Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, hayatkavunici, nhlkpr+, tualina+ tualina hariç kızar bu ay sıkı çalışalımm hahhahahhahahha durmak yok yola devam fatoooda 12ci günde
bende 5.gün hahhahahha neyse ben bu akaşm namazıma başlıyorum inşallhhhhhhhhhh bu sfer şeytan benimle uğraşamasa barii cimcime ben bu hafta dualara katılamadım ama farklı bişiyi okuyucam 41 tane nasişpse sürprizolsun size hepimize

inşallah canım bir ara ne güzel kılıyodun süprizlere bayılırım ama merakta ederim

gizem79 seni çok özledim canım umarım sağlığın yerindedir

masalımmmmmmmmm dünya güzelliii

esmeralda fatoo çekimlerin nasıl gidyor buralara uğramsande neden ve niçöinlerini biliyoruz ve hep dualarımzıdasın cnm

şekerleblebii kız nerlerdesin sen ya anaaaaaaa yok oldunnn

wen_har sende haalyı kaçırdınnn eminim ya sohbettesin ya tlf tarfiğndesin cnmmm

fatooo 12.ci gün bugünü değerlendir malum altın günler dermişimmmmmmmmm

nihal galiba sende ciidid altı günlerdesin değerlenir çalışın bakalımm

cimcimeee şu kıymetlii kukunu keserim valahah üzme kocanı hahhahhhahahahahh

tuaina cnm bebşimiziee çok ama çok iyi bakk

mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seni çok özleidm aklım s ende

yavuzgüray bugün girdin çıktın ne yazdın ne fazla kaldın msn dede yoksun seni bekliyoruz iyi haberlerinide tabiikii

busecanım hormonal kankim kral farupu üzme ya yazık :))))))))

hpt_honey teyzenin eşi rahmetli olmuşya bizden başsağlığı dilersin görünce onu cnmm

kumsalım canım sende kırmızılardasın yakında biter sebinde inşallhh son kırmıızn olur balımm

zeytinimmmmmmmmmmm dünya tatalısıı kzuumuza iyi bak artık senin ve sezenin doğumu yakınn anaaaaaa sezen doğurdumu acaba ya

ay evet aramızda 3 gün varmış

ay sorma serpil bi saymayı bırakamadımm gitti
vazgeçemiyorummm

evet yaaaaaaaaaaaaaa hahhahah bırakamadın

hayatkavuniçi zaten dr ısrrala bunu söylüyorlar biz bebeğe endeksşlendikmi beynmiz %200 reddeiyormuş vallhii o yüzden olmuyormuş relaxx olmak lazımda ahhh becrebilsek

kız o beni üzüyooooo ben onu değilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…