korunsun istemiyosa ekstra önlemler alsın.ben üç sene istemedim sıkı korundum hiçte bişe olmadı.yoksa kimin nezaman sevişmesinden kime ne ya ,nerenle okuduysan artık.nyse saygılar...

Cok tesekkur ederim beni gercekten anlayan birileri de var...cok kirildim inanin..konuyu actigima acacagima pisman oldum...

Bunca saygisiz sey yazip ta sonuna saygilar yazan bi munasebetsizle de ilk kez karsilasiyorum..

ya ben spiral taktırıcaktım sırf bu taktırdığı halde gebe kalanları duyunca taktırmadım biliyor musun
ciddi söylüyorum ya devlet çok çocuk politikasından bozdu bazı şeyleri zira inan çok duyuyorum ya da başka bir iş var bu işte...
bu arada gözlerimm de sağlam güzel okurum ,saygılar

Uyuz olduğum için yazmadan geçemiyorum kusura bakma :)
Ne güzel her şeyden eminsin ya hayat çok güzel olmalı böyle.
Bu işlerin formülü yok malesef. 2+2=4 diyemezsin. Bilemezsin ileride konu sahibinin mutlu olup olmayacağını. Bütün sırrı bozdum galiba ama kusura bakma yazmadan geçemiyorum:)

falcı ece burda sandım bende

Saskinlikla izliyorum ya, kadin hamilelikten korkuyor insallah hamilesindir diyor burda.
Gercek hayatta yapsalar bunu bi araba sopa yerler bak burasi sanal diye sallayip duruyorlar
Canım kimse kimseden dayak yemez sanal gerçek farketmez.bu hayat görüşü ile ilgili.herkes yaşanmışlığı ile cevap verir konulara.hemen artislik yapmasın kimse yorumları iyi okuyun.ben iki bebek kaybı olan biriyim.hayat görüşüm şu;eğer kesinlikle bebek istemiosan sıkı sıkıkorıncaksın çünkü nerde okursan oku hiç bir korunma yöntemi %100güvenli değildir.bağlatma yöntemi dışında.artık bunu bilmek gerekir kaçıncı yüzyıldayız.he diosan korunduğum halde kaldım ,ozaman gelene razı olcaksın vardır hikmeti.dayak mayak , adresimi verim canım sana açık , problem yok , ama sen %100 hamiledir yada hamile deildir diebiliomusun.hayır.inşAllah hamiledir yazmamın sebebi , bebek gelmiş olsa bile asla pişman olmayacağını yüzde yüz bilmemdendir.saygılar

Ben de sizi hiç anlamıyorum. Ne demek Allah onu çeker alır elinizden. Çok yazık çok. Yazdığınızın farkında olun.

İnsanların bebek bebek diye kendilerini üzmesiyle konunun ne ilgisi var?
Kaldıki aldırmak bile isteyebilir ki böyle bir düşüncesi yok. Bu kadar kişi bebek sahibi olmak istiyor diye aldırmayacak mı

Her böyle konu açıldığında bu düşünce
yapısına sahip biri çıkıyor.

Bukadar korkuyosanız sağlam koruncaksınız.korunmuyosanız korkuyorum die konu açmıcaksınız.sıkıldım artık şu konulardan.uyuz oldugum için yazmadan geçemiyorum.inşAllah hamilesinizdir...
al benden de o kadar.. biz burda zorla hamile kalmaya calisiyoruz bu konular acaip sinirimi bozuyor.. korunamayacak kadar cahil misiniz yaa

Cok tesekkur ederim beni gercekten anlayan birileri de var...cok kirildim inanin..konuyu actigima acacagima pisman oldum...
Benim iki tanidigimin basina geldi bu durum. Simdi buyuk cocuklari 3Yasinda. Kucukler de 1,5 kadar sanirim. Annelerden biri calistigi icin buyuk kreste kucuk bakicida duruyormus. Eve gelince cok guzel vakit geciriyorlar. Digeri calismiyor. Cok da guzel ilgileniyor. Buyuk olan canim kardesim diye kucugun pesinde dolaniyor. Kucuk olan abla diye diye ona su goturuyor. Her seyi paylasiyorlar. Ufak tefek kiskancliklar tabi oluyor ama o da normal. Bence cok guzel gorunuyor disardan. Sorumluluk da basa gelince oluyordur heralde. Bu kadar sıkıntı etmeyin.

Cogu insan icin dua olabilir ama bu henuz bebege hazir olmadigini anlatan biri icin bedduadir.
Nerden biliyorsunuz iyiki dogurdum diyecegini? Ben bu insanlari cidden anlayamiyorum ya off. Herkes sizin gibi cocuk sevmek zorunda degil herkes cocuk istemek ardi arkasina cocuk dogurmak zorunda degil.
Siz istiyosunuz diye Allah size 10 tane versin ne diyim yani

Kknin kurali bu arkadaslar.
Eger bebek istemiyorsan bebek isteyenler gelir kendine hakaret olarak algilar saldirir
Eger gorumceysen ve yengene sinir olup konu actiysan gorumcesini sevmeyenler sana saldirir
Eger kaynanaysan gelininle ilgili derdini paylastiysan kaynanasiyla derdi olan gelir acisini senden cikarir
Burda işler boyle yuruyor da ben hala alisamadim.

al benden de o kadar.. biz burda zorla hamile kalmaya calisiyoruz bu konular acaip sinirimi bozuyor.. korunamayacak kadar cahil misiniz yaa
Bide inşAllah hamilesindir yazdım ,beddua dediler, bebeğin olmaması bekadar feci bişeydir bilmeyenler.korunmaya rağmen geldiyse vardır hikmeti demek yerine ,gereksiz endişeler korkular falan filan...ki her zorluğa rağmen asla pişman olmayacağını bilir bi kadın...

Ya delircem nerenizle okuyosunuz stresime stres kattiniz sanki yok hamileysem aldircam yok korunmadim.falan yazdim..ya ne diyeyim allah size de versin insallah yasarsinjz siz de anneligi de...bi yorum yaparken dusunun cok kiricisiniz ya cokkkkk...

Ah canım , anne değilsin sanırım...doğum yapmış bir kadın , istemeden hamile kalsa bile , bebeğini ilk bebeğinden ayrı tutamayacak kadar eşit aşkla sever.aman nyse herkesin düşüncesi kendine.

Ben de vardir hikmeti badim gozum.usyine diyorum ama millet ne merakli karsidaki insana saldirmaya..sadece iki cocuk arasi az olursa zorlanirsam ogluma haksizlik etmis olur muyum diye endiseliyim ama...yorumlari okuyunca agzim acik kaliyo...bu ne dusmanliktir yaaa..

Neden bu kadar yüklenirler anlamam.
Hayatları dört dörtlük kusursuz işliyor anlaşılan.
En kısa sürede test yapın bence bu stres daha kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…