Sözleriyle süsleyeceğim mesaj yazmaya gelmiştim
Zaten bizimkilere kimse bakmıyorduKagida, peceteye telefon numarasini yazip vereni, kafede otururken bi bahaneyle yanina gideni cok duydum da izdivac programina katilmis gibi cay icmeyi teklif edeni ilk defa duyuyorum.
Neyse ki erim cay sevmiyor
Yok çakmak istemiş hanım kızımız , sonrasında oraya çok yakın bir cafe var o yüzden sanırım çay teklifi etmiş Valla benden çok siz dert ettiniz bir de kabullenemediniz. Fiziği düzgün değil demedim dikkat çeken bir yanı yok dedim bu eciş bücüş bişey olduğunu göstermez.selam bir dakikanızı alabilir miyim? birliktew çay içebilir miyiz ?böyle mı olmus ? sanmıyorum.
bıraz sohbet edılmıs ayak ustu, sonra kız boyle demıs... ancak ancak boyle olur arkadasım o fiziği düzgun bıle olmayan erkek arkadasınla muhabbet.
Zaten bizimkilere kimse bakmıyordu
Yok çakmak istemiş hanım kızımız , sonrasında oraya çok yakın bir cafe var o yüzden sanırım çay teklifi etmiş Valla benden çok siz dert ettiniz bir de kabullenemediniz. Fiziği düzgün değil demedim dikkat çeken bir yanı yok dedim bu eciş bücüş bişey olduğunu göstermez.
Size özel birşey sorduğumu hatırlamıyorum. Gelin güvey olmayın bence durup dururken. İstemiyorsanız cevap yazmazsınız. Bana ne kadar mutsuzluk diliyorsanız aynısını size diliyorum. Son bir tavsiye : hayatınızdaki sorunları gelip burda millete çatarak çözemezsiniz. 12 yaş seviyesinde davranmayın.benım derdım mı oldu sımdı ? konuyu açan sensın ya, eşsiz erkek arkadasınla sana mutsuzluklarının devamını dilerim. sorma bıze artık bır şey
Yoo ben evlendim hemde çay içelim demedimAtaerkil erkek toplumu yetiştirme şeklinde olan erkeğe çay içme cüretinde bulunduğunda sana farklı gözle bakacaktır asla o kız kalıcı olmaz geçici heves olur ve harcar , çıksa dahi gidip başka kızla evlenir diğer kız da havasını almış olur burası Türkiye amerika değil
Kıskanmadım hatta az biraz hoşuma gitti benim olanın beğenilmesi ne yalan söyliyimKime göre yakışıkli degil sevgiliniz.:)
Demekki kizlar çekici buldu
Siz kıskandinizmi peki:)
Öpüşelim dedim daha kötüdememis olmanla alakali
İlk tanıştığımızı hatırlamıyorum (kenisi hatırlıyor ama) sonra gördüğüm ilk an off bi dişlasam (şiveli dişlesem) demiştim içimden, çalıştığım yerin muhasebesine bakıyordu ordan tanıştım çok sürmeden direk söyledimVay betanımadan mı dediniz
Libidona sağlık bibimİlk tanıştığımızı hatırlamıyorum (kenisi hatırlıyor ama) sonra gördüğüm ilk an off bi dişlasam (şiveli dişlesem) demiştim içimden, çalıştığım yerin muhasebesine bakıyordu ordan tanıştım çok sürmeden direk söyledimaylarca asıldım rahztsız ettim elimden geleni yaptım sonunda evlendim
Her zaman hacıLibidona sağlık bibim
Farklı bir bakış açısı. Ama sonuçta amacınıza ulaşmışsınız. BravoHer zaman hacıhala asılıyorum rahatsız ediyorum elimden geleni yapıyorum istediğimk almak için
Bibi seni kınıyorum ötekileştirdiğimiz kadınlardan çıktın sendeİlk tanıştığımızı hatırlamıyorum (kenisi hatırlıyor ama) sonra gördüğüm ilk an off bi dişlasam (şiveli dişlesem) demiştim içimden, çalıştığım yerin muhasebesine bakıyordu ordan tanıştım çok sürmeden direk söyledimaylarca asıldım rahztsız ettim elimden geleni yaptım sonunda evlendim
Basit kadınım naparsınBibi seni kınıyorum ötekileştirdiğimiz kadınlardan çıktın sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?