Kimin hoşuna gitmez ki ?Adamın hoşuna gitmiş işte
E sizde yeni nesil kızmışsınızDediğiniz gibi umarım çıkmaz ama 5 senede (2sene aynı evde) tanıdığımı düşünüyorum
Burda kimseyi yargılamak kimseye düşmez öncelikle onu söylemeliyim. Aslında konuyu açma sebebim merak. Başına böyle bişey gelen , yapan , böyle bir durumla karşılaşan var mı. Bu.E sizde yeni nesil kızmışsınızBana göre mesela sevgiliyle yaşamak ,tanımadığı bir erkekle tanışmak için çay icmeyi teklif etmekten daha cüretkar daha yeni nesil işi.
Konudaki derdiniz ne onu da anlayamadım aslında ben pek
Yeni nesil kızlar cüretkar diyerek onların davranışlarını yargılıyorsunuz ama?Burda kimseyi yargılamak kimseye düşmez öncelikle onu söylemeliyim. Aslında konuyu açma sebebim merak. Başına böyle bişey gelen , yapan , böyle bir durumla karşılaşan var mı. Bu.
sizi kıskandırmak için uyduruyor da olabilir gerçek de olabilir.
ben mekanda beğendiğim çocukla tanışabilebilmek için kart bıraktığımı bilirim hey yavrum heeeeey.
Kesinlikle size bu konuda katılıyorum. Kız onu süründürmeden değer veren erkek çok az.Ataerkil erkek toplumu yetiştirme şeklinde olan erkeğe çay içme cüretinde bulunduğunda sana farklı gözle bakacaktır asla o kız kalıcı olmaz geçici heves olur ve harcar , çıksa dahi gidip başka kızla evlenir diğer kız da havasını almış olur burası Türkiye amerika değil
Doğrudur efenim kesin pas vermiştir. Çok haklısınız çünkü sevgilimi benden iyi tanıyorsunuz. Kocaman alkışBence pas vermistir kizlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?