Yoksaa ikinci kez mii ....kafayi yemek uzereyim...

Bukadar korkuyosanız sağlam koruncaksınız.korunmuyosanız korkuyorum die konu açmıcaksınız.sıkıldım artık şu konulardan.uyuz oldugum için yazmadan geçemiyorum.inşAllah hamilesinizdir...
Bundan sonra kim ne hissediyor hangi konuyu acacak sizden izin alir artik madem.

Okadar çok duydumki spralle korunup hamile kalanı.oyüzden mesela bilinçli olan arkadaşlarım(kesinlikle çocuk düşünmeyenler)aynı anda condom da kullanır.konu açıyosan her türlü yoruma saygı duycaksın,yoksa açmıcaksın.biz ne bilelim hamilemisin değilmisin,müneccimmiyiz.git test yaptır sonucu al.hadi canım rast gelee

Siz konunuzda yazmamışsınız ki spiralle korunuyordum diye. Nerden duysun? Burada saçma sapan yöntemlerlerle güya korunuyorlar sonra hamile kalınca da korunurken kaldım diyorlar :) Saçma yöntemler de işte geri çekme falan, korunma bile değil o. Burada çok var öyle konu açan, valla bunaldık.

Insallahhhh oyledir bikacgundur de iyice kafama taktim belki ondan gecikti adetim
Valla benim adetim ota çöpe geciktigi icin anlayabiliyorum sizi. Hayirlisi olsun hakkinizda. Idrar testi yapin kan testinden once, cok korkuyorsaniz?

Ben anlamıyorum niye bunu dert ediyorsun. Burda her gün insanlar bebek bebek diye kendilerini üzüyorlar cesitli sebeplerden dolayı olmuyor bebekleri. Siz böyle düşünüyorsanız merak etmeyin Allah onu elinizden ceker alır.

Bundan sonra kim ne hissediyor hangi konuyu acacak sizden izin alir artik madem.
Hayatım tabiki kimsenin kimseden izin alması ne haddine.iyi okuyun bizahmet.ama yani akıl var mantık var değil mi.kim ne bilsin hamile mi değil mi konu sahibi.ayrıca herkes her konuya sadece olumlu şeyler yazacak die bi kural varda ben mi görmüyorum....

Evet herkes her konuya olumlu seyler yazacak diye yazili bi kural yok.
Caresiz mutsuz derdini anlatan insana beddua eder gibi insallah hamilesin denmez.
Yazili kurala ihtiyac yok.

:):) Cidden uyuz oluyorum şu konulara yazmadan da edemiyorum nedir?
Bazıları gerçekten stres topu yapacak insan arayıp çemkirmeye giriyor buraya..
Saskinlikla izliyorum ya, kadin hamilelikten korkuyor insallah hamilesindir diyor burda.
Gercek hayatta yapsalar bunu bi araba sopa yerler bak burasi sanal diye sallayip duruyorlar

Insanlar her gun bebek bebek diye uzuluyorsa herkesin bebek istemesi mi gerekiyor? Zaten kucuk bir cocugu varmis konu sahibinin ve zor bir bebekmis belki ikinci cocuguna manen ve fiziken hazir hissetmiyor kendisini? Neden insanlar hep ayni seyi istemek zorunda olsun ki? Huzursuz olmus ve konu acmak istemis. Ilk bebegi kucukken tekrar hamile kalip cocuklari buyuyenlerden "zor ama oluyor gidiyor iste" lafini duyup biraz rahatlamak istiyor da olabilir. Kaldi ki olursa da aldirmam demis. Ne demek allah alir sizden o bebegi? Siz mi belirliyorsunuz bunu? Ben de siz gibileri anlamiyorum. Cok kiricisiniz.

Hemen ah vah etme bi kan testi yaptir arkadasim hakkinda hayirlisi insallah

Bukadar korkuyosanız sağlam koruncaksınız.korunmuyosanız korkuyorum die konu açmıcaksınız.sıkıldım artık şu konulardan.uyuz oldugum için yazmadan geçemiyorum.inşAllah hamilesinizdir...
bu erkek arkadaşımla yaptım ama az yaptım yok şortuma bıraktı bi şeyini hamile miyimdir minvalinde bir konu değil..kişi derdini paylaşıyor sen dedin diye korunma sistemini mi değiştirecek ya da senin dediğin vakitlerde mi sevişecek..sıkıldıysan okumayacaksın bu kadar basit nokta

Iyi yorum yapip biraz olsun stresimi paylasan arkadaslara tesekkur ediyorum...amacim sadece dertlesmekti..ben de biliyorum korunmayi test yapmayi...herkes akil vermeyi ne sever olmus...sadece icimi dokeyim dedim canim daha da sikildi...yok istemiyorsun allah o cocugu alir senden e kadar geldi...allah bana dunya tatlisi bi tane verdi ikincisi de basim gozum ustune...kadinin bas dusmani kadi derler de inanmam..ama goruyorumki hic tamimadigi hemcinslerini yerden yere vurmayi seviyor bazi arkadaslar...neyse sagolun iyi kotu tum yorumlar icin...bundan sonra sorarim o arkadaslara ne konu acilmasi gerektigini..hadi eyvallah...

hayırdır vahi mi geliyor nereden biliyorsunuz.?
siz bebek diye yanıp tutuşuyorsunuz diye herkes yanıp tutuşmak zorunda mı peki?

Evet herkes her konuya olumlu seyler yazacak diye yazili bi kural yok.
Caresiz mutsuz derdini anlatan insana beddua eder gibi insallah hamilesin denmez.
Yazili kurala ihtiyac yok.
İnşAllah hamilesindir lafı....size basit ama çoğu insan için duadır.hele benim gibi iki kaybı olan bir kadın için.ayrıca inan bana konu sahibesi hamile olsa bile , birgün buraya iyiki doğurmuşum diceği için,yorumumda aykırılık yok.inşAllah hamiledir...saygılar...

hanımlar konu sahibi size hamile miyim diye sormadı farkında mısınız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…