Yolda tanımadığı erkeğe çay içmeyi teklif etmek

selam bir dakikanızı alabilir miyim? birliktew çay içebilir miyiz ?böyle mı olmus ? sanmıyorum.
bıraz sohbet edılmıs ayak ustu, sonra kız boyle demıs... ancak ancak boyle olur arkadasım o fiziği düzgun bıle olmayan erkek arkadasınla muhabbet.

Yok çakmak istemiş hanım kızımız , sonrasında oraya çok yakın bir cafe var o yüzden sanırım çay teklifi etmiş Valla benden çok siz dert ettiniz bir de kabullenemediniz. Fiziği düzgün değil demedim dikkat çeken bir yanı yok dedim bu eciş bücüş bişey olduğunu göstermez.

benım derdım mı oldu sımdı ? konuyu açan sensın ya, eşsiz erkek arkadasınla sana mutsuzluklarının devamını dilerim. sorma bıze artık bır şey

benım derdım mı oldu sımdı ? konuyu açan sensın ya, eşsiz erkek arkadasınla sana mutsuzluklarının devamını dilerim. sorma bıze artık bır şey
Size özel birşey sorduğumu hatırlamıyorum. Gelin güvey olmayın bence durup dururken. İstemiyorsanız cevap yazmazsınız. Bana ne kadar mutsuzluk diliyorsanız aynısını size diliyorum. Son bir tavsiye : hayatınızdaki sorunları gelip burda millete çatarak çözemezsiniz. 12 yaş seviyesinde davranmayın.

Kime göre yakışıkli degil sevgiliniz.:)
Demekki kizlar çekici buldu
Siz kıskandinizmi peki:)

Yoo ben evlendim hemde çay içelim demedim

Kime göre yakışıkli degil sevgiliniz.:)
Demekki kizlar çekici buldu
Siz kıskandinizmi peki:)
Kıskanmadım hatta az biraz hoşuma gitti benim olanın beğenilmesi ne yalan söyliyim
Belki yanlış ama ona bu konularda güveniyorum kesin yapmaz diye bişey yok ama yapmayacağına inancım çok yüksek

Vay be tanımadan mı dediniz
İlk tanıştığımızı hatırlamıyorum (kenisi hatırlıyor ama) sonra gördüğüm ilk an off bi dişlasam (şiveli dişlesem) demiştim içimden, çalıştığım yerin muhasebesine bakıyordu ordan tanıştım çok sürmeden direk söyledim aylarca asıldım rahztsız ettim elimden geleni yaptım sonunda evlendim

Libidona sağlık bibim

Bibi seni kınıyorum ötekileştirdiğimiz kadınlardan çıktın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…