Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

herkes burda ama kimsenin sesi çıkmıyo.az önce nerden baksanız 6-7 kişiyi aradım site de bir ALLAH'ın kulu evde yok nereye gitti bu karılar yahu anlamadım

Serpillllll uras a tosun paşa diye diye tosun yapmışız biliyon mu?
Ama dr beni çokkkkkk sinirlendirdi para yüzünden bir daha gitmeyeceğim.
Şaban bey emi gitsem ne dersin?

Serpillllll uras a tosun paşa diye diye tosun yapmışız biliyon mu?
Ama dr beni çokkkkkk sinirlendirdi para yüzünden bir daha gitmeyeceğim.
Şaban bey emi gitsem ne dersin?

onun dötününü yerim ben hahhahahahhahhahahah tatlım şaban bey iyi dr cnm bence ona git tavsiye ederim yerim ben o uras paşayıı ya 2011 de kardeşime diyeceğim oda bebek yapsın barii onalrın bebeğini büyütürümm

çünkü sol tüpüm kapalı sence işe yararmı

niye yaramsınkii cnmm bu tarz olumsuzlukları düşünme illede sprem sol kanladanmı giidyor iki tane kanal var yanii hep solamı giidyor sankimm sen içini ferahh tutt cnmm neden olmasınkkii kimlerin kimlerin çocukları olmuyor kii senin olmasın dert ettiğin şeye bak

kızlar bu dün yayınlamıştım yani günleri bir arttırın laptop bozulduğu için değişiklik yapamıyorum :)))))))))))))))))))))))))))))

Son düzenleme:
cimcimememmem kuzum beni ilerleyen günlerde listeden çıkartırmıısn bebbeğim o listede kendimi görmek istemiyorum beni üzecek listede olmak o anlamda :)))

birde ne soracam bu yumurta geliştirici iğne ile kullanabileceğim birşey varmı bitkisel bilen yazsın lütfen

seldaaaaaaa hormon ilacı kullanıyorsun lütfen zaten vucuduna dışardan takviye yapılıyor herhengi birşey kullanma bence abla tavsiyesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…