- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Kızlar yemin ettirdimyalan yere yemin etcek değil ama şimdi buna da inanmayanlar olur
TesekkurlerDoğrudur efenim kesin pas vermiştir. Çok haklısınız çünkü sevgilimi benden iyi tanıyorsunuz. Kocaman alkış
Size bunu anlatan erkek arkadasiniz mi yoksa siz bire bir gorup duydunuz mu ? Eger erkek arkadasiniz anlattiysa biraz abartmis olabilir yada sizin onu kiskanmaniz icin yapmis olabilir ..Evet Merabalar , ilginç bir konuyla sizlerden fikir almak istiyorum. Erkek arkadaşımın başına 2 defa geldi bu olay. Erkek arkadaşım da öyle ahım şahım yakışıklı filan değil. Bir defasında arabanın ön takımıyla ilgili problem olmuş onunla ilgilenirken kendisinden çakmak isteyen kız bir de çay içmeyi teklif etmiş. İkincisinde de avm çıkışı bir kız beklemiş gözleriniz çok güzel diye iltifat etmiş (tek güzel yeri gözleri) sizlerin duyduğu böyle olaylar var mı? Yeni nesil kızlar bu kadar cüretkar mı dersiniz..
Yani dogru olani yapmsBu Arada bayanlar neden inanmıyorsunuz konu sahibesine benim bir kız arkadaşım vardı görüldüğü hoşlandığına gidip direk yüzüne söylüyordu o kadar geri zekalıydı ki bir keresinde sevgilimi ayak üstü götürecekti yanımda iken o kadar mesaj attım seni eve bırakalım geç oldu git mit yüzsüz teline bile bakmadı sevgilimle ilgilenmekten ağzına düşecekti ki sevgilim bir daha onu benimle görüştürmedi
Evet Merabalar , ilginç bir konuyla sizlerden fikir almak istiyorum. Erkek arkadaşımın başına 2 defa geldi bu olay. Erkek arkadaşım da öyle ahım şahım yakışıklı filan değil. Bir defasında arabanın ön takımıyla ilgili problem olmuş onunla ilgilenirken kendisinden çakmak isteyen kız bir de çay içmeyi teklif etmiş. İkincisinde de avm çıkışı bir kız beklemiş gözleriniz çok güzel diye iltifat etmiş (tek güzel yeri gözleri) sizlerin duyduğu böyle olaylar var mı? Yeni nesil kızlar bu kadar cüretkar mı dersiniz..
yok artıkEvet Merabalar , ilginç bir konuyla sizlerden fikir almak istiyorum. Erkek arkadaşımın başına 2 defa geldi bu olay. Erkek arkadaşım da öyle ahım şahım yakışıklı filan değil. Bir defasında arabanın ön takımıyla ilgili problem olmuş onunla ilgilenirken kendisinden çakmak isteyen kız bir de çay içmeyi teklif etmiş. İkincisinde de avm çıkışı bir kız beklemiş gözleriniz çok güzel diye iltifat etmiş (tek güzel yeri gözleri) sizlerin duyduğu böyle olaylar var mı? Yeni nesil kızlar bu kadar cüretkar mı dersiniz..
Ayy sonuç ne oldu çok merak ettim :)
Aynen ne Zaman onunla görüşeceğim desem ya o ya ben dedi Adam artık Nasıl taciz ettiyseYani dogru olani yapms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?