ay...dayanamıycam artık artık sesli bi kahkaha....
len ne aşura muhabbetiymiş bu ya....
yıka yıka kaynat,yıka yıka kaynat.....uleyyn tuba.....
nihal sen de beni çok güldürdün ya......
allah seni kahretmesin,burdan hissediliyo yani ne kadar güldüğün.....
ay...dayanamıycam artık artık sesli bi kahkaha....
len ne aşura muhabbetiymiş bu ya....
yıka yıka kaynat,yıka yıka kaynat.....uleyyn tuba.....
kavuniçicim 16 aralık ta başlıyo aşure günü kızlar bende hafta içi yaparım inş haftasonuna kalırsa kalır yani malum haftasonları dolu benim :))))))))))))
yap canım yap allah kabul etsin haftaya perşembe başlıyo yani 16 aralıkta bizde haftaya pazar yapalım dedik sende özel tarih varsa sende yaz karşılaştıralım
kavuniçicim 16 aralık ta başlıyo aşure günü kızlar bende hafta içi yaparım inş haftasonuna kalırsa kalır yani malum haftasonları dolu benim :))))))))))))
ne var leynnnn
kızım nihal tarif istedi verduk daaaa
on kere sayıkladukkk
aman dikkat etsinde kabak başıma patlamasunnnnn
var ama,annemde,
alayım da vereyim...
benimki de aynıdır....noolcak..
yıka yıka kaynat
yıka yıka kaynat
kızım kır şu kıçını azcuk yokse ben kırcamaaaaaaaaaaaa hafta içi yemeği bile yetiştiremiyon nasıl yapcan aşure
ben karışman aynen yapıcam yıka kaynat yıka eğer tutmazsa tarif izmire selammmlarrgelir artık
kız bu cümle banamıydı.....ben mi yetiştiremiyom hafta içi yemeği
bide kızlar aşure gününden bi gün önce ogün ve sonra yani 3 gün oruç tutmak çok iyiyimiş yani 15-16-17 aralık ....
kızım kır şu kıçını azcuk yokse ben kırcamaaaaaaaaaaaa hafta içi yemeği bile yetiştiremiyon nasıl yapcan aşure
kız senin alıntının altınamı yazmışımda üstüne alıyon yaranmı var yoksam
nerden biliyon yetiştiremediğimi akşama misafir ağırlıyom mesela demekki yetişiyo dimi :)))))
hem yemekten sonra yaparım ne var onda :))))
kız senin alıntının altınamı yazmışımda üstüne alıyon yaranmı var yoksam
amannnnnn hatlar karıştı bir aşure dedim olay olay olay flaş flaş flaş kavuniçi mi yoksa cimcime mi yemek yetiştiremez ???? az sonraa
he valla...aralrda menemen iyi oluyo........
bi de cuma günleri kesinlikle pizza.....
amannnnnn hatlar karıştı bir aşure dedim olay olay olay flaş flaş flaş kavuniçi mi yoksa cimcime mi yemek yetiştiremez ???? az sonraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?