Yolun sonundayız artık

gitmende sakınca yok iyi bile olabilir ama bence gayet hoş bir kadınsın belki komplekslidir eşin kıskanıyordur seni olamazmı

Ve de çektiklerim neden sanıyordun,hep suçu kabul etmemden,ona kıyamamamdan.beddua da edemiyorum asla yemin ederim.İNŞAALLAH gönlüne göre birisini bulur artık ve mutlu olur.ama tek isteğim,sevdiğine insan gibi ,kadın gibi davrandığında,bir geçmişe dönsün baksın,desin ki kendi kendine,ben 5yılda ne kadar göz yası akıttım ona,ne kadar hakaret ettim,ve o beni ne kadar affetdi.o da insandı,ALLAHım beni affet desin.tek isteğim bu.VALLAHİ

Rengimi sevmez,vucudumu beğenmez,her yerime bir laf,sadece karanlıkta sana dokuna bilirim diyen adammı beni kıskanıyor

seni aşağılıyor çünkü kendinin farkına varmandan korkuyor.yani hastalıklı düşünceler bunlar.neden olmasın sonuçta hoş olmasan seninle evlenmezdi değilmi?bu arada sana kendini değersiz hissettirmeye çalışıyor ama buna izin verme bak gecenin köründe burda yanındayız sana değer veriyoruz sen önemlisin önce bunu kabul et.sürekli bunu tekrarla

:13:
ALLAH bin kere RAZI olsun hepinizden.

Avatarıma resmimi koydum.rengim çokmu koyu ALLAHaşkına

Yok canım ne koyusu yaa.. Gayette açık teninin rengi.. Önemli olan eşinin nasıl sevdiği mi senin nasıl sevdiğin mi... İstersen saçlarına ışık ver biraz ne bileyim balyaj gibi... Ama hiç de koyu esmer değilsin...

Maşallah sıfır makyajla bile çok güzelsin...

Son düzenleme:
Sizi gayet hoş ve çekici buldum, eşiniz kainat yakışıklısı mı acaba?
O ne kadar değerliyse siz en az onun kadar değerlisiniz.
Bunu unuttugunuzda eşinize fırsat vermiş olursunuz.
Psikolojik şiddet hepsinden zordur. Çok yavaş, çok derin yaralar açar.
Buna daha fazla izin vermeyin.

Daha yeni evlenmişdik,annesi diyordu ki oğlumairkin kız buldum ki çalısmaya gittiğinde merak etmesin.kalbimi çoook kırmıştı o sözü

Diyordu ki annesi,nerden aldım senin gibi çirkinini oğluma,bugun bir kız gördüm,yan apartmandanmış,bembeyaz vücutlu,güzel,neden daha önce aklım olmadı da o kızı almadım.

Daha yeni evlenmişdik,annesi diyordu ki oğlumairkin kız buldum ki çalısmaya gittiğinde merak etmesin.kalbimi çoook kırmıştı o sözü

Diyordu ki annesi,nerden aldım senin gibi çirkinini oğluma,bugun bir kız gördüm,yan apartmandanmış,bembeyaz vücutlu,güzel,neden daha önce aklım olmadı da o kızı almadım.

Oğlu dünyanın en çirkinide olsa anne için bide gelininin yanında kaynanalıgı tuttuysa oğlundan yakışıklısı yoktur. Bütün kızlar onun peşindedir.
Bakalım o bembeyaz güzel vücutlu hatun senin oğluna bakıyo muydu?
Senin afeti devranın bana kaldı ama artık çok geç diyip sokuvericektin lafı.

Yani temelimizi kaynanam koydu,ta nişanlılıktan.ki eşim de annesinin ağzına bakar hep .gerçi artık kadın ellerimiopuyor resmen.ağlıyor.affet diyor resmen.çok pişman ama ...

Sen ne diyorsun ona laf sokanazdımm.bikeresinde şehiriçi telefon faturamızı yatırmışdı,sonra aradı beni,sen şehirdışıylamı konuşdun diye soruyor,soruyor,hayır diyorum,yeminler falan,nihayet dedi ki evet konuşmamışsın,doğru,ben de bağırdım,çileden çıktım,yok madem ne bu sorgu sual dedim,baba dedi ki seni liğme liğme eder pencereden atarım.eşime de şikayet tabi.o da surat astı.yani tek bir kez lafım oldu ona

Yanlış anlama ama sen fazla taviz vermiyor musun?
Biri bana (annem bile olsa) bu lafı söylese ciddi anlamda terslerdim ve sanırım görüşmeyi keserdim.
Sen sustukça o bu hakkı kendinde görür.
Ne kadar kolay öyle bi insanı pencereden atmak.
Bu türlere baş eğmek yerine diş göstericeksin ki yola gelsinler.

Şimdi senden af dilemesi eminim ki; eşinden ayrılırsan o huysuz adamın onun başına kalıcak olmasından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…