- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Merhaba hanımlar. Direk konuya giriş yapıyorum. 24 yaşındayım 3 yıldır evliyim. Üniversiteden mezun olur olmaz evlendim.. Çok erkenmiş yeni idrak ediyorum. Nişanlıyken çok inanılmaz kavgalar ettik.. Kendini belli etmişti ama ben cahildim. Normali bu sandım.. Evlendikten sonra da devam etti kavgalar.. Zaman zaman hırpaladı bağırdı çağırdı.. Hatırlamak istemiyorum ama ağır günler yaşadım.. En son ayrılmak konusunda ciddi bir tehditten sonra kendine çeki düzen verdi ama sıkıntılar var. Ben eşimden soğudum hanımlar. Cidden çok soğudum. Yani ha sokakta birinin elini tutuyorum ha eşimin. Bi anlamı kalmadı..duygusal anlamda boş oldugumu hissediyorum artık. Ama ne yapmalıyım bilmiyorum. Önce boşansam davranışları sebepti.. Şimdi düzeldi ya da rol yapıyor görücez.. Ne yapmalıyım her evlilikte olur mu böyle.. Ben bu adama karşı çok boşum vallahi utanıyorum da ama olmuyor her evlilikte olur nu böyle dönemler.. Bi de ısınayıö diyorum beni defalarca ağlarken hırpaladı kafama yumruk bile vurdu gözümün önünden gitmiyor geçmiş..