• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolun sonu

Ay darlandım kız bu nasıl evlilik. Bu arada ben evi erkek geçindirmeli kafasında değilim, kadın da erkek de evin masrafından sorumlu olmalı, sevmiyorum öyle benim maaşım benimdir diyen kadınları kocaları çok ciddi rakamlar kazanmıyorsa. Ama yolu yordamı var her şeyin. Yani sizin daha evin giderinden haberiniz yok, belki onun birikiminden de haberiniz yok. Çiftlerin birbirinden bu kadar kopuk olduğu evlilikler bana çok tuhaf geliyor. Bizim evin giderinin ne olduğunu ne kadar olduğunu aylık gelirimizi giderimizi hep beraber hesaplayıp birikimi de birlikte yapıyoruz.
Ayrıca eşiniz aldığınız bir rujun bir kıyafetin hesabını yaparsa ortak birikim ve ortak hesaptan olmuyor haliyle

Yatak odasını kız tarafı alır onu bile almadın her şey benim etrafa bir bak senin neyin var diyor

Ayy! Kaç senedir evli yatak odası kız tarafı yapmadı diye laf ediyor. Evliliği bitecek konuştuğu konulara bakın. Eşiniz iğrenç biri derhal kurtulun şundan. Zamanınızda dahil her konuda sönmüyor sizi.

Ayrıca eşiniz aldığınız bir rujun bir kıyafetin hesabını yaparsa ortak birikim ve ortak hesaptan olmuyor haliyle

Kız ben seni haklı buldum zaten, eşin cimrinin teki. Yani demem o ki evi erkek geçindirmeli kafasında değilim ama sen çok haklısın

İşte benim yolladigim giderlerin küçük bir kismıymış çoğunu kendi karsiliyormus biriken para da kendi maasindanmis kendi parasından biriktigi için hakkın yok diyor .Sen olmasan da bu para birikirdi diyor
Bu kadar ne gideriniz olabilir ki? Zaten gıda, yakıt, kira her şeyde siz de yarısını ödüyorsunuz. Kiramız çok cüzi demişsiniz. Eee adam pinti zaten giydiğinize, kendi giydiğine de harcamak istemiyor, çocuk da yok. Neye harcayabilir de bu kadar yetmiyor der? Her ay Viyana, Paris, İsviçre'de Alpler falan geziyor musunuz?

Merhaba kızlar
Daha önceki konulardan beni tanırsınız. Yolun sonu yazdım çünkü artık boşanma kararını kafamda netleştirdim. Yol haritam henüz yok .Bu kararı almamı sağlayan son olayı anlatmak istiyorum. Maddi konularda eşimle anlaşamadığımızı söylemiştim. Bu ayki üzerime düşen aylık eve katkımı sunamadim baya geciktirdim
Maasimin bir kısmı ile mecburi bir ödeme yapmam gerekti .Sadece bu aylık bir şeydi. Acaba bu ay beni idare eder mi ? Diye düşündüm. Maaşı benden fazla baya .Ama etmedi 2 hafta geçti ne kadar sorumsuzsun sen tek başıma mı sırtlanacagim kira fatura nasıl ödeniyor haberin var mı dedi .Ben de bu ay böyle oldu dedim .Sonra soylenmelerine dayanamadım elimde kenara attığım altını verdim bu ayki odememe say dedim yetmez ama ver dedi
Çok çaresiz yorgun ve değersiz hissediyorum.
Yolun sonu değil de kurtuluşun başlangıcı olur anca. Tabii boşanırsanız…

Bu kadar ne gideriniz olabilir ki? Zaten gıda, yakıt, kira her şeyde siz de yarısını ödüyorsunuz. Kiramız çok cüzi demişsiniz. Eee adam pinti zaten giydiğinize, kendi giydiğine de harcamak istemiyor, çocuk da yok. Neye harcayabilir de bu kadar yetmiyor der? Her ay Viyana, Paris, İsviçre'de Alpler falan geziyor musunuz?
Senin katkın yetmiyor diyor daha fazla katilmaliymisim maasimin bana kalan kısmıyla birikim yapmaliymisim derdi o ben de harcamayı ölesiye seven biriyim

Senin katkın yetmiyor diyor daha fazla katilmaliymisim maasimin bana kalan kısmıyla birikim yapmaliymisim derdi o ben de harcamayı ölesiye seven biriyim
Bu adam aylık maaşı 500k olan birini bulsa, kadın ona 400k gönderse ona da "senin katkın yetmiyor" diyebilecek kıvamda. Uzun zamandır bu sitede takılıyorum, bu kadar açgözlüsüne cidden denk gelmedim.

Artırıp aldığım altinimi bu ay katkı sunamadim diye verince dokundu ağlamaya başladım. Çok üzüldüm. Umurunda olmadi aldı koydu cebine
Ya Allah askinane olur söyleyin.

Bu kişiyi nerde buldunuz?

Bakın inanın ki çok çaresizim, herkese soruyorum kimse net cevap vermiyor.

Bu kişileri siz mi doğal ortamına girip buluyorsunuz yoksa onlar mı şehir merkezlerine inip sizinle karşılaşıyor?

Evlenmeden önce nasıl oluyorlar mesela? Lütfen bana cevap verin. Çok merak ediyorum

Bu kişileri siz mi doğal ortamına girip buluyorsunuz yoksa onlar mı şehir merkezlerine inip sizinle karşılaşıyor?

Evlenmeden önce nasıl oluyorlar mesela? Lütfen bana cevap verin. Çok merak ediyorum
Aynı kurumda çalıştığım kişi vasıtasıyla tanıştım bir çay içelim şans vereyim dedim deyiş o deyiş .Evlenmeden önce hesap öderdi her şeye ortak etmeye calismazdi elimi cebime atmadım. Nisanlilikta cimrilik sinyalleri aldım eve eşya alırken emin oldum ama değişir dedim alıştırdım dedim

Etrafımdakiler arkadaşlarım birebirde de aile.olarakta çok yakıştiramadilar yani mutsuz olacağımı söylediler ama dinler miyim asla

Ayy! Kaç senedir evli yatak odası kız tarafı yapmadı diye laf ediyor. Evliliği bitecek konuştuğu konulara bakın. Eşiniz iğrenç biri derhal kurtulun şundan. Zamanınızda dahil her konuda sönmüyor sizi.
Kesinlikle yaa ne iğrenç zihniyeti var adamın, yaa ağzımı bozmamak için kendimi zor tutuyorum, a.gut herif o yatak odasını kendi kullanmıyor mu sanki, vallahi tanısam döverim ben böyle tipi

Aynı kurumda çalıştığım kişi vasıtasıyla tanıştım bir çay içelim şans vereyim dedim deyiş o deyiş .Evlenmeden önce hesap öderdi her şeye ortak etmeye calismazdi elimi cebime atmadım. Nisanlilikta cimrilik sinyalleri aldım eve eşya alırken emin oldum ama değişir dedim alıştırdım dedim
Sizi bu canlı ile tanıştıranın da notu belli.

Ne diyeceğimi bilmiyorum size de çok kızgınım. Türlü çeşitli manyak koca gördüm forumda. 10 senedir bu forumdayim ben ama sizin kocanızı hiçbir zaman unutmadım.

En ağır vakalardan biri. Tıbben de çaresi yok. Midem bulanıyor. Bu adamın üstüne bile kusmam. O kadar yani.

Insan bununla nasıl evlenir ya? Erkeklerin müşterek hayattan anladıkları bu iste

Bu zamana kadar nasıl durdunuz, nasıl aynı yastığa bas koydunuz inanilir gibi değil.

Bi de güya masraflara ortak oluyorum sanmışsiniz. Adam az daha dişini sıksa direkt manipülasyon olarak doğacakmiş.

Son düzenleme:
Etrafımdakiler arkadaşlarım birebirde de aile.olarakta çok yakıştiramadilar yani mutsuz olacağımı söylediler ama dinler miyim asla
Şu yaşadıklarınızı okudukça inanın kız kardeşime bunlar yaşatılmış gibi üzüldüm ve sinirlendim, inşallah en kısa zamanda Rabbim size güzel kapılar açsın 💐

Kesinlikle yaa ne iğrenç zihniyeti var adamın, yaa ağzımı bozmamak için kendimi zor tutuyorum, a.gut herif o yatak odasını kendi kullanmıyor mu sanki, vallahi tanısam döverim ben böyle tipi

Bir de “yüksek mühendis”miş bu şahıs. Normalde mühendisler daha mantıklı ve dengeli düşünür “yatak odasını gelin tarafı alır” gibi bir kafaya girmezler. Bunu kendi kardeşimden ve eniştemden de biliyorum. Ama konu sahibinin eşi beni gerçekten yanılttı.

Çok cesursunuz mesela. Ama işte cehaletin getirdiği cesaret o.
Ailem birine hayır diyorsa ben cesaret edemezdim ve iyiki de etmedim.

Bir de “yüksek mühendis”miş bu şahıs. Normalde mühendisler daha mantıklı ve dengeli düşünür; “yatak odasını gelin tarafı alır” gibi bir kafaya girmezler. Bunu kendi kardeşimden ve eniştemden de biliyorum. Ama konu sahibinin eşi beni gerçekten yanılttı.
Evet, adamın eğitimine bakınca aklı başında olması gereken bir izlenim yaratıyor ama "eşeklik baki" sözünün canlı ispatı işte...

Back
X