Yolda tanımadığı erkeğe çay içmeyi teklif etmek

Bendede 6 hisim söyler hangi erkeğin pislik hangisininde merhametli olduğunu yüzüne baktı mı bilirim ama yinede erkeğe çay teklifinde bulunan kızla kimse ne evlenir nede nişanlanır , güven önemli korkma kimse elinden almaz , belirleyici olan karekter basitlik ve güzelik değil

Dediğiniz gibi umarım çıkmaz ama 5 senede (2sene aynı evde) tanıdığımı düşünüyorum
E sizde yeni nesil kızmışsınızBana göre mesela sevgiliyle yaşamak ,tanımadığı bir erkekle tanışmak için çay icmeyi teklif etmekten daha cüretkar daha yeni nesil işi.
Konudaki derdiniz ne onu da anlayamadım aslında ben pek

Bir kez daha toplumun bazı konularda ne kadar garip davrandığını anladım.
Bir kadın bir erkekten hoşlandığında ne yapmalı mesela ? Onu tanımak istediğinde ne yapmalı ? Neden seçen taraf sürekli erkekler neden biz istediğimiz kişiye bir merhaba bile diyemiyoruz,neden bunun adı ''basitlik'' oluyor ?

Burda kimseyi yargılamak kimseye düşmez öncelikle onu söylemeliyim. Aslında konuyu açma sebebim merak. Başına böyle bişey gelen , yapan , böyle bir durumla karşılaşan var mı. Bu.

Bu devirde çoook öyle kızlar hiç sasirmayın
Benim yiğenim geçen anlatıyor teyze gittiğim kafelerde restoranlarda kızlar hesabın arkasında bana hep numaralarını yazıyor demiştide şok olmuştum

Burda kimseyi yargılamak kimseye düşmez öncelikle onu söylemeliyim. Aslında konuyu açma sebebim merak. Başına böyle bişey gelen , yapan , böyle bir durumla karşılaşan var mı. Bu.
Yeni nesil kızlar cüretkar diyerek onların davranışlarını yargılıyorsunuz ama?

Ben sizin yazma stilinizden yargılayıcı bir tavır algıladığım için böyle dedim. Amacım cüretkar(bir sıfattır) diyerek yargılamak değil. Mesela güzel deyince ki bu da bir sıfat , kimseyi yargılamış olmuyoruz. Neyse tartışma gibi bir amacım yok açıkçası. Siz nasıl diyorsanız öyle olsun.

Yıllar evvel okuduğum bir olay geldi aklıma. Organ mafyalari bir gence çay ısmarlamak istiyordu. Çocuk çayında birşey olduğunu anlıyor ve onlardan kurtulmaya çalışıyordu. Bu zamanda kimsenin çayı içilmez.

Ataerkil erkek toplumu yetiştirme şeklinde olan erkeğe çay içme cüretinde bulunduğunda sana farklı gözle bakacaktır asla o kız kalıcı olmaz geçici heves olur ve harcar , çıksa dahi gidip başka kızla evlenir diğer kız da havasını almış olur burası Türkiye amerika değil

Hadi diyelim uydurmuş - ki bin defa dediğim gibi öyle şeylere kalkışacak bi karakteri yok- ama inanmamakta neden bu kadar ısrarcı olduğunuzu merak ettim

Kesinlikle size bu konuda katılıyorum. Kız onu süründürmeden değer veren erkek çok az.

Senin gözünde kendisini değerli bir adam, hintkumaşı gibi göstermeye çalışıyor. Yani bak ilgi çekiyorum karizmatikim, kıymetimi bil mesajı. Böyle yapa yapa kendinisini gözünüzde sizin gözünüzde büyütecek . Belli ki siz ilişkinizde durumlardan razısınız ama beyfendinin tatmin olmadığı konular var. Mesela çok rahat olduğunuzdan, onu kıskanmadığınızdan böyle bir şey yapmaya çalışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…