Ay senin noktanı yiyim.inan senin yorumunu okuyunca fikrim değişti :) kimse kimseye karışamaz canım,istediğimiz yazarım.hakaret yok bişey yok.herkes düzgün korunsun istemiyosa ekstra önlemler alsın.ben üç sene istemedim sıkı korundum hiçte bişe olmadı.yoksa kimin nezaman sevişmesinden kime ne ya ,nerenle okuduysan artık.nyse saygılar...bu erkek arkadaşımla yaptım ama az yaptım yok şortuma bıraktı bi şeyini hamile miyimdir minvalinde bir konu değil..kişi derdini paylaşıyor sen dedin diye korunma sistemini mi değiştirecek ya da senin dediğin vakitlerde mi sevişecek..sıkıldıysan okumayacaksın bu kadar basit nokta
Cok tesekkur ederim beni gercekten anlayan birileri de var...cok kirildim inanin..konuyu actigima acacagima pisman oldum...Insanlar her gun bebek bebek diye uzuluyorsa herkesin bebek istemesi mi gerekiyor? Zaten kucuk bir cocugu varmis konu sahibinin ve zor bir bebekmis belki ikinci cocuguna manen ve fiziken hazir hissetmiyor kendisini? Neden insanlar hep ayni seyi istemek zorunda olsun ki? Huzursuz olmus ve konu acmak istemis. Ilk bebegi kucukken tekrar hamile kalip cocuklari buyuyenlerden "zor ama oluyor gidiyor iste" lafini duyup biraz rahatlamak istiyor da olabilir. Kaldi ki olursa da aldirmam demis. Ne demek allah alir sizden o bebegi? Siz mi belirliyorsunuz bunu? Ben de siz gibileri anlamiyorum. Cok kiricisiniz.
Bunca saygisiz sey yazip ta sonuna saygilar yazan bi munasebetsizle de ilk kez karsilasiyorum..Ay senin noktanı yiyim.inan senin yorumunu okuyunca fikrim değişti :) kimse kimseye karışamaz canım,istediğimiz yazarım.hakaret yok bişey yok.herkes düzgün korunsun istemiyosa ekstra önlemler alsın.ben üç sene istemedim sıkı korundum hiçte bişe olmadı.yoksa kimin nezaman sevişmesinden kime ne ya ,nerenle okuduysan artık.nyse saygılar...
ya ben spiral taktırıcaktım sırf bu taktırdığı halde gebe kalanları duyunca taktırmadım biliyor musunAy senin noktanı yiyim.inan senin yorumunu okuyunca fikrim değişti :) kimse kimseye karışamaz canım,istediğimiz yazarım.hakaret yok bişey yok.herkes düzgün korunsun istemiyosa ekstra önlemler alsın.ben üç sene istemedim sıkı korundum hiçte bişe olmadı.yoksa kimin nezaman sevişmesinden kime ne ya ,nerenle okuduysan artık.nyse saygılar...
İnşAllah hamilesindir lafı....size basit ama çoğu insan için duadır.hele benim gibi iki kaybı olan bir kadın için.ayrıca inan bana konu sahibesi hamile olsa bile , birgün buraya iyiki doğurmuşum diceği için,yorumumda aykırılık yok.inşAllah hamiledir...saygılar...
falcı ece burda sandım bende
Uyuz olduğum için yazmadan geçemiyorum kusura bakma :)
Ne güzel her şeyden eminsin ya hayat çok güzel olmalı böyle.
Bu işlerin formülü yok malesef. 2+2=4 diyemezsin. Bilemezsin ileride konu sahibinin mutlu olup olmayacağını. Bütün sırrı bozdum galiba ama kusura bakma yazmadan geçemiyorum:)
Canım kimse kimseden dayak yemez sanal gerçek farketmez.bu hayat görüşü ile ilgili.herkes yaşanmışlığı ile cevap verir konulara.hemen artislik yapmasın kimse yorumları iyi okuyun.ben iki bebek kaybı olan biriyim.hayat görüşüm şu;eğer kesinlikle bebek istemiosan sıkı sıkıkorıncaksın çünkü nerde okursan oku hiç bir korunma yöntemi %100güvenli değildir.bağlatma yöntemi dışında.artık bunu bilmek gerekir kaçıncı yüzyıldayız.he diosan korunduğum halde kaldım ,ozaman gelene razı olcaksın vardır hikmeti.dayak mayak , adresimi verim canım sana açık , problem yok , ama sen %100 hamiledir yada hamile deildir diebiliomusun.hayır.inşAllah hamiledir yazmamın sebebi , bebek gelmiş olsa bile asla pişman olmayacağını yüzde yüz bilmemdendir.saygılarSaskinlikla izliyorum ya, kadin hamilelikten korkuyor insallah hamilesindir diyor burda.
Gercek hayatta yapsalar bunu bi araba sopa yerler bak burasi sanal diye sallayip duruyorlar
Bunca saygisiz sey yazip ta sonuna saygilar yazan bi munasebetsizle de ilk kez karsilasiyorum..
Ben de sizi hiç anlamıyorum. Ne demek Allah onu çeker alır elinizden. Çok yazık çok. Yazdığınızın farkında olun.Ben anlamıyorum niye bunu dert ediyorsun. Burda her gün insanlar bebek bebek diye kendilerini üzüyorlar cesitli sebeplerden dolayı olmuyor bebekleri. Siz böyle düşünüyorsanız merak etmeyin Allah onu elinizden ceker alır.
al benden de o kadar.. biz burda zorla hamile kalmaya calisiyoruz bu konular acaip sinirimi bozuyor.. korunamayacak kadar cahil misiniz yaaBukadar korkuyosanız sağlam koruncaksınız.korunmuyosanız korkuyorum die konu açmıcaksınız.sıkıldım artık şu konulardan.uyuz oldugum için yazmadan geçemiyorum.inşAllah hamilesinizdir...
Benim iki tanidigimin basina geldi bu durum. Simdi buyuk cocuklari 3Yasinda. Kucukler de 1,5 kadar sanirim. Annelerden biri calistigi icin buyuk kreste kucuk bakicida duruyormus. Eve gelince cok guzel vakit geciriyorlar. Digeri calismiyor. Cok da guzel ilgileniyor. Buyuk olan canim kardesim diye kucugun pesinde dolaniyor. Kucuk olan abla diye diye ona su goturuyor. Her seyi paylasiyorlar. Ufak tefek kiskancliklar tabi oluyor ama o da normal. Bence cok guzel gorunuyor disardan. Sorumluluk da basa gelince oluyordur heralde. Bu kadar sıkıntı etmeyin.Cok tesekkur ederim beni gercekten anlayan birileri de var...cok kirildim inanin..konuyu actigima acacagima pisman oldum...
Şaka mıTest yapmak hic aklima gelmemisti dogruya cok yasa emi sen
Cogu insan icin dua olabilir ama bu henuz bebege hazir olmadigini anlatan biri icin bedduadir.İnşAllah hamilesindir lafı....size basit ama çoğu insan için duadır.hele benim gibi iki kaybı olan bir kadın için.ayrıca inan bana konu sahibesi hamile olsa bile , birgün buraya iyiki doğurmuşum diceği için,yorumumda aykırılık yok.inşAllah hamiledir...saygılar...
Bide inşAllah hamilesindir yazdım ,beddua dediler, bebeğin olmaması bekadar feci bişeydir bilmeyenler.korunmaya rağmen geldiyse vardır hikmeti demek yerine ,gereksiz endişeler korkular falan filan...ki her zorluğa rağmen asla pişman olmayacağını bilir bi kadın...al benden de o kadar.. biz burda zorla hamile kalmaya calisiyoruz bu konular acaip sinirimi bozuyor.. korunamayacak kadar cahil misiniz yaa
Ya delircem nerenizle okuyosunuz stresime stres kattiniz sanki yok hamileysem aldircam yok korunmadim.falan yazdim..ya ne diyeyim allah size de versin insallah yasarsinjz siz de anneligi de...bi yorum yaparken dusunun cok kiricisiniz ya cokkkkk...al benden de o kadar.. biz burda zorla hamile kalmaya calisiyoruz bu konular acaip sinirimi bozuyor.. korunamayacak kadar cahil misiniz yaa
Ah canım , anne değilsin sanırım...doğum yapmış bir kadın , istemeden hamile kalsa bile , bebeğini ilk bebeğinden ayrı tutamayacak kadar eşit aşkla sever.aman nyse herkesin düşüncesi kendine.Cogu insan icin dua olabilir ama bu henuz bebege hazir olmadigini anlatan biri icin bedduadir.
Nerden biliyorsunuz iyiki dogurdum diyecegini? Ben bu insanlari cidden anlayamiyorum ya off. Herkes sizin gibi cocuk sevmek zorunda degil herkes cocuk istemek ardi arkasina cocuk dogurmak zorunda degil.
Siz istiyosunuz diye Allah size 10 tane versin ne diyim yani
Ben de vardir hikmeti badim gozum.usyine diyorum ama millet ne merakli karsidaki insana saldirmaya..sadece iki cocuk arasi az olursa zorlanirsam ogluma haksizlik etmis olur muyum diye endiseliyim ama...yorumlari okuyunca agzim acik kaliyo...bu ne dusmanliktir yaaa..Bide inşAllah hamilesindir yazdım ,beddua dediler, bebeğin olmaması bekadar feci bişeydir bilmeyenler.korunmaya rağmen geldiyse vardır hikmeti demek yerine ,gereksiz endişeler korkular falan filan...ki her zorluğa rağmen asla pişman olmayacağını bilir bi kadın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?