AL BENDEN DE O KADAR DOKTORA GİTTİM GELDİM SİZE DURUMU ANLATAYIM YUMURTALAR BÜYÜMEYE BAŞLAMIŞ CUMARTESİ GÜNÜ TEKRAR KONTROL VAR KAPALI OLAN SOL TARAFIMDAKİ YUMURTALAR DAHA GÜZEL BÜYÜMÜŞ ama boşa
evet canım o kürü bliyorum tben kullandı ama ona yaramdı o kür kist oluştu onda inşallhh sana yarar birtanem
İNş.işe yarar tatlım ben ilk kez kullanıyorum. hayıt kullanmayı düşünüyorum kullanan varmı işe yarıyormu
evet canım o kürü bliyorum tben kullandı ama ona yaramdı o kür kist oluştu onda inşallhh sana yarar birtanem
herkes burda ama kimsenin sesi çıkmıyo.az önce nerden baksanız 6-7 kişiyi aradım site de bir ALLAH'ın kulu evde yok nereye gitti bu karılar yahu anlamadım
herkes burda ama kimsenin sesi çıkmıyo.az önce nerden baksanız 6-7 kişiyi aradım site de bir ALLAH'ın kulu evde yok nereye gitti bu karılar yahu anlamadım
Serpillllll uras a tosun paşa diye diye tosun yapmışız biliyon mu?
Ama dr beni çokkkkkk sinirlendirdi para yüzünden bir daha gitmeyeceğim.
Şaban bey emi gitsem ne dersin?
Serpillllll uras a tosun paşa diye diye tosun yapmışız biliyon mu?
Ama dr beni çokkkkkk sinirlendirdi para yüzünden bir daha gitmeyeceğim.
Şaban bey emi gitsem ne dersin?
canım benimde sol iyi hep peki neden boşaymış
çünkü sol tüpüm kapalı sence işe yararmı
niye yaramsınkii cnmm bu tarz olumsuzlukları düşünme illede sprem sol kanladanmı giidyor iki tane kanal var yanii hep solamı giidyor sankimm sen içini ferahh tutt cnmm neden olmasınkkii kimlerin kimlerin çocukları olmuyor kii senin olmasın dert ettiğin şeye bak
cimcimememmem kuzum beni ilerleyen günlerde listeden çıkartırmıısn bebbeğim o listede kendimi görmek istemiyorum beni üzecek listede olmak o anlamda :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?