Merhaba kızlar
Eşimle 3 yıllık evliyiz. Çocuğum yok severek evlendik. Ama ben kendimi yalnız hissediyorum artık. Sorumsuzlukları ihtiyaç olmasına rağmen çalışmaması evet bu zamana kadar çalışmadı hep bahaneleri vardı. Hazır yedi neyi var neyi yok sattı. Yine de yanında durdum ailesine karşı bile. Aramıza bu sorunlar soğukluk getirdi. Artık yanında bile uyumak istemiyorum. İşine gelmeyince saygısızca konuşur hep kendisi haklıdır. Benim ailem yok bundan sonrası için de korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Hep düzelicem şunu bunu yapıcam dedi ama sonuç aynı hep oyaladı. Boşanmak istediğimi söylediğimde bana farketmez diyor. Sonra da istemiyorum diyor. Bana bi öyle bi böyle davranıyor ne yapacağımı şaşırdım. Kimsesizlik de zor böyle de hayat geçmez biliyorum. Yardım edin lütfen
Merhaba kızlar
Eşimle 3 yıllık evliyiz. Çocuğum yok severek evlendik. Ama ben kendimi yalnız hissediyorum artık. Sorumsuzlukları ihtiyaç olmasına rağmen çalışmaması evet bu zamana kadar çalışmadı hep bahaneleri vardı. Hazır yedi neyi var neyi yok sattı. Yine de yanında durdum ailesine karşı bile. Aramıza bu sorunlar soğukluk getirdi. Artık yanında bile uyumak istemiyorum. İşine gelmeyince saygısızca konuşur hep kendisi haklıdır. Benim ailem yok bundan sonrası için de korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Hep düzelicem şunu bunu yapıcam dedi ama sonuç aynı hep oyaladı. Boşanmak istediğimi söylediğimde bana farketmez diyor. Sonra da istemiyorum diyor. Bana bi öyle bi böyle davranıyor ne yapacağımı şaşırdım. Kimsesizlik de zor böyle de hayat geçmez biliyorum. Yardım edin lütfen
Valla canım çalışmamak için bir nedeni olsaydı hak verirdim. Ama seni geleceğinizi, doğacak olan çocuklarınızı düşünmeyen bir insanla nereye kadar yapabilirsin bilmiyorum. Ayrıca farketmez ne ya varlığın bir yokluğun bir işe seni cebinde görmesine izin verme kendine değer ver.Merhaba kızlar
Hazır çocuk yokken kendinizi ona mecbur hissetmeyin. Maddi manevi hiçbir bağı yok sizinle belli ki. Ayrılın kendinize yeni hayat kurun.Merhaba kızlar
Banq farketmez demiş daha ne olsun?Merhaba kızlar
Hem farketmez der hem de sen nasıl istiyosan onu söyle öyle olsun der. Sonra da sanki bunlar konuşulmamış gibi davranıyor herşey mükemmel gibi çıldırmamak elde değilBosanalim dediginde Fark etmez diyen bir kocan varsa zaten yalnızsın demektir.
Bu yüzden bosanirsan pek bir şey kaybetmezsin,belki de gerçekten sana değer verecek birileri bile çıkabilir karşına.
Evlenirken çalışıyo gibi gösterdi birkaç ay sonra psikolojim bozuk diye herşeyi bıraktıEvlenirken de mi çalışmıyordu? Mesleği ney?
Artık o kadar soğudum ki herşeyden insanlara nasıl davranacağımı ne konuşacağımı bile bilmiyorumBosanalim dediginde Fark etmez diyen bir kocan varsa zaten yalnızsın demektir.
Bu yüzden bosanirsan pek bir şey kaybetmezsin,belki de gerçekten sana değer verecek birileri bile çıkabilir karşına.
Ben herşeyin farkındayım kendi açımdan. Onun ailesi var. Herşeyi yaparım kafasında zaten. Bana koymaz havasındaİkiniz de yalnız kalmaktan korkuyorsunuz ve sırf bu korkuyla yüzleşmemek için birbirinizle berabersiniz.
Bana böyle geldi.
Çocuk da istemiyor sorumluluk almak istemedigindenValla canım çalışmamak için bir nedeni olsaydı hak verirdim. Ama seni geleceğinizi, doğacak olan çocuklarınızı düşünmeyen bir insanla nereye kadar yapabilirsin bilmiyorum. Ayrıca farketmez ne ya varlığın bir yokluğun bir işe seni cebinde görmesine izin verme kendine değer ver.
Evet biliyorum çok saçma buna evlilik denmez kiiÇocuk da istemiyor sorumluluk almak istemediginden
İşin kötü tarafı evlenince işi bırakmam için elinden geleni yaptı sonrasında da çok mücadele ettim çalışmak için ama soyutladı bende çalışmıyorum.psikolojim iyi değil kendime güvenim kalmadıBoşanmaya farketmez demiş adam daha ne yapsın? Onun için bitmiş.Sizi işsiz olduğu için yaninda tutuyor.Işe girse o bosanmak isteyecek zaten." Kör gözü açılınca önce bastonunu kırarmış" derler ya o hesap.
Konularima bakın lütfen. İşsiz kocaya kac sene baktim, ailesine karşı korudum vs.ise girip 3 ay sonra beni aldatmaya başlamış.Vs vsvs.
Yol yakınken bosanip defedin.Kendinize yazık etmeyin
Haklısın en azından kahrı yok :)O adamı besleyeceğine al eve bir köpek besle bacım. En azından varlığında yokluğunda birmiş gibi davranmaz sana. Sadakat gösterir,yolunu gözler.
siz de çalışmıyorsunuz eşiniz de, 3 senedir mal mülk yiyerek mi geçindiniz? yani hem keyfi çalışmayıp hem de sizin çalışmanızı engellemek akıl işi değil zaten. daha ilk çalışmayı bırakıp, malları satmaya başladığında ben iş bulup yoluma bakardım açıkçası. bir de boşanmak istediğinizde "bana farketmez" diyor.. e farketmez çünkü eve geri dönse yine çamaşırını yıkayıp, yemeğini yapacak bir annesi, çalışmadığında "ne yapalım evladımız" diye doyuracak bir babası var.İşin kötü tarafı evlenince işi bırakmam için elinden geleni yaptı sonrasında da çok mücadele ettim çalışmak için ama soyutladı bende çalışmıyorum.psikolojim iyi değil kendime güvenim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?