Yolda tanımadığı erkeğe çay içmeyi teklif etmek

Olabilir artık kadınlar daha cesaretli ..hiç yapmadım sanırım bu konularda geri kafalıyım ..ilk erkekten gelir adım diye düşünürüm..

Yani enteresan eğer sevgili ne onu yakışıklı bulmadığını hissettirdiysen oda birine anlatmıştır o biride öyle akil vermiş olabilir yani ben sanmıyorum bir kadının gidip öyle şeyler yapacağını hani tanışa neysede

acaba erkek arkadasınız sızı kıskandırmaya calısıyor olabılır mı
bunu gelıp sıze anlatması bana bunu hıssettırdı

Konuyu okumadim sadece başlığı okuyunca aklima gelen:
"Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe, sırf sana benziyor diye Merhaba dedim " sarki sozleri geldi :) konuyu okuyunca da fikrimi belirtecegim

Adam kıskandırmak icin boyle yapiyor diye düşündüm bir de kendine ozguveni yok mudur nedir ne diye paylaşıyor ki? Kıskandirmak hosunami gidiyor illa gel beni didikle mi diyor?
Bazi erkeklerde bir ego olur "ay bütün kizlar bana hasta" tarzinda, belki de oyledir ama bence itici madem cay içmeyi teklif ettiler gitseydin der ve ortami terk ederdim ben olsam
Kimsenin ezikligi ile.ugrasamam

Ben yapmam ama roller biraz degismeli. Sevgili olan bir insan zaten teklifi nazikce geri cevirir. Garip bir sey goremedim.

Valla bizim başımıza böyle çok olay geldi ... ama en çok şaşırdığım olay eşim beni kuaförün önünde arabasıyla beklerken yan koltuğa gelip oturan kızı hiç unutmayacağım Kuaför sandalyesinden nasıl kalkıp fırladığımıda. Bende buna benzer bir sürü olay var... etrafta ar damarı çatlamış birsürü kız varken böyle olaylar yaşanıyor malesef

cüretkarlıkla bi alaka göremedim ama yeni nesil kızları çok beğeniyorum seçilmeyi beklemiyorlar seçiyorlar ehehhe

Aaa terbiyesiz ya ne cesaret. Siz ne yaptiniz nasil indirdiniz

Buradaki bazı arkadaşlarla biz Amerika dan geliyoruz galiba. yahu milyonlarca insan var ülkede, milyonlarca insan adına bu kadar kesin konuşabilmek cok ilginc.

olabilir dozajında oldugu surece begenebilir teklif edebilir erkekler yapıyor kızlarda yapar ama ben istemiyorum seni sevgilim/esim var kızııımm dedigi halde hala devam ederse doverim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…