:) :)Aynen ne Zaman onunla görüşeceğim desem ya o ya ben dedi Adam artık Nasıl taciz ettiyse
sizi kıskandırmak için uyduruyor da olabilir gerçek de olabilir.
ben mekanda beğendiğim çocukla tanışabilebilmek için kart bıraktığımı bilirim hey yavrum heeeeey.
Aaa terbiyesiz ya ne cesaret. Siz ne yaptiniz nasil indirdinizValla bizim başımıza böyle çok olay geldi ... ama en çok şaşırdığım olay eşim beni kuaförün önünde arabasıyla beklerken yan koltuğa gelip oturan kızı hiç unutmayacağım Kuaför sandalyesinden nasıl kalkıp fırladığımıda. Bende buna benzer bir sürü olay var... etrafta ar damarı çatlamış birsürü kız varken böyle olaylar yaşanıyor malesef
Ataerkil erkek toplumu yetiştirme şeklinde olan erkeğe çay içme cüretinde bulunduğunda sana farklı gözle bakacaktır asla o kız kalıcı olmaz geçici heves olur ve harcar , çıksa dahi gidip başka kızla evlenir diğer kız da havasını almış olur burası Türkiye amerika değil
Aa niye kız çıtır çıtır kütür kütürçocuk aradı sonra. görüştük. ama 96lı çıktıben 91liyim. görüşmedim bi daha.
Aa niye kız çıtır çıtır kütür kütüren sevdiğim
Öyle deme lazım olur bak ben evliyimay yok. kendimi çok rahatsız hissettim sonra. çocuk yani benim için 20 yaş.
Öyle deme lazım olur bak ben evliyim
Eşimin kapısını açtım eşim indi ben bindim Ben bişey demeden kız yalnışlıla bindim dedi indi.. araban iyi olunca içine maymun koysan atlayan tip çokAaa terbiyesiz ya ne cesaret. Siz ne yaptiniz nasil indirdiniz
Yanlislikla nasil biniliyosa acaba yuzsuz yaEşimin kapısını açtım eşim indi ben bindim Ben bişey demeden kız yalnışlıla bindim dedi indi.. araban iyi olunca içine maymun koysan atlayan tip çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?