- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
- Konu Sahibi musmutluluk
-
evet haklısın suan aklıma gelıyo dun regl de oldum aksam onun etkısıylemı boyle davrandım anlamıyorum kı ama hata bende cok ıyı bılıyorum ve canım cok yanıyoAlınma ama durduk yere yer aramışsınız kavgaya resmen
evet haklısın suan aklıma gelıyo dun regl de oldum aksam onun etkısıylemı boyle davrandım anlamıyorum kı ama hata bende cok ıyı bılıyorum ve canım cok yanıyo
öncelikle tavrını takınırken dikkat etmen için söylüyorum peşin peşin: haksızsın.
bu ne, zorlamışsın kavga çıksın diye. tırmandıkça tırmanmış olay, ayrılmak ile tehdit etmeyi insanların artık bırakması lazım. böyle tehdit olmaz. her kavgada her sinirde ayrılırım senden dersen, günün birinde karşındaki de "bu kadar dilindeyse iyi madem" diye düşünerek sana peki der görürsün. yani sindirmek için onu yapıyorsun,
evet soyledıklerınızde haklısınız ben bencıllık yaptımılk defa boyle oldu cok utanıyorum kendım den ınsallah affeder benı ama bu aralar cok sınırlerım bozuktu butun bunlar o yuzden oldu keske dılım tutulsaydı soylemeseydım o sozlerı ınsallah affeder benı.
evet haklısın suan aklıma gelıyo dun regl de oldum aksam onun etkısıylemı boyle davrandım anlamıyorum kı ama hata bende cok ıyı bılıyorum ve canım cok yanıyo
O zaman bunu ona söyle, sakın klasik tripli kadın moduna girme. Hatanı kabul edip özür dile ve mümkünse daha ılımlı olmaya çalış. Ben de regl dönemimde zehir zemberek oluyorum çoğu zaman ama özellikle belirtiyorum sinirlerim bozuk beni alttan al gibisinden ve mümkünse sinirlendiğinde bir süre telefondan, ondan uzak dur. Aramış, aramamış, geç yazmış filan bunlar ciddi ilişkiler için çok anlamsız kavgalar. Hani başlangıçta olsa takılır ama siz imzanda gördüğüme göre evleneceksiniz, aynı evde yaşayacaksınız. Hakikaten de alınmakta haklı sevgilin bir yere gidip gitmemesiyle 5 yılı nasıl silebilirsin ki? Blöf olduğunu anlamamıştır o, direkt düşünüyor erkekler. Bence özür dilersen ve anlayışlı olacağını belirtirsen aranız düzelecektir. Ama yalvarır gibi yapma, o zaman da totosunu arşa doğru ilerleyen bir yola itmeye başlarsın :)
bu tarz küçük konuları şimdiden dert ederseniz ohooooooo ileriki hayatınıza temel atmış olursunuz.Erkek arkadaşınz size ders vermek istemiş bence cünkü onca yıl bitmemiş şimdimi bitcek böle bi konu için yada siz ona ayrılalım tehdidini defalarca kez yaptıysanız bıkmış olabilir bunu duymakdan ve gercekldend ebitirmi olabilir çünkü erkeler böle sürekli ayrılalım giderim laflarını sevmezler
bu tarz küçük konuları şimdiden dert ederseniz ohooooooo ileriki hayatınıza temel atmış olursunuz.Erkek arkadaşınz size ders vermek istemiş bence cünkü onca yıl bitmemiş şimdimi bitcek böle bi konu için yada siz ona ayrılalım tehdidini defalarca kez yaptıysanız bıkmış olabilir bunu duymakdan ve gercekldend ebitirmi olabilir çünkü erkeler böle sürekli ayrılalım giderim laflarını sevmezler
O zaman bunu ona söyle, sakın klasik tripli kadın moduna girme. Hatanı kabul edip özür dile ve mümkünse daha ılımlı olmaya çalış. Ben de regl dönemimde zehir zemberek oluyorum çoğu zaman ama özellikle belirtiyorum sinirlerim bozuk beni alttan al gibisinden ve mümkünse sinirlendiğinde bir süre telefondan, ondan uzak dur. Aramış, aramamış, geç yazmış filan bunlar ciddi ilişkiler için çok anlamsız kavgalar. Hani başlangıçta olsa takılır ama siz imzanda gördüğüme göre evleneceksiniz, aynı evde yaşayacaksınız. Hakikaten de alınmakta haklı sevgilin bir yere gidip gitmemesiyle 5 yılı nasıl silebilirsin ki? Blöf olduğunu anlamamıştır o, direkt düşünüyor erkekler. Bence özür dilersen ve anlayışlı olacağını belirtirsen aranız düzelecektir. Ama yalvarır gibi yapma, o zaman da totosunu arşa doğru ilerleyen bir yola itmeye başlarsın :)
ben çok sinirli bi insanımdır regli günlerimde ise bu sinir tavan yapar o yüzden hep bunu aklımın bir köşesinde tutar ona göre davranırım çok çamlar devirmişimdir ama artık bu yolu buldum akıllandım diyelim
sende kendini ölç tart biç ona göre konuş bence
durumuna gelince bence biraz uzak durun bakalım o da sakinleşsin sende
kafanı dağıtacak şeyler yap yalnız kalma arkadaşlarınla vakit geçirmeye çalış
bence biraz dinlenince düzeleceksiniz
Evet bu konuda hata sizde siz akrabanıza gitmişsiniz yardım amaçlı oda abiyle tavla oynamış bunda ne var .Bütün gün evde oturup sizi beklemesini bekleyemezdiniz heralde hem erkek arkadaşın abisiyle tavla oynamış sizi duyanda bir kızla gece gezmeye falan gitmiş zannedecek.Gönlünü nasıl alırsınız bilmiyorum sevdigi birşeyler yok mu eger varsa onu yapın.İnternette kendi videonu çekin yollayın şiir okuyarak çekeceginiz videoyada resimlerinizi ekleyin slayt gösterisi olarak belki hoşuna gider.
Sen nasıl blöf yaptıysan o da sana blöf yapmış
konuyu okuyunca bende tam şimdi görüşünce barışırsınız dicektim geç kalmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?