canım bu eziyeti bitirmek senin elindeAma ayakları üzerinde dura bilen kadınlarında çekmedikleri bişey değil.ama tabii ki gidebilen katlanmıyor.ben eşime dedim,sırf oğlumun rahat yasaması için burdayım,yoksa seni eşim olarak görmüyorum
Hümeyracığım,bitermi acaba bu eziyetler,aslında
Mevlana der ki; herşey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme! İşte orası kaderinin değişeceği noktadır.belki de eşimin de dediği gibi ben kovulmayı bekliyorum.
İNŞAALLAH oğlum için hayırlısı neyse o olur
O oğlum için beni tutuyor.yoksa tıpkı hamile olduğumu öğrendiğinde aldır yoksa çık evimden demişti,aldırmadın,aldırmayınca aradı babamı,beni aldırdı evden,yeni hamile,yağmurda,kocaman valiz çekiyordum arkamdan ağlaya ağlaya.(
doktor olmadığına bahse girerim.
canım sakin ol boşverGerizekalı inanmıyorsan defol.BEN ALLAHDAN KORKARIM.yalan söylemem!!!ALLAHın yanında doğruyum.eski nikimle tus günlüğüm al ,senle dalga geçiyorum diyelim,kendimledemi http://www.kadinlarkulubu.com/tip-uzmanlik-sinavi-tus/556371-tus-gunlugum.html
ben inanıyorum çünkü uzun zamandır tanıyorum arkadaşı
fotograflarını gördüm diplomasını aldığı zaman heyecanını paylaştığı anları yaşadım
yeni üye olarak görünüyor arkadaş ama eski üyelerden farklı sebeplerden dolayı yeni bir nick ile burda
sizleri de anlıyorum her gün burada sahte bir çok konu ve şahsiyete şahit oluyoruz
ama yinede sizin kurduğunuz cümle çok iddialı olmuş
canım sakin ol boşver
burada böyle tepkiler almak gayet normal
ben tanımıyorum da bu kadar yazım yanlışı yapan ve bu kadar sinik -hakaret anlamında demiyorum- birini doktor düşünemiyorum o yüzden olabilir. eşi hakaret ediyor kılını kıpırdatma yok dalga geçiyor aşağılıyor ayrılmam çalışmam diyor gidemem çünkü ailemin durumu yok diyor maddi durumdan dolayı evine gidemeyen doktor olur mu ? çalış kazan krallar gibi yaşa pratisyen de olsa 4-5binden aşağı maaş almaz ki Türkiye'de doktor olarak çalışmak çok kolay uzmanlığı olmasa bile, sağlıkçıyım ben de. Türk mü bu arkadaş?
Şu atarı kocanada yapsan...
Pskoloji ile ilgili bir uzmanlığım yok ama yazdıklarından yola çıkarak bağımlı kişilik bozukluğu gibi bir pskolojik rahatsızlığın olabileceğini düşünüyorum
dediğim gibi bir uzmanlığım yok ama en azından bir değerlendir
Her kese dil yetiştire bilirim,kimseden korkum yok.ALLAHdan korkarım ben.çok da arkadasım cevrem vardır,yalnız degılım.eşimle durum apayrı .onunla sanki afallıyorum yemin ederim,evlendiğimden beri böyle .bana sen çalişamazsın doktor da olamazsın diyor.bıraktın gitti o kervan.demin bana senin ruhun yaşlı diyor.ben de sen yaptın narsist adam,ben böyle değildim dedim
Turk değilim yanlış yazıyor ola bilirim+bizde doktorun maaşı sizdeki gibi de değil.max 300tl sizin parayla.nasıl geçineyim?jinekologlar iyi kazanıyor bizde.eşimden ayrılıp ilk iş kadın doğum uzmanlık için gece gündüz okuycam İNŞAALLAH.
Şu atarı kocanada yapsan...
Pskoloji ile ilgili bir uzmanlığım yok ama yazdıklarından yola çıkarak bağımlı kişilik bozukluğu gibi bir pskolojik rahatsızlığın olabileceğini düşünüyorum
dediğim gibi bir uzmanlığım yok ama en azından bir değerlendir
Abba Türkiye'de mi okudun?
Türkiyede tıp okumak başlı başına çok zor.
bırak çocuğu evlilik bile zor.
hatta bırak evliliği sevgiliye bile sahip olmak zor.
Pratisyen hekim olma hakkın yok mu?
Hayır Azerbaycan.da.burda kolay :)poliklinikte çalışa bilirim iste.
Ne yapayım simdi intihar mı edeyim.bu pislik varlığımı yer yüzünden sileyimmi
Ne yapayım simdi intihar mı edeyim.bu pislik varlığımı yer yüzünden sileyimmi
Grip olsan intiharı düşünürmüydün
İlla öksürük burun akıntısı gibi belirtileri olan rahatsızlıklarımızmı olacak beyinimizde ruhumuzda
böbreğimiz ciğerimiz kadar varlar ve rahatsızlanabilirler
dinlenirsin geçer , ilaç alırsın geçer veya terapiye gidersin geçer ama geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?