• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YOLDA BULUNAN KIZ!

valla bu ülkede ne iftiralara maruz kalıyor insanlar,ne haksızlıklara uğruyorlar. kız bunlar beni saatlerdir kapattı evde. korktum ama yalvardım,polise haber vermeye ikna ettim de diyebilir.
ha demeyelirde. .
bu iş sans işi.
neyseki ucuz kurtulmuşlar.
ama her zaman bazı kötü şeylerin olabileceğini düşünmemiz lazım.
Hic aklimdan cikmayan bi olay var gercek olmus.
Hastane onunde bekleyen yasli bi kadin bi kiza beni karsiya gecirirmisin demis.kizda girmis kadinin koluna geciriken kiz bayiliyo.herkes kosuyo bu kizim benim demis hasta bayiliyo boyle demis.kizi attigi gibi ticari taksiye goturuyo.kizin telf dusuyo taksiye .taksici acinca telf kizin babasi kimsiniz felan az once annesiyle indiler demis baygindi.adam olmaz ole sey felan derken ararken ararken kizi cop tenekesinde buluyolar organlari alinmis.kiz kadinin koluna girdiginde kizi nasil yaptiysa igneyle bayiltmis megersem.hic aklimdan cikmax.hersey basa gelir.

Yani ben yorumların çoğunu cidden anlayamadım. Fırsatımız varsa başka insanlara yardım etmeliyiz tabi ki. Hele de bir genç kız varsa, her yer sapık kaynıyor. İşin daha kötü yanı normal görünen adamlar bile fırsatı bulunca sapıklaşıyor. Her gün taciz tecavüz haberleri var , anne burda potansiyel bir tecavüzü engelledi belki, kızın aklı başında değil gibi. Ben anneyi insaniyetinden dolayı tebrik ediyorum sadece.

Konu sahibinin annesinin iyi niyetinden kimsenin süphesi yok. Eve getirmis iyi tamam da kiz süpheli hareketler icinde. Annemi ariycam diyip birini ariyor ve numarayi hemen siliyor. Belki taciz tecavüze ugradi, belki madde etkisi altinda, belki de bunlar beni zorla tutuyor bu evde diyecekti. Niye böyle bir riske girildi? Yok polisi karistirmadan ailesini bulalim, yok okul müdürünü arayalim. Belki bu insanlardan zarar görüyordu, babasi taciz edip annesi dövüyordu,

Konu sahibinin annesinin iyi niyetinden kimsenin süphesi yok. Eve getirmis iyi tamam da kiz süpheli hareketler icinde. Annemi ariycam diyip birini ariyor ve numarayi hemen siliyor. Belki taciz tecavüze ugradi, belki madde etkisi altinda, belki de bunlar beni zorla tutuyor bu evde diyecekti. Niye böyle bir riske girildi? Yok polisi karistirmadan ailesini bulalim, yok okul müdürünü arayalim. Belki bu insanlardan zarar görüyordu, babasi taciz edip annesi dövüyordu,

Oraları ben de anlayamadım, doğrusu dimdirek polisi aramak.

Hala iyi insanlarin yaşadığını kanitlar bir olay... Benim Annem de olsa aynısını yapardı. Ama ben yapmazdim. Yorumları okuyorum, empati kurmaya çalışıyorum.. kapıya şu bırakmaya gelen sucuya bile öcü gibi bakıyorum.:eek: Munna Munna
bizde çok şeyler görüyoruz duyuıyoruz korkuyoruzda yardım isteyen birinede kayıtsız kalamıyoruz.kız ben kayboldum dese anneme zaten eve gelmeden direkt karakola gideceklerdi. arkadaşımı aricam telefonunuz var mı bi de wc ye gitmem gerekiyor diyince böle oldu :) kızın tuhaf olduğunuda evde anladık sonrasıda malum :) o deil de annem sokakta yardıma muhtaç birini daha eve almıştı ve 3 yıldır bizimle şu an hiç pişman deiliz profil resmimdeki şahsiyettir kendisi :D

Cevapla tusu bence yaziya bu kadar yakin olmasin, cünkü tablette yazarken yanlislikla cevapla cok kolay basiliyor.

Devam ediyorum;

Annesi yemek yediriyor, nasihat veriyor. Belki alerjisi var kizin. Cesit cesit alerji var, sok gecirse nefessiz kalsa al basina belayi. Anne psikolog degil, pedagog sosyal hizmetli degil. Ne sifatla nasihat veriyor. Herkesi kendimiz gibi bilmeyelim. Liseye giden kizlar eskisi gibi degil. Ben eve 10 dk gec kalsam annem ya camda olurdu ya da giyinmis beni aramaya cikmis olurdu. Birakin da polis bir sorgulasin baska kizlarin cani yanmasin. Belki basit bir evden kacma degil, kadin saticilari söz konusu olabilir. Kücük cocuk olsa tabi alalim eve polisten rica edelim ailesi bulununcaya kadar karakol kösesinde korkmasin burada kalsin diyelim de elli türlü firildak ceviren liseli bir kiz. Daha önce de kacmis evden. Yapilmasi gereken ilk ve en önemli sey polisi aramak degil mi? Yok önce bir yemek yesin cay kahve icsin, sonra annem nasihat etsin, oklulunu müdürünü arayalim... Bizim kizdigimiz seyler bunlar.

Sonuc olarak ailesi bulunmus teslim edilmis. Allah rizasi icin bir iyilik yapilmis sevindik hepimiz.

merhaba hanımlar. bugün annemlere ziyarete geldim annem kurstaydı saat 1 de geldi o sıra ben kardeşimle mutfakta yemek hazırlıyorduk kapı çaldı annem geldi annemle beraber biz kızda içeri girdi ilk baş ben bi tanıdığı falan sandım meğersem öyle değilmiş. salona geçtiler anneme sordum kim diye, yolda benden telefon istedi bi arkadaşını arayacağını söyledi bir de bi adam yolda taciz etmiş arabasıyla atla arabaya demiş kız korkmuş annemde bunu öğrenince sen gel benle bakim demiş zaten kızında tuvaleti gelmiş gelir gelmez wc ye girdi zaten neyse. sonra annem sorular sormaya başladı nerden geliosun nereye gidiosun gibisinden. özetle şu sözleri söyledi; ataşehirde oturuyorum buraya (burası dediği gaziosmanpaşanın bir semti) arkadaşıma geldim fakat telim yok onu aramam lazım dedi. sonra annem telini verdi aradı konuştu konuştuğu numarayı silmiş sonra konuşurken bişey duyamadık. bi gece arkadaşında kalmış sonra sabah olmuş arkadaşının evinden çıkmış gezmeye canı sıkıldı diye evdeki kadında misafir diye çıkma gitme dememiş sonra anneme rast gelmiş. liseli bir kız kadıköy ihl ye gittiğini söyledi sırtında çantasıda var üniforması falan. çelişkili konuşuyor ve aceleci konuşuyor pekte inanamadım açıkcası. annesini aramadı sadece arkadaşını aradı. sizce bu kızın sıkıntısı ne olabilir şüphe içinde kaldım kafam karıştı. annemde annesine ulaşmadan onu evden salmam diyor ne yapmamız lazım sizce?
Hemen polise gitseydiniz çünkü sizi bile suclayabilir beni kacirdilar diye bence evden kaçmış belli

Cevapla tusu bence yaziya bu kadar yakin olmasin, cünkü tablette yazarken yanlislikla cevapla cok kolay basiliyor.

Devam ediyorum;

Annesi yemek yediriyor, nasihat veriyor. Belki alerjisi var kizin. Cesit cesit alerji var, sok gecirse nefessiz kalsa al basina belayi. Anne psikolog degil, pedagog sosyal hizmetli degil. Ne sifatla nasihat veriyor. Herkesi kendimiz gibi bilmeyelim. Liseye giden kizlar eskisi gibi degil. Ben eve 10 dk gec kalsam annem ya camda olurdu ya da giyinmis beni aramaya cikmis olurdu. Birakin da polis bir sorgulasin baska kizlarin cani yanmasin. Belki basit bir evden kacma degil, kadin saticilari söz konusu olabilir. Kücük cocuk olsa tabi alalim eve polisten rica edelim ailesi bulununcaya kadar karakol kösesinde korkmasin burada kalsin diyelim de elli türlü firildak ceviren liseli bir kiz. Daha önce de kacmis evden. Yapilmasi gereken ilk ve en önemli sey polisi aramak degil mi? Yok önce bir yemek yesin cay kahve icsin, sonra annem nasihat etsin, oklulunu müdürünü arayalim... Bizim kizdigimiz seyler bunlar.

Sonuc olarak ailesi bulunmus teslim edilmis. Allah rizasi icin bir iyilik yapilmis sevindik hepimiz.
yemek nasihat faslı keyfeten değil oyalama amaçlı. her hafta evimizde kaçan kız ağırlamıyoruz bizde şaşırdık yanlış yaptığımız taraflar olmuştur ama bu kadar ayrıntılı düşüncek olsaydık irdeleseydik şu an kız nerelerde olurdu acaba.

benimde ortaokula giderken bir sapık arabası ile takılmıştı peşime bir dükkana sığınıp annemi aramıştım gelip almışlardı.Kızın annesi yerine arkadaşını aramasından zaten bir haltlar karıştırdığı belliymiş.Ailenizden ve sizden Allah razı olsun kötü niyetli birilerinin ellerinde heba olabilirdi.

o değilde burada ahkam kesen kızı eve getirmeden polise başvursaydınız vesaire diyen bayanların çoğunun böyle bir olayda aman banane deyip arkasına bakmadan gideceğine eminin.Hala daha eve getirdiniz yemek yedirdiniz vs muhabbetlerini yapmanız komik.Besbelli polis gelene kadar oyalamak istemişler.Ona buna alerjisi olsa yediğinden diyorsunuzda o kadar narin bir kız evden kaçmaya cesaretmi eder ?

Munna Munna
Bu kız olabilir mi ?????

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-12-17-35-37.webp
    Screenshot_2015-11-12-17-35-37.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 178
Burda konu açmak yerine polisi arayıp teslim etmeniz gerekirdi evde tutmanız da yanlış çocuk bunlar beni zorla evlerinde tuttular dese sizin başınız yanar.

Munna Munna
Bu kız olabilir mi ?????
Bu kiz telefonunu caldirmis,bulustugu yeni tanıştığı erkek arkadaşı çaldığı için telefonu yok. Ailesinden bu nedenle korktugundan kacabilcegide düşünülüyo. Başına bişey de gelmis olabilir tabiki Allah korusun. 15 yaşında. En son cevahir avmde görülmüş. Umarım bu kızdır ailesi perişan...

Kırmızı yaptığım yere nedense inanasım gelmedi.
Bu kız dün gece de evinde değildi sonuçta. Hem de yanında telefon olmayan bir kız.

Şimdi mi akıllarına gelmiş polise gitmek. Yalan bence.

Aradan 24 saat geçmedikçe polis kayıp olarak kabul etmiyor. 24 saat geçtikten sonra kayıp diye aramaya geçiyor.

Munna Munna Allah annenizden, sizden razı olsun. Sizin gibi insanlar malesef çok az. Konuyu okudum da o kadar çok saçma yorum yazanlar olmuş ki. İnsanın başına gelmeden bu tür şeylerin ne kadar acı olduğunu bilmezler.
Ailesine bu durumda o kadar çok iş düşüyor ki, Allah yardımcıları olsun.

karakolda baya atarlı ergen mod takılmış kız ya :) polis sormuş ailen seni dövüyor mu şiddet uyguluyor mu hayır arkadaşlarım yüzünden bana kötü davranıyorlar demiş. bugün kaçtım yine kaçarım ki demiş. Alllah ailesine sabır versin . 3 aylık kardeşi varmış özlemedin mi kardeşini die sormuş polis haaayıır tabikide demiş. valla durumu eşime anlattım iyi ki annen bulmuş yoksa sokakta itin kopuğun tecavüzüne uğrayacakmış yazık Allah korumuş dedi. 2000 doğumlu kız daha ya neler görüyoruz. kızın psikolojik desteğe bi terapiye ihtiyacın var kötü arkadaşları var sanırım.

Ben annenizi tebrik ediyorum. Hem cesaretinden dolayı hem de güzel kalbinden dolayı. Böyle iyi niyetli insanların hala var olması beni mutlu ediyor. Anneniz eve getirmeseydi muhtemelen ya sokakta kalacaktı ya da bir arkadaşına gidecekti. O zamanda kim bilir başına neler gelecekti, düşünmek bile istemiyorum. Belli ki kız saf, her yöne kolayca çekilebilirdi. Anneniz çok büyük bir hayır işlemiş. O kızın karşısına Allah çıkarmış annenizi, belki de kızın başına kötü bir iş gelmesinden korumuş.

Aslında anneniz bir yandan da çok tehlikeli bir iş yapmış. Kız madde bağımlısı, hırsız vs. çıkabilirdi, Allah korusun size zarar verebilirdi. Ya da polise gittikten sonra beni zorla tuttular diye iftira atabilirdi, başınıza iş açabilirdi. Artık o kadar kötü ki ortam çocuk, genç dinlemiyor kötülükler. Bizde malesef güvenemiyoruz hiç kimseye.

Back
X