Yolda tanımadığı erkeğe çay içmeyi teklif etmek

Sevgilin uyduruyor da olabilir benimki gibi ne Zaman bir cafe ye otursa kızlar kesiyormuş telefonu arayan kızlardan geçilmiyormuş oysa o kadar yanında olurum ne kimse arar ne de bakar

Kızlar yemin ettirdim yalan yere yemin etcek değil ama şimdi buna da inanmayanlar olur

Çok ahım şahım birşey değilmiş madem, uydurmadır belki. Sizi kıskandırmak içindir.

Kızlar yemin ettirdim yalan yere yemin etcek değil ama şimdi buna da inanmayanlar olur

İnsanlar size kendi tecrübelerinden yola çıkarak bir şeyler yazıyorlar.Israrla ''o öyle değil,yapmaz'' diyorsunuz evet belki de yapmamıştır ama size tavsiyem kimseye sonuna kadar güvenmeyin,burada ne hayatlar görüyoruz.

Canım erkek arkadaşın seni kıskandırmaya çalışıyo olabilir :)

Bu Arada bayanlar neden inanmıyorsunuz konu sahibesine benim bir kız arkadaşım vardı görüldüğü hoşlandığına gidip direk yüzüne söylüyordu o kadar geri zekalıydı ki bir keresinde sevgilimi ayak üstü götürecekti yanımda iken o kadar mesaj attım seni eve bırakalım geç oldu git mit yüzsüz teline bile bakmadı sevgilimle ilgilenmekten ağzına düşecekti ki sevgilim bir daha onu benimle görüştürmedi

Size bunu anlatan erkek arkadasiniz mi yoksa siz bire bir gorup duydunuz mu ? Eger erkek arkadasiniz anlattiysa biraz abartmis olabilir yada sizin onu kiskanmaniz icin yapmis olabilir ..

Yani dogru olani yapms

Arabanın lastiklerine hava basmaya diye benzinliğe girdik yanımıza bir araba yanaştı bu esnada ben bizim arabada oturuyorm eşim indi tek...

Diğer arabanın İçinden 2 hatun indi hava pompasını arabanın lastiğine tutup hava basmaya çalıştılar beceremediler sonra kikirdeyerek eşimden yardım istediler ben çıldırıyorum ama bir yandanda izliyorum onlar beni farketmiyor eşim lastiklerle uğraşırken ikiside birbirlerine birşeyler fısıldayıp gülüştüler...

En son bi tanesinin çok tatlı ya dediğini duyduğumda deli gibi kornaya asıldım camı indirdim ve "bırak çoluk çocuk eğlendirmeyi bin şu arabaya" diye bağırdım...

Kızlar arabaya binip bizden önce uzaklaştılar...

Gayet tek taraflıydı olayı bizzat kendim izledim arabanın içinden beni farketmedikleri için çok rahatlardı...

Ya Adamın parmağında da yüzük var ama şimdiki hatunlar için evli nişanlı farketmiyor her türlü yürüyorlar...

Abime, yanında kız arkadaşı varken, garsonla haber yollayıp yatma teklif eden kız olmuş. Daha neler neler... Kendisi epey yakışıklı bir tiptir ama yine de işte böyle bir şey için fazla cüretkar olmak gerek galiba.

bennımkıde anlatrdı byke hıkayeler meger benı kıskandırmak ıcınmıs evlendıkten snra ıtıraf ettı şapşik :)

Kızların bir erkekle tanışmak istemesi normal, bunu sormaları normal, bu onları basit, cüretkar yapmaz yeter söylemekten bıktık. Sevgilinizin bunu ilginizi çekmek kıskandırmak için uydurduğunu düşündüm, uydurmadığından eminseniz bile her şeyi size söylemesi saçma, tadınız kaçıyor. Yine kıskandırmak için söylediğini düşünüyorum.

yok artık

Seni kiskandirmak icin soyledigi cok belli uyduruyor yani ayni seyi sen de ona yap bakalim nasilmis

benimde eşimle sevgiliyken bir bayan metroda çok temiz yüzünüz var kahve içelim mi demiş tabi ben çok sinirlendim ama adamın suçu yok.. kadınlardan korkacaksınız zaten böyleleri çooook var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…