Yol ayrımı fikir lütfen

birdiziiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
16
7
86
Merhaba kızlar
Eşimle 3 yıllık evliyiz. Çocuğum yok severek evlendik. Ama ben kendimi yalnız hissediyorum artık. Sorumsuzlukları ihtiyaç olmasına rağmen çalışmaması evet bu zamana kadar çalışmadı hep bahaneleri vardı. Hazır yedi neyi var neyi yok sattı. Yine de yanında durdum ailesine karşı bile. Aramıza bu sorunlar soğukluk getirdi. Artık yanında bile uyumak istemiyorum. İşine gelmeyince saygısızca konuşur hep kendisi haklıdır. Benim ailem yok bundan sonrası için de korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Hep düzelicem şunu bunu yapıcam dedi ama sonuç aynı hep oyaladı. Boşanmak istediğimi söylediğimde bana farketmez diyor. Sonra da istemiyorum diyor. Bana bi öyle bi böyle davranıyor ne yapacağımı şaşırdım. Kimsesizlik de zor böyle de hayat geçmez biliyorum. Yardım edin lütfen

Evlenirken de mi çalışmıyordu? Mesleği ney?

Bu adam 3 yildir calismiyor ve bosanayi gundeme getirdiginizde farketmez mi diyor? Bu ozguven nerden geliyor? Kimsesizim demissiniz ama siz esiniz varken de kimsesizsiniz. Birine bir yardim yapin bari bir sevabiniz olur. Esinizi beslemekten daha mantikli. Insanlik halidir insanlarin calismadigi donem olabilir ama surekli hazirdan yemek, ne var ne yok satmak akil kari degil.

Valla canım çalışmamak için bir nedeni olsaydı hak verirdim. Ama seni geleceğinizi, doğacak olan çocuklarınızı düşünmeyen bir insanla nereye kadar yapabilirsin bilmiyorum. Ayrıca farketmez ne ya varlığın bir yokluğun bir işe seni cebinde görmesine izin verme kendine değer ver.

Hazır çocuk yokken kendinizi ona mecbur hissetmeyin. Maddi manevi hiçbir bağı yok sizinle belli ki. Ayrılın kendinize yeni hayat kurun.

Benzer bir konuya dün de yazmistim. Çalısmayan adama saygi duyamam. Zorunlu bir durum olur, fizyolojik ya da psikolojik bir rahatsizligi vardir ya da mecbur sebeplerle isten cikarilmistir bunlar cok ayri. Keyfi olarak calismayan, ustune bosanma isteginizi dile getirdiginizde bile umursamayan bir insan var karsinizda. Kimsem yok diyorsunuz da su anda da yalnizsiniz yine.

Banq farketmez demiş daha ne olsun?

Bosanalim dediginde Fark etmez diyen bir kocan varsa zaten yalnızsın demektir.
Bu yüzden bosanirsan pek bir şey kaybetmezsin,belki de gerçekten sana değer verecek birileri bile çıkabilir karşına.
Hem farketmez der hem de sen nasıl istiyosan onu söyle öyle olsun der. Sonra da sanki bunlar konuşulmamış gibi davranıyor herşey mükemmel gibi çıldırmamak elde değil

Bosanalim dediginde Fark etmez diyen bir kocan varsa zaten yalnızsın demektir.
Bu yüzden bosanirsan pek bir şey kaybetmezsin,belki de gerçekten sana değer verecek birileri bile çıkabilir karşına.
Artık o kadar soğudum ki herşeyden insanlara nasıl davranacağımı ne konuşacağımı bile bilmiyorum

Çocuk da istemiyor sorumluluk almak istemediginden

Boşanmaya farketmez demiş adam daha ne yapsın? Onun için bitmiş.Sizi işsiz olduğu için yaninda tutuyor.Işe girse o bosanmak isteyecek zaten." Kör gözü açılınca önce bastonunu kırarmış" derler ya o hesap.
Konularima bakın lütfen. İşsiz kocaya kac sene baktim, ailesine karşı korudum vs.ise girip 3 ay sonra beni aldatmaya başlamış.Vs vsvs.
Yol yakınken bosanip defedin.Kendinize yazık etmeyin

İşin kötü tarafı evlenince işi bırakmam için elinden geleni yaptı sonrasında da çok mücadele ettim çalışmak için ama soyutladı bende çalışmıyorum.psikolojim iyi değil kendime güvenim kalmadı

siz de çalışmıyorsunuz eşiniz de, 3 senedir mal mülk yiyerek mi geçindiniz? yani hem keyfi çalışmayıp hem de sizin çalışmanızı engellemek akıl işi değil zaten. daha ilk çalışmayı bırakıp, malları satmaya başladığında ben iş bulup yoluma bakardım açıkçası. bir de boşanmak istediğinizde "bana farketmez" diyor.. e farketmez çünkü eve geri dönse yine çamaşırını yıkayıp, yemeğini yapacak bir annesi, çalışmadığında "ne yapalım evladımız" diye doyuracak bir babası var.

bence en kısa zamanda iş bulup, kendi ayaklarınızın üstünde durun. biriyleyken yalnız hissedip, onu çekeceğinize bu günler geçtiğinde ve psikolojiniz normale döndüğünde illa hayatınız düzene girer ve belirli bir çevreniz olur. ikinci kez bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…