• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YOLDA BULUNAN KIZ!

merhaba hanımlar. bugün annemlere ziyarete geldim annem kurstaydı saat 1 de geldi o sıra ben kardeşimle mutfakta yemek hazırlıyorduk kapı çaldı annem geldi annemle beraber biz kızda içeri girdi ilk baş ben bi tanıdığı falan sandım meğersem öyle değilmiş. salona geçtiler anneme sordum kim diye, yolda benden telefon istedi bi arkadaşını arayacağını söyledi bir de bi adam yolda taciz etmiş arabasıyla atla arabaya demiş kız korkmuş annemde bunu öğrenince sen gel benle bakim demiş zaten kızında tuvaleti gelmiş gelir gelmez wc ye girdi zaten neyse. sonra annem sorular sormaya başladı nerden geliosun nereye gidiosun gibisinden. özetle şu sözleri söyledi; ataşehirde oturuyorum buraya (burası dediği gaziosmanpaşanın bir semti) arkadaşıma geldim fakat telim yok onu aramam lazım dedi. sonra annem telini verdi aradı konuştu konuştuğu numarayı silmiş sonra konuşurken bişey duyamadık. bi gece arkadaşında kalmış sonra sabah olmuş arkadaşının evinden çıkmış gezmeye canı sıkıldı diye evdeki kadında misafir diye çıkma gitme dememiş sonra anneme rast gelmiş. liseli bir kız kadıköy ihl ye gittiğini söyledi sırtında çantasıda var üniforması falan. çelişkili konuşuyor ve aceleci konuşuyor pekte inanamadım açıkcası. annesini aramadı sadece arkadaşını aradı. sizce bu kızın sıkıntısı ne olabilir şüphe içinde kaldım kafam karıştı. annemde annesine ulaşmadan onu evden salmam diyor ne yapmamız lazım sizce?
Polisi arayın. Yaşı 18 den küçük muhtemelen. Şüpheli hareketleri var derseniz polis ailesini bulana kadar bırakmaz onu. Ama siz evde zorla tutarsaniz kız sizin kendisini zorla tuttuğunuzu söyler polise. Hemen polisi arayın.

Polisi arayın. Yaşı 18 den küçük muhtemelen. Şüpheli hareketleri var derseniz polis ailesini bulana kadar bırakmaz onu. Ama siz evde zorla tutarsaniz kız sizin kendisini zorla tuttuğunuzu söyler polise. Hemen polisi arayın.
gitti polise ve ailesine teslim edildi.

ailesine teslim edilmesine çok sevindim.

kızların akılları havada,erkekler potansiyel sapık olma yolunda.
Allah korusun bu yaşlarda hata yapma oranı çok yüksek.

insan çocuğunu nerden,kimden,neyden,nasıl koruyacağını şaşırıyor.
Allah'a emanet artık.

2000 de Ankara'ya yabancı dil sınavı için gitmiştim ablamla.

kuğulu parkın önünden geçiyorduk.
bir arabanın içinde 3-4 erkek ve arka koltukda erkeklerin yanında iki kız vardı 18-19 yaşlarında.
saat de 7-8 gibi yaz ayı.akşma olmak üzere.

ortadaki kızlardan biri ağlamaktan kızarmış gözleriyle bana baktı .
ama kurtar beni der gibi...

içerdeki erkekler de serseri tiplerdi.

hiç bir şey yapamadım sadece baktım.:KK43:
ama bunca yıldır hep içimde sızıdır.
o bakış hala gözümün önünde.

o akşam ne yaşadı,neden o arabadaydı,neden ağlıyordu?

orda polise şikayet etsem diye düşündüm ama ne diyecektim ki?

keske polise sikayet etseydiniz. şüpheli davranışları var deseydiniz. emin olun polis önlerini keserdi..

Kız evinde. Kesin ve net evden kaçmış öğrendik. Cahil hayatı yeni öğrenen bir kız çocuğu. Ailesi arkadaşlarını sevmiyormuş görüşmesini istemiyormuş sakıncalı buluyormuş ceza olarakta telefonuna el koymuş okula gidicem diye evden kaçmış zaten okul kıyafetleriyleydi. Ama bi psikolaga götürmeleri şart çok kolay kötü niyetli insanların kurbanı olur. Verilmiş sadakası varmış. Ne gündü ya
Annene bravo cnm.

Back
X