- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 83
- 38
Iyide kizi kacirmamislarki bakmislar bintuhaflik var .polise haber vermisler.zaten zorla tutmak isteyen polise haber vermez.bunun zamanımı var.. zorla 1 saatte tutulursun 2 saatte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyide kizi kacirmamislarki bakmislar bintuhaflik var .polise haber vermisler.zaten zorla tutmak isteyen polise haber vermez.bunun zamanımı var.. zorla 1 saatte tutulursun 2 saatte
teşekkür ederimay çok şükür nasıl rahat ettim anlatamam.. nerdeyse yardım ettiğiniz için linç ediliyordunuz..
ben kendi adıma dua ediyorum size..
devir çok kötü evet kimseye güvenmemek gerekiyor ama yarın bigün kötü bişey görsek üzülüp ağlıyoruz.. samimi olmuyor bu şekilde...
Allah sizin gibi insanların sayısını artırsın..
valla bilemicem kendi aile meseleleri kızlarını kaçırtmasınlar evden artıkKırmızı yaptığım yere nedense inanasım gelmedi.
Bu kız dün gece de evinde değildi sonuçta. Hem de yanında telefon olmayan bir kız.
Şimdi mi akıllarına gelmiş polise gitmek. Yalan bence.
Kıza da yazık.
İlgisiz ve sorumsuz aile. Sigaraya başlamasına neden olan sebepler... Kendisine uygun olmayan arkadaş çevresi. Hepsinin sebebi aile bence.
Oha ya o ne biçim aile kizlari dün kayboluyor bunlar yeni haber verecekler karakola
Valla bazı kizlar ota b.ka evden kaçar oldular artıkvalla bilemicem kendi aile meseleleri kızlarını kaçırtmasınlar evden artık
O da olabilir doğruBelki de kız bu sabah okula gitmek için evden çıkmış ve okul bitiş saatinde eve dönmemiştir. Dün geceden beri eve gitmediği de yalandır.
Bence kayıp başvurusu var mı onu öğrenelim eşim gbt buroda çalışıyor Isterseniz özelden kızın adını soyadını bana gönderin bende eşime sorayım kayıp başvurusu varsa ciddi anlamda basınız derde girebilir bu işlerin içindeyim biliyorum
valla bu ülkede ne iftiralara maruz kalıyor insanlar,ne haksızlıklara uğruyorlar. kız bunlar beni saatlerdir kapattı evde. korktum ama yalvardım,polise haber vermeye ikna ettim de diyebilir.Iyide kizi kacirmamislarki bakmislar bintuhaflik var .polise haber vermisler.zaten zorla tutmak isteyen polise haber vermez.
Aklıma kemal sunal'in filmi geldi hani karakola ne zaman gitse başına bir olay geliyordu :)))valla bu ülkede ne iftiralara maruz kalıyor insanlar,ne haksızlıklara uğruyorlar. kız bunlar beni saatlerdir kapattı evde. korktum ama yalvardım,polise haber vermeye ikba ettim de diyebilir. ha demeyelir. bu iş sans işi. neyseki ucuz kurtulmuşşar. ama her zaman bazı kötü şeylerin olabileceğini düşünmeniz lazım
aklı başında gerçekten değildi ya çok tuhaf cevaplar veriyordu çok tuhaf konuşuyordu anlatılmaz yaşanırYani ben yorumların çoğunu cidden anlayamadım. Fırsatımız varsa başka insanlara yardım etmeliyiz tabi ki. Hele de bir genç kız varsa, her yer sapık kaynıyor. İşin daha kötü yanı normal görünen adamlar bile fırsatı bulunca sapıklaşıyor. Her gün taciz tecavüz haberleri var , anne burda potansiyel bir tecavüzü engelledi belki, kızın aklı başında değil gibi. Ben anneyi insaniyetinden dolayı tebrik ediyorum sadece.
şans olayı. millete vurmaz,gelir sana vurur. o yüzde 10 luk olay sana vurdumu yüzdeyüzdür senin için. tedbiri elden bırakmamak lazım. Allah korusunAklıma kemal sunal'in filmi geldi hani karakola ne zaman gitse başına bir olay geliyordu :)))
T.C. kimlik numarasını verelim, daha kolay olur[/QUO
Gerek yok isim soyisimdende çıkar zaten konuyu tam okumadan yazdım zaten teslim edilmiş anladigim kadarıyla da ayrıca yardım amaçlı yazdım sadece
Gerek yok isim soyisimdende çıkar zaten konuyu tam okumadan yazdım zaten teslim edilmiş anladigim kadarıyla da ayrıca yardım amaçlı yazdım sadece
inş ya . polisler annemin numarasını almış teslim edildiğinde haber vereceklermişOoooo oooo , zaman o zaman olmuş ki , sokakta sizden yardım isteyen hem de bir adamın tacizine uğradığını söyleyen kıza ; yardım eden kadın neredeyse suçlu olmuş.
Evet , evine götürmeyebilirdi , hatta götürmemeliydi ; daha sakin düşünse anne ,o an beraber karakola gidebilirlerdi .
Yine de annenizi ''bu zamanda'' cesaretinden ve insanlığından dolayı tebrik ederim . Başına gelmesin elbette ama , olur da bir gün yardıma ihtiyacı olursa , onunda karşısına yardımsever insanlar çıksın .
Kızın ailesine ulaşması da sağlanmış , sen sağ kız selamet olur inşallah![]()
Kız gerçek adını soyadını söylemiyor ki
TC kimlik derken kinaye yapmıştım.
Bende ona istinaden yazmistim zaten
Ben gerçek ismini söylemiyor kısmını okumadım konuyu ve bir iki mesajı okuyup yazdımİsim soy isim yanlış olunca nasıl çıkıyor anlamadım???