eyyyy ankaralı kimsen çık ortaya bizide uğraştırma
ovilasyon dönemindeyim yani adet 1 den başladım saydım bu gün 21.gün muhtemelen 34 gibi kırmızılar gelicek yada süpriz olucak :))))
ovilasyon dönemindeyim yani adet 1 den başladım saydım bu gün 21.gün muhtemelen 34 gibi kırmızılar gelicek yada süpriz olucak :))))
hahahahahah....tek ankara benmiyim.vardır vardır.
gelmesin kırmızılar.ben de bu hafta ovulasyon dönemindeyim.gelmiycek gelmiycek gelmiycek.
nihal ne çabuk geçti kız 21. gün dimi aaa dün gibi
inşallahhhhh gelmezzzzzzzz
sorma yaaa günler ayları aylar yılları kovaladı hep böyle oldu :))))))))))))
inşallah canım bir ara ne güzel kılıyodun süprizlere bayılırım ama merakta ederimserpil02507+, busecan35+, cimcimes53+, hayatkavunici, nhlkpr+, tualina+ tualina hariç kızar bu ay sıkı çalışalımm hahhahahhahahha durmak yok yola devam fatoooda 12ci günde
bende 5.gün hahhahahha neyse ben bu akaşm namazıma başlıyorum inşallhhhhhhhhhh bu sfer şeytan benimle uğraşamasa barii cimcime ben bu hafta dualara katılamadım ama farklı bişiyi okuyucam 41 tane nasişpse sürprizolsun size hepimize
inşallah canım bir ara ne güzel kılıyodun süprizlere bayılırım ama merakta ederim
aynen kız bende şaka maka 18. gündeyim
inşallhh gelmez aman artık gelmesineler ya offffffffffffff her ay sanki davet ediyoruz çat kapı geliyorlar
:))) hadi hayırlısı canım epey olmuş maşallah
amannn kapısıda yok ki kapatalım balkanlar mubarek soğuk hava gibi yurdun genelini kaplıyor
şafak sayar gibi
bence ilişki sırasında bebeğe değil,olaya odaklanmak lazım kızlar.ne dersiniz.böyle relax,relax..
bence ilişki sırasında bebeğe değil,olaya odaklanmak lazım kızlar.ne dersiniz.böyle relax,relax..
ay evet aramızda 3 gün varmış
ay sorma serpil bi saymayı bırakamadımm gitti
vazgeçemiyorummm
gizem79 seni çok özledim canım umarım sağlığın yerindedir
masalımmmmmmmmm dünya güzelliii
esmeralda fatoo çekimlerin nasıl gidyor buralara uğramsande neden ve niçöinlerini biliyoruz ve hep dualarımzıdasın cnm
şekerleblebii kız nerlerdesin sen ya anaaaaaaa yok oldunnn
wen_har sende haalyı kaçırdınnn eminim ya sohbettesin ya tlf tarfiğndesin cnmmm
fatooo 12.ci gün bugünü değerlendir malum altın günler dermişimmmmmmmmm
nihal galiba sende ciidid altı günlerdesin değerlenir çalışın bakalımm
cimcimeee şu kıymetlii kukunu keserim valahah üzme kocanı hahhahhhahahahahh
tuaina cnm bebşimiziee çok ama çok iyi bakk
mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa seni çok özleidm aklım s ende
yavuzgüray bugün girdin çıktın ne yazdın ne fazla kaldın msn dede yoksun seni bekliyoruz iyi haberlerinide tabiikii
busecanım hormonal kankim kral farupu üzme ya yazık :))))))))
hpt_honey teyzenin eşi rahmetli olmuşya bizden başsağlığı dilersin görünce onu cnmm
kumsalım canım sende kırmızılardasın yakında biter sebinde inşallhh son kırmıızn olur balımm
zeytinimmmmmmmmmmm dünya tatalısıı kzuumuza iyi bak artık senin ve sezenin doğumu yakınn anaaaaaa sezen doğurdumu acaba ya
tabi cnm olaya odaklanmasan nasıl yapcaksın o esnada düşünmüyosunkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?