Yol gösterin..

Dogru diyorsunuz gercekten ama çevreye diyecekki ben kendime çeki düzen verdim o kendisi ayrılmak istedi vs.. Bi de ailem de beni hayal kırıklığına uğrattı.. Defalarca anlattım sıkıntılarımı dedikleri sen abartıyorsun çocuk iyi

Lütfen bu videoyu defalarca izle, kendini bulacaksın

bir anormallik var evet kafaniza yumruk atmış adamin hala elini tutuyor duzelecegine var sayiyorsunuz
yasiniz daha cok genc yillarinizi boyle acaba duzeldimi acaba bir yumruk daha yiyecekmiyim diye dusunerek mi gecireceksiniz?

Her evlilikte böyle olmuyor tabi ki. Şiddet görmüşsünüz, size bunu yapan adamı sevmeye devam edemezdiniz zaten. Bitmiş işte ve farkında olmanız aslında o kadar güzel ki. Çünkü kadınların bir çoğu böyle ağır şeyler yaşamalarına rağmen "ama hala seviyorum" diye düşünecek kadar şuurlarını, ruh sağlıklarını kaybediyorlar. Demek ki sizin aklınız yerinde, mantıklı düşünebiliyorsunuz. Kurtulun bu asalaktan.

Şiddet artık yok yapmaz gözğ yemez.. Korkuyor da mesleğiyle ilgili tehdit ettim. Şimdi nasıl bir yol izlicem onu bilmiyorum keşke yine vursa diyorum onu bahane eder ayrılırım..
size sevgisinden saygısından değil mesleği için duruyor.ama an gelir Allah korusun sizi 3. sayfada okuruz.mesleğiyle tehdit etmeniz sizin için bir güvence değil aksine kafası atar daha çok kinlenir.daha hala neyi bahane etmeyi bekliyorsunuz anlamadım?her şey yeterince açık değil mi?

cok gencsin daha cok. en güzel yillarini kalbinin sogudugu bir adamla gecirme kuzum. her evlilik böyle degil cünkü. 20 yillik evliyim ben , tartismalarimiz tabiki oldu ama bana bir kere el kaldirmis olsaydi kesinlikle durmazdim . fiziksel olarak kendinden zayif canlilara siddet gösteren mahluk insan degildir bence. cesareti varsa esit güclerde olan birine saldirsin bakalim !

O şiddet yaşanmış bir kere ne demek şuan sebep yok? Öğretmen olduğunu söylemeseydin daha da iyidi! Burda çalışmayan garantisi olmayan kadınlara bile kendini kurtar diyoruz onlar ne yapsın şimdi? İnsan yetiştiriyosun ama daha kendi psikolojini kurtarmaktan acizsin. Topla kendini ve kurtul bu adamdan hazır çocuk yokken

Back
X