Yol ayrımı fikir lütfen

siz de çalışmıyorsunuz eşiniz de, 3 senedir mal mülk yiyerek mi geçindiniz? yani hem keyfi çalışmayıp hem de sizin çalışmanızı engellemek akıl işi değil zaten. daha ilk çalışmayı bırakıp, malları satmaya başladığında ben iş bulup yoluma bakardım açıkçası. bir de boşanmak istediğinizde "bana farketmez" diyor.. e farketmez çünkü eve geri dönse yine çamaşırını yıkayıp, yemeğini yapacak bir annesi, çalışmadığında "ne yapalım evladımız" diye doyuracak bir babası var.

bence en kısa zamanda iş bulup, kendi ayaklarınızın üstünde durun. biriyleyken yalnız hissedip, onu çekeceğinize bu günler geçtiğinde ve psikolojiniz normale döndüğünde illa hayatınız düzene girer ve belirli bir çevreniz olur. ikinci kez bir ilişki yaşayabilirsiniz.
Dediğiniz doğru fakat tamamen hayatım değişti. İş çevrem dostlarım vs.
Nasıl bir iş ?
Akla mantığa yatan bir şey mi ?
Boş bir iş internet oyun salonlarıyla ilgili. Yani yine yan gelip yatacağı bir iş olacak

Hem farketmez der hem de sen nasıl istiyosan onu söyle öyle olsun der. Sonra da sanki bunlar konuşulmamış gibi davranıyor herşey mükemmel gibi çıldırmamak elde değil

O kadar şeye rağmen beni terk etmedi etmez edemez diyor kafasında. Böyle adamı havada üç kere sektirip uzaya doğru tekmeyle fırlatın.

Bir de şuna takıldım.Bakın Türkler, Ortadoğu ve Hintliler dışında evlilik söz konusunda ailesinin varlığını, yokluğunu düşünen yok. Aileniz yok ise biz de sizin bir aileniz sayılırız. Eğer kabul ederseniz. Siz kendiniz de ileride çocuk düzgün bir baba ile hayatınızı tekrar kurabilirsiniz. Kendinizi eziklemeyin lütfen. Kafanıza takılan bir şey olursa bana her zaman yazabilirsiniz

İşin kötü tarafı evlenince işi bırakmam için elinden geleni yaptı sonrasında da çok mücadele ettim çalışmak için ama soyutladı bende çalışmıyorum.psikolojim iyi değil kendime güvenim kalmadı
Ben 43 yaşında 7 yaşında kızımla yeniden başladım.24 saat bir çocuğun sorumlulugu, çalışmak, işle ilgili sorunlar , vs . Evet hiç kolay değil.Ama bu hayat bizim.Kimse için kendi hayatınızdan vazgeçmeyin.isterseniz yaparsınız.Hemen iş aramaya başlayın.Muhteelen yanınızda genç.Daha fazla zaman geçirmeyin

O kadar şeye rağmen beni terk etmedi etmez edemez diyor kafasında. Böyle adamı havada üç kere sektirip uzaya doğru tekmeyle fırlatın.

Bir de şuna takıldım.Bakın Türkler, Ortadoğu ve Hintliler dışında evlilik söz konusunda ailesinin varlığını, yokluğunu düşünen yok. Aileniz yok ise biz de sizin bir aileniz sayılırız. Eğer kabul ederseniz. Siz kendiniz de ileride çocuk düzgün bir baba ile hayatınızı tekrar kurabilirsiniz. Kendinizi eziklemeyin lütfen. Kafanıza takılan bir şey olursa bana her zaman yazabilirsiniz
Haklısınız çok teşekkür ederim düşünceleriniz için tabii ki kabul ederim. 32 yaşındayım maddi manevi o gücü kendimde bulamıyorum. Çok fazla buraya giremiyorum müsait olduğumda mutlaka yazıcam size

Bu adamı nerden buldunuz ya. Çalışmıyor bütün gün ne yapıyor peki, zamanı neyle geçiyor, insan sıkıntıdan patlar. Hem çalışmak sadece maddi açıdan yapılmaz ki insana bir motivasyon olur, amaç, disiplin olur. Bütün gün evde yatan adamda psikolojik sorunlar da depresyon da olur. Sal gitsin bu adamı

Back
X