- Konu Sahibi Coconutoil
Başınız sağ olsun
Bunu burada yazdım ama arayıp söylemek bana zor geliyor mesela
Telefonla konuşmayı sevmem kendi annemi bile düzenli aramam
Eltimin babası vefat etti
Kaynım babasını aradı ara eltimi diye neyse aradı ama telefon ile konuşmadı elti Kaynım ve annesi ile konuştular kp cenazeye gitti vs cs
Evde bekar görümcem bekar eşim vs 3 çocuk var
Eltim büyük görümcem ayrıca aramadı diye ona küstü ve yaklaşık 5-6 yıl belki de daha fazla görüşmedi hatta görümcem o evde yaşıyor diye Kv nin evine dahi girmedi
Sonra damadın babası vefat etti Kv ve diğer görümcem cenazeye dahi gitmedi
Eltim ve Kaynım aradı mı bilmiyorum
Bu ailenin oğlu eşinden kimseyi aramasını beklemem ha ben de aramam öyle kolay kolay
Eşinizle akran sayılırız bizim ailelerimiz yakın akraba ortamlarından çıkmış o nedenle bu ilişkiler bence daha kopuk
Eskiden herkes küçük yerde imiş sürekli bir arada imiş vs vs ama artık mesafeler arttı
Bunu burada yazdım ama arayıp söylemek bana zor geliyor mesela
Telefonla konuşmayı sevmem kendi annemi bile düzenli aramam
Eltimin babası vefat etti
Kaynım babasını aradı ara eltimi diye neyse aradı ama telefon ile konuşmadı elti Kaynım ve annesi ile konuştular kp cenazeye gitti vs cs
Evde bekar görümcem bekar eşim vs 3 çocuk var
Eltim büyük görümcem ayrıca aramadı diye ona küstü ve yaklaşık 5-6 yıl belki de daha fazla görüşmedi hatta görümcem o evde yaşıyor diye Kv nin evine dahi girmedi
Sonra damadın babası vefat etti Kv ve diğer görümcem cenazeye dahi gitmedi
Eltim ve Kaynım aradı mı bilmiyorum
Bu ailenin oğlu eşinden kimseyi aramasını beklemem ha ben de aramam öyle kolay kolay
Eşinizle akran sayılırız bizim ailelerimiz yakın akraba ortamlarından çıkmış o nedenle bu ilişkiler bence daha kopuk
Eskiden herkes küçük yerde imiş sürekli bir arada imiş vs vs ama artık mesafeler arttı