- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.648
- 158
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Yani bu kadar şey yaşadıktan sonra ayrılmak için bahaneye gerek var mı?Yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogru diyorsunuz gercekten ama çevreye diyecekki ben kendime çeki düzen verdim o kendisi ayrılmak istedi vs.. Bi de ailem de beni hayal kırıklığına uğrattı.. Defalarca anlattım sıkıntılarımı dedikleri sen abartıyorsun çocuk iyiSuan yapmiyor olmasi dayak yediginiz gercegini degistirmiyor ki. Bir yorumunuzda keske tekrar vursa boşanirim yazmissiniz, yapmayin Allah askina herkes dayak yiyerek boşanmak zorunda mi zaten dayak gecmisiniz var sevginizin bitmiş olmasi da üzerine gayet yeterli bir neden. O zamanlar cahildim diyorsunuz ama hala cahilce davranmaya devam ediyorsunuz.
Vallahi öyle.. Ben kolay kolay kimseden soğumam en ufak merhametim kalmadı ona karsı"Önceden boşanmama davranışları sebepti şimdi düzeldi" diyorsunuz. Şimdi de boşanmanıza önceki davranışları + sizin soğumuş olmanız sebep. Gayet güçlü sebepler yani
Aynen öyle olmayacak biliyorum ben bu adamla yapamıycamYani bu kadar şey yaşadıktan sonra ayrılmak için bahaneye gerek var mı?Yok.
Bu duygu kalbe bir kere girdi mi, bir daha çıkmıyor canım.Merhaba hanımlar. Direk konuya giriş yapıyorum. 24 yaşındayım 3 yıldır evliyim. Üniversiteden mezun olur olmaz evlendim.. Çok erkenmiş yeni idrak ediyorum. Nişanlıyken çok inanılmaz kavgalar ettik.. Kendini belli etmişti ama ben cahildim. Normali bu sandım.. Evlendikten sonra da devam etti kavgalar.. Zaman zaman hırpaladı bağırdı çağırdı.. Hatırlamak istemiyorum ama ağır günler yaşadım.. En son ayrılmak konusunda ciddi bir tehditten sonra kendine çeki düzen verdi ama sıkıntılar var. Ben eşimden soğudum hanımlar. Cidden çok soğudum. Yani ha sokakta birinin elini tutuyorum ha eşimin. Bi anlamı kalmadı..duygusal anlamda boş oldugumu hissediyorum artık. Ama ne yapmalıyım bilmiyorum. Önce boşansam davranışları sebepti.. Şimdi düzeldi ya da rol yapıyor görücez.. Ne yapmalıyım her evlilikte olur mu böyle.. Ben bu adama karşı çok boşum vallahi utanıyorum da ama olmuyor her evlilikte olur nu böyle dönemler.. Bi de ısınayıö diyorum beni defalarca ağlarken hırpaladı kafama yumruk bile vurdu gözümün önünden gitmiyor geçmiş..
Sonu belli olan bir hikaye yaşıyorsun. Ve sende adım atmaya korkuyorsun. Adamı için almıyorsa bosanacaksin başka çaresi yok kiMerhaba hanımlar. Direk konuya giriş yapıyorum. 24 yaşındayım 3 yıldır evliyim. Üniversiteden mezun olur olmaz evlendim.. Çok erkenmiş yeni idrak ediyorum. Nişanlıyken çok inanılmaz kavgalar ettik.. Kendini belli etmişti ama ben cahildim. Normali bu sandım.. Evlendikten sonra da devam etti kavgalar.. Zaman zaman hırpaladı bağırdı çağırdı.. Hatırlamak istemiyorum ama ağır günler yaşadım.. En son ayrılmak konusunda ciddi bir tehditten sonra kendine çeki düzen verdi ama sıkıntılar var. Ben eşimden soğudum hanımlar. Cidden çok soğudum. Yani ha sokakta birinin elini tutuyorum ha eşimin. Bi anlamı kalmadı..duygusal anlamda boş oldugumu hissediyorum artık. Ama ne yapmalıyım bilmiyorum. Önce boşansam davranışları sebepti.. Şimdi düzeldi ya da rol yapıyor görücez.. Ne yapmalıyım her evlilikte olur mu böyle.. Ben bu adama karşı çok boşum vallahi utanıyorum da ama olmuyor her evlilikte olur nu böyle dönemler.. Bi de ısınayıö diyorum beni defalarca ağlarken hırpaladı kafama yumruk bile vurdu gözümün önünden gitmiyor geçmiş..
Yok yok öyle mi dersiniz.. Diyorum belki o iyi oldukça yine severim ama sevmek istemiyorum kiBu duygu kalbe bir kere girdi mi, bir daha çıkmıyor canım.
Maalesef bir kere saygı sevgiyi kaybedince bir daha dönüşü olmuyor
İnşallah çocuk yoktur
Dogru diyorsunuz gercekten ama çevreye diyecekki ben kendime çeki düzen verdim o kendisi ayrılmak istedi vs.. Bi de ailem de beni hayal kırıklığına uğrattı.. Defalarca anlattım sıkıntılarımı dedikleri sen abartıyorsun çocuk iyi
Şuan ortalık çok sakin biraz sıkıntılar olsun diyorum ailem için en azından diyemesinler ortada bişey yoktuSonu belli olan bir hikaye yaşıyorsun. Ve sende adım atmaya korkuyorsun. Adamı için almıyorsa bosanacaksin başka çaresi yok ki
Kabul ederler ama tam olarak onaylamazlar.. Öğretmenim geçinirim aslında.. Kalmadı vallahi olmuyor deniyorum ki artık onu bile yapmıyorum o kadar isteksizimki ona karşıCevre ve aileniz de garip ne diyeyim utanmasalar siz suçlu cikacaksiniz neredeyse...
İnsan ailesini cevresini seçemiyor işte.![]()
Elini tuttugunda bile sokaktan geçen birinden farki kalmadimtan sonra evli durmanin hic manasi yok, kendine eziyet ama ailem beni kabul etmez, tek basima da gecinemem diyorsan yapacak birsey de yok tabi.
Rol değil mi? Diyorum davranış belki düzelir ama karakter değişir mi ondan umudum yokBir daha hırpalayacak bir daha vuracak. Her zaman yapacak şuan rol yapıyor ben çok inandım o rollere değişen hiçbirşey yok şuan yaşadıklarımın intikamıyla yanıp tutuşuyorum ve boşanıyorum
Şuan ortalık çok sakin biraz sıkıntılar olsun diyorum ailem için en azından diyemesinler ortada bişey yoktu
Hayır hiç-bir şekilde değişmiyorlar hatta gittikçe daha çok acımasız oluyorlar. Gözlemlemedin mı hıçRol değil mi? Diyorum davranış belki düzelir ama karakter değişir mi ondan umudum yok
Kabul ederler ama tam olarak onaylamazlar.. Öğretmenim geçinirim aslında.. Kalmadı vallahi olmuyor deniyorum ki artık onu bile yapmıyorum o kadar isteksizimki ona karşı
İşte vicdanım diyor ki onun aşkı bitse o da senden boşanmak isteseydi üzülürdün.. Ama bana bunları yapan insanla aynı yatağa girmek istemem normal değil misevmediğin adamla aynı yatağa girmekten başkası mı olması lazım?
Para biriktirin sakin cocuk yapmayın zamanı gelince bu adamı bosayın ben esimle cok kavga ettim hala da ediyoruz arada hakarette duydum bende ettim ama şiddet yok bu anlattıklarımda dogru degıl bılıgorum ama bir sekılde devam ediyor ama ısın ıcıne sıddet girdimi o evlilikten hayır gelmez canımMerhaba hanımlar. Direk konuya giriş yapıyorum. 24 yaşındayım 3 yıldır evliyim. Üniversiteden mezun olur olmaz evlendim.. Çok erkenmiş yeni idrak ediyorum. Nişanlıyken çok inanılmaz kavgalar ettik.. Kendini belli etmişti ama ben cahildim. Normali bu sandım.. Evlendikten sonra da devam etti kavgalar.. Zaman zaman hırpaladı bağırdı çağırdı.. Hatırlamak istemiyorum ama ağır günler yaşadım.. En son ayrılmak konusunda ciddi bir tehditten sonra kendine çeki düzen verdi ama sıkıntılar var. Ben eşimden soğudum hanımlar. Cidden çok soğudum. Yani ha sokakta birinin elini tutuyorum ha eşimin. Bi anlamı kalmadı..duygusal anlamda boş oldugumu hissediyorum artık. Ama ne yapmalıyım bilmiyorum. Önce boşansam davranışları sebepti.. Şimdi düzeldi ya da rol yapıyor görücez.. Ne yapmalıyım her evlilikte olur mu böyle.. Ben bu adama karşı çok boşum vallahi utanıyorum da ama olmuyor her evlilikte olur nu böyle dönemler.. Bi de ısınayıö diyorum beni defalarca ağlarken hırpaladı kafama yumruk bile vurdu gözümün önünden gitmiyor geçmiş..
Yok çaresiz değilim sadece vicdani anlamda rahat olmak istiyorum.. Bu sebepler yüzünden boşanılır mı soğudum diye ondan emin olamıyorumCokta çaresiz değilsin o zaman biraz cesur olup gercekten istersen boşanabilirsin, iyice düşün.![]()
Öyle küfürler ediyordu ki ben utanıyordum resmen tiksindim gerçekten.. Diyorum hiç acıma ama emin olmak istiyorumPara biriktirin sakin cocuk yapmayın zamanı gelince bu adamı bosayın ben esimle cok kavga ettim hala da ediyoruz arada hakarette duydum bende ettim ama şiddet yok bu anlattıklarımda dogru degıl bılıgorum ama bir sekılde devam ediyor ama ısın ıcıne sıddet girdimi o evlilikten hayır gelmez canım
İşte vicdanım diyor ki onun aşkı bitse o da senden boşanmak isteseydi üzülürdün.. Ama bana bunları yapan insanla aynı yatağa girmek istemem normal değil mi![]()