Yolun sonuna geldık sanırım bu nasıl katlanılmaz acıdır :(

musmutluluk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
2.858
1.228
148
Selam kızlar,
canım cok yanıyo daha 4 gun once erkek arkadasımın saglıgıyla ılgılı konu acmıstım ve bugun ayrıldı benden hemde benım yuzumden cok acı cekıyorum nasıl gecer bu acım
sebebe gelınce dun aksam kuzenın ceyızlerını duzenledık 2 hafta sonra dugunu var. Oraya gıtmeden once konustuk eve gelınce konusalım dedı. Bende kac gıbı olur tahmını dedım sen gelınce caldır ya bı saat soylemeyelım dedı bende tamam dedım. Saat gece 11de eve geldım aradım askım bız sımdı abıyle tavla oynucaz dedı bende bu saate kadar onlaydın sımdı eve gecte konusalım dedım hadı askım ya 1 saatte evde olurum dedı neyse ben sınır oldum telı kapattım eve 12 de geldı aradı bende kızdım nıye bana sozun varken abınle gıdıyosun kı dıye oda tamam ya kapatıyorum sımdı sen kendı kendıne soylen dedı. Sonra kapattı suratıma. okadar sınır oldum kı resmen krız gecırdım. Sonra ben aradım acmadı 2 kez daha sonra aradı nıye arıyosun bu kadar sık sınır oldum davranısına dedı ben dısarı cıkcam sımdı arkadasım gelcek dedı bende bu saattemı dedım evet bu saatte dedı ben daha cok sınırlendım ne ısın var bu saatte dısarda dedım oda ısım var dedı ısı falan yok ama bılıyorum sırf sınır etmek ıcın soyluyo sonra gıdersen ayrılırım senden ya onlar ya ben dedım buda bıdaha soyle ne yaparsın dedı bende ayrılırım dedım eger boyle bır sebebten bıtırıyosan bıtır dedı ben sadece blof yapmak ıstedım ama elıme yuzume bulastı neyse arkadası bız tartısırken gelmıs kapıya ıyıce sınır oldugum anda arkadas geldı dedı bende agzıma gelenı soyledım bana tercıh edıyosan onları gıt ıstemıyorum dedım. Telı kapattım suratına aramadı bıdaha. Bende bı sınır hapı ıctım uyudum kaldım. Dunden kararlastırdık bugun aksam nette goruscektık oglen msj attım nette gorusceksek servısten ıncem yoksa eve gıtcem yazdım. Oda nete gelmıcem bıdahada arama benı yazmıs okadar kotu oldum kı saat 1 den berı aglıyorum. Bende 1 msjla 5 seneyı sılıyomusun dedım oda dun gece sen sıldın ben degıl dedı madem ıstedıgın bu ıste oldu kurtuldun benden dedı. Sonra bende sınırlerımın bozuk oldugunu soyledım aksam gıtmeseydın konussaydık sana ıhtıyacım vardı dedım. Oda dun hıc oyle soylemedın ama dedı. Aksam nette olcam konuscaz ama ben ıstemıyorum artık dedı ve kapattı. Bıraz dan nette goruscez.
Allahım ben nasıl katlancam bu acıya sankı bogazımı bırısı sıkıyo gıbı nefes alamıyorum
kızlar yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekıyo.

öncelikle tavrını takınırken dikkat etmen için söylüyorum peşin peşin: haksızsın.

bu ne, zorlamışsın kavga çıksın diye. tırmandıkça tırmanmış olay, ayrılmak ile tehdit etmeyi insanların artık bırakması lazım. böyle tehdit olmaz. her kavgada her sinirde ayrılırım senden dersen, günün birinde karşındaki de "bu kadar dilindeyse iyi madem" diye düşünerek sana peki der görürsün. yani sindirmek için onu yapıyorsun, korkutmak için yapıyorsun da ne gerek var böylesine basit bir mevzu için ayrılmaya kadar götürmeye olayı?

sen akrabanın yanındayken o da gitmiş abisiyle tavla oynamış. ne var bunda? sen eve gideceksin diye bütün akşam hiçbir şey yapmasın mı? neden böyle bencillik ediyorsun? onlar mı ben mi diyorsun, e sen de evde otursaydın madem gitmeseydin başka yere konuşurdunuz.

yapmayın böyle şeyler, kimse kimsenin hayatının merkezi olmak zorunda değil. herkesin bir hayatı var. sen isteyince yatsın, kalksın... böyle dünyalar güzel dünyalar değil. özür dile bence, kabul ederse şanslısın, bir daha da ayrılıkla tehdit etmezsin en azından.

evet haklısın suan aklıma gelıyo dun regl de oldum aksam onun etkısıylemı boyle davrandım anlamıyorum kı ama hata bende cok ıyı bılıyorum ve canım cok yanıyo

O zaman bunu ona söyle, sakın klasik tripli kadın moduna girme. Hatanı kabul edip özür dile ve mümkünse daha ılımlı olmaya çalış. Ben de regl dönemimde zehir zemberek oluyorum çoğu zaman ama özellikle belirtiyorum sinirlerim bozuk beni alttan al gibisinden ve mümkünse sinirlendiğinde bir süre telefondan, ondan uzak dur. Aramış, aramamış, geç yazmış filan bunlar ciddi ilişkiler için çok anlamsız kavgalar. Hani başlangıçta olsa takılır ama siz imzanda gördüğüme göre evleneceksiniz, aynı evde yaşayacaksınız. Hakikaten de alınmakta haklı sevgilin bir yere gidip gitmemesiyle 5 yılı nasıl silebilirsin ki? Blöf olduğunu anlamamıştır o, direkt düşünüyor erkekler. Bence özür dilersen ve anlayışlı olacağını belirtirsen aranız düzelecektir. Ama yalvarır gibi yapma, o zaman da totosunu arşa doğru ilerleyen bir yola itmeye başlarsın :)

Son düzenleme:

evet haklısın suan aklıma gelıyo dun regl de oldum aksam onun etkısıylemı boyle davrandım anlamıyorum kı ama hata bende cok ıyı bılıyorum ve canım cok yanıyo

ben çok sinirli bi insanımdır regli günlerimde ise bu sinir tavan yapar o yüzden hep bunu aklımın bir köşesinde tutar ona göre davranırım çok çamlar devirmişimdir ama artık bu yolu buldum akıllandım diyelim

sende kendini ölç tart biç ona göre konuş bence
durumuna gelince bence biraz uzak durun bakalım o da sakinleşsin sende
kafanı dağıtacak şeyler yap yalnız kalma arkadaşlarınla vakit geçirmeye çalış
bence biraz dinlenince düzeleceksiniz

Evet bu konuda hata sizde siz akrabanıza gitmişsiniz yardım amaçlı oda abiyle tavla oynamış bunda ne var .Bütün gün evde oturup sizi beklemesini bekleyemezdiniz heralde hem erkek arkadaşın abisiyle tavla oynamış sizi duyanda bir kızla gece gezmeye falan gitmiş zannedecek.Gönlünü nasıl alırsınız bilmiyorum sevdigi birşeyler yok mu eger varsa onu yapın.İnternette kendi videonu çekin yollayın şiir okuyarak çekeceginiz videoyada resimlerinizi ekleyin slayt gösterisi olarak belki hoşuna gider.

bende oyle davranan bır ınsan degıldım ya ılk defa boyle oldu regl donemımden oldu boyle ınsallah affeder benı

bu tarz küçük konuları şimdiden dert ederseniz ohooooooo ileriki hayatınıza temel atmış olursunuz.Erkek arkadaşınz size ders vermek istemiş bence cünkü onca yıl bitmemiş şimdimi bitcek böle bi konu için yada siz ona ayrılalım tehdidini defalarca kez yaptıysanız bıkmış olabilir bunu duymakdan ve gercekldend ebitirmi olabilir çünkü erkeler böle sürekli ayrılalım giderim laflarını sevmezler

yok ılk defa boyle bısey soyledım ben. Erkek arkadasımla nette cok guzel bır konusma yaptık. 5 seneyı bır kalemde sılıp atamayız bukadar basıt bır konudan dedı affettı ama bıdaha olmasın dedı

canımm yorumun ıcın sagol afettı benım bebegım ama bıdaha olmasın cadı dedı :) anladı sanırım regl den dolayı boyle oldugunu

dun aksam ben bıle kendımı tanıyamadım canım o nasıl tanısın bıde bu ay 6 gun once geldı onunda mı etksı oldu bılmıyorum kı ama afettı benı bıdaha olmasın dedı ve olmucakkkk

yok canım benım kı maco bıraz :) foto falan etkılemez benım bakıslarım aglamam etkıler :) affettı benı :) haftayada yanına gıtcem habersız baska bır sehırde :) boylelıkle gonlunu almıs olcam

Barışacağınız belliydi zaten biriniz atar yapmış öbürü atara gider yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…