• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yol Arkadaşim

ay dün akşam izledinizmi? zavallı aylanın annesi ne kadar büyük hayal kırıklığı
kadının yerine koydum kendimi
ne olursa olsun evladımı bırakıp gitmezdim ya...
bide şu sertaça iyi bir ders vermek lazım
fazla iyi davranıyor bence ayla o adama

ordaki Eylüle bitiyorum ya...Allahım nasıl bilmiş nasıl güzel bir çocuk o..
Sanki gerçekten Özge Özberkin kızı..çok benziyorlar..

Sertaça gıcık oluyorum..Boşanmışlar kadına hala hesap soruyor..dEngesiz..
suatlada ayla çok yakışıyorlar ayrıca. :)

yahu sertaç öldü mü:1shok:
olamaz yaaa Eylül'e bunu nasıl yaparlar
ayy çok fena oldum gözyaşlarım akıyorsenağlama
kızıyla kamera çekimi de yapmıştı senağlama

yahu sertaç öldü mü:1shok:
olamaz yaaa Eylül'e bunu nasıl yaparlar
ayy çok fena oldum gözyaşlarım akıyorsenağlama
kızıyla kamera çekimi de yapmıştı senağlama

şok oldum bende bu nereden çıktı sanırım rolünü az bulup ayrılmak istedi oyuncu . kıyamam eylülüme ben acayip birşey bu kız ısır ısır doyma tadında Şeniz

canım benım yaa ufacık yaşta olgunlastı kızcagız
gece gece içim sıkıldı yani helal olsun diziye desenağlama

ben izleyemedim ders çalışıyordum:(bi özet geçin kızlar yaa noldu niye nasıl öldü sertaç???
Kanal d den alinti:

17. Bölüm Özet

Sertaç, Ayla ile konuşmaya geliyor

Sertaç, Ayla’yla konuşmak üzere kasabaya geliyor. Ardından da Sertaç ile Suat herkesin kaderini değiştirecek bir gecede bir araya geliyorlar.
Ayla’nın bir daha evlenmek istemediğini söylemesi Suat’la aralarını açar. Sertaç hayatını temize çekmeye karar verirken, yeniden baba olmanın heyecanını hissetmeye başlar. Çiğdem’le evlenme kararı alır fakat, nikâhta beklenmedik bir gelişme yaşanır. Okan, Ayla’ya yönelik duyguları konusunda bir itirafta bulunur. Tedirgin olan Ayla, Suat’a daha da yakınlaşacaktır. Soner, Banu’nun stüdyosunda albüm kayıtlarına başlar. Rukiye bir yandan folklor yarışmasına katılacak kızı için heyecanlanırken, diğer yandan konağı hareketlendirecek bir proje hazırlamaktadır. Rıza cephesinde ise fabrikada tatsız bir gelişme yaşanır. Hakan ve Ayşen ilişkisi farklı bir boyuta taşınır. Ayla kızıyla beraber kasabada babasından kalan eve taşınmaya karar verir. Kibele ekibi İzmir’deki zeytinyağı fuarına katılırlar. Konaktakiler orada da Ayla’yı yalnız bırakmazlar. Sertaç, Ayla’yla konuşmak üzere kasabaya gelir. Söyleyeceği önemli şeyler vardır. Sertaç ve Suat herkesin kaderini değiştirecek bir gecede bir araya gelirler.

Bir araya geliyorlar iste iciyorlar filan, sonra disarida arabada gencler dolasiyorlar, Ondan sonra tam Sertac ile Suatin oturduklari kahvenin ordan gecerken ates sesleri geliyor, sonra herkes yere atliyor. Sertac ve Suat yerde yatiyorlar, diger herkes kahveden disari kaciyor.... Sonra biri "Adam öldü" diye bagiriyor... Ondan sonra Ayla´yi bir mezarin basinda gösterirken bitiyor....

Son düzenleme:
Bir araya geliyorlar iste iciyorlar filan, sonra disarida arabada gencler dolasiyorlar, sanirim askere ugurluyorlar. Ondan sonra tam Sertac ile Suatin oturduklari kahvenin ordan gecerken ates sesleri geliyor, sonra herkes yere atliyor. Sertac ve Suat yerde yatiyorlar, diger herkes kahveden disari kaciyor.... Sonra biri "Adam öldü" diye bagiriyor... Ondan sonra Ayla´yi bir mezarin basinda gösterirken bitiyor....

canım sonrası da var izlemedin mi?
sonra 1 ay sonra diyor
eylül kapının önünde üzgün canım benım
annesine diyor ki "annecim ben seni hiç üzmüyorum değil mi?"
sanki biraz daha buyumus olgunlasmıs gibi
sonra suat arabayla geliyor onları almaya
Eylül o sırada keşke babam da burda olsaydı diyor:çok üzgünüm:
öyle bitti bölüm sonu
Sertaç öldü yani

kızlar ben gecen haftakı bolumun sonunu kacrıdım
o ıkıncı kadının kanamaları falan oluyor ondan sonrasını
izleyemedım lütfen biri benı aydınlatabılır mı dun aksamkınınde
anladıgım kadarıyla sertaç ölmüş nasıl öldü ne oldu anlamadım
ama dün akşamki çok duygusaldı çok kötü oldum izlerken

dün akşamki bölüm çok güzeldi gerçekten.
ağladım izlerken.......

dün akşam hele de sonu mahvettı bnı
ayla kızına sarılıyor ve bırlıkte sertacla eyluluun
son çektikleri videoyu izliyorlar gözyaşları içinnde
harika bir bölümdü dün akşam...senağlama

son sahnede bogazimda bi dügmük takildi kaldi
göz yaslarimi tutmak münkün degildi
allahim hic birimize bu aciyi yasatmasin...

:çok üzgünüm:

insanın içine işliyo bu dizi sanki... gerçekten böyle bir yaşam var mış gibi... bu sıcaklığı hep duyarım çağan ırmak projelerinde.

yine ağlattı... acayip etkilendim. bende babamı kaybettim küçükken ve o kladar etkilendimki... ağlamak bile bi yere kadar duygularımın tarifi olabildi...

Back
X