- 13 Ocak 2015
- 119
- 38
- 18
- Konu Sahibi uykuuperisii
Biraz uzun olacak yazacaklarim simdiden tesekkur ederim okuyup yorum yapanlara.. 28 yasindayim evliyim biri 4 yasinda digeri 7 aylik iki cocuk annesiyim.. Aslinda biz severek evlendik.. 5 yillik evliyim. Evliligin ilk gununden bu yana cok sorun yasadik ama bugune kadar agzimizdan ne hakaret ne kotu soz cikmamisti. Esim disariya arkadaslarina cok duskundur her gun takilayim ister bende bunu istemem. Sirf bu yuzden defalarca kez tartisma yasadik. Cogu kez bosanmanin esigine geldik ama arada sevgi vardi ve biseleri duzeltmek adina binlerce kez sans verdim. Benim hayatimda yalana yer yoktur bunu esimde cok iyi bilir bildigi halde bi kac kez yalan soyledi bana ve ben asla kabullenemem dedigim seyi sevdigim icin kabullendim. Her defasinda soz verdi ama bi gun surdu hicbi zaman sozlerini yerine getirmedi. Eve alkollu ve gecenin bi yarisi gelmesini istemedigimi soyledim soz verdi bi daha olmayacak dedi ama defalarca oldu. Ha siddet yok ama ilgisizlik umursamamazlik sorumsuzluk dusuncesizlik var. Ve ben her defasinda ona inanmaktan cok yoruldum. En son ki tartismamiz yine eve gecenin bi yarisi o sekilde geldi yine alttan aldim ertesi gun eve geldi aksam disari cikiyorum soz su saatte gelirim dedi yine yoktu. Eve gelince kiyamer koptu. Her defasinda ayni seyleri yasatmandan biktim sana inanmaktan yoruldum dedim. Gercekten cok yoruldum cogu seyi kabullendim sustum yapmam dedigim herseyi yaptim. Suan tek korkum cocuklarimi kaybetmek onlardan ayrilmak. Ama ne olursa olsun canim pahasina bile olsa onlari birakmam. Cocuklari birak ve cik git dedi bana bende asla kalirsam onlarla gidersem de onlarla dedim. Ayni evin icinde iki yabanci gibiyiz. Kabullenemedigim bi diger konu kufur. Bugune kadar agzini acip bana tek kotu soz etmeyen adam kufur etmeye basladi saygisizliga tahammul edemiyorum. Kafam allak bullak. Benim size sorum su bi kadin kocasini yaninda evinde istemekle hata ki yapmis olur? Ben mi abartiyorum? Evli bi adam gece yarisi disarda olamaz icemez gecenin bi yarisi evinin kapisini calamaz. Benim anlayisim bu dur. Evde karisi ve cocuklari gozu kulagi kapida yapayalniz bekler mi? Ve bunun yanlis oldugunu dile getirdigim zaman ben anlayissiz ve onu boguyo oluyorum. Bosanmak kolay ama ya sonra ki hayat? Iki cocukla baba evine donmek ne kadar kolay olabilir? Yazmak istedigim bi cok sey var ama yeterince uzun yazdim. Zaman ayirip okuyanla hakkinizi helal edin..