- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 2.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
kızlar bu sitede tıklayıp 2 haftalık hamıle çıkıcak en altında öneri başlığı var kırmızı ile başlık öneri
lütfen okuyun
öyle bir takıyoruz ki çok afedersiniz o işi birbirimizi arzuladığımız için değil
sırf bebek için görevmiş gibi yapıyoruz
okudum cnmm harika bir bilgi sonuna kadar katılıyorum
canım 5 keyf suresi tamam okundu
öyle bir takıyoruz ki çok afedersiniz o işi birbirimizi arzuladığımız için değil
sırf bebek için görevmiş gibi yapıyoruz
allah kabul etsin
aynen öyle walla katılıyorum sana
tuğbacım şu senin hafta hafta hamilelik sitesine baktım da benim yumurta çatlama günüm değişti çünkü artık 30 günde bir adet oluyorum dolayısıylede 17.günde yumurta çatlama zamanı benim. Ben hep 14.gün diye hesap yapıyordum.
kızlar günaydın çok yoğunum ancak girebildim
şeker-leblebi nasılsın tatlım. Seninleçok uzun zamandır karşılaşamıyorduk
Tünaydınnnnnnnnnnnnn arkadaşlar.
Cumanız mübarek ,yüm dualarınız kabul olsun
allahım okuduğumuz duaları kabul eyle , bizleri affet yarabbim, bizleri cennet sularından içmek nasıp eyle yarabbi, kötü insanlardan,şerden beladan koru yarabbi, sağlık sıhhat afiyet ver yarabbi, helal para helal rızık ver yarabbi, işlerimize bereket ver yarabbi, allahım biliyosun kalbimizi, fatoş, şeyma, nihal, seren, serpil,kauniçi,hanife,seçil,ebrar,şeker,kumsal,kimse ve ismini sayamadığım dünya üzerinde nerde anne olmak isteyen varsa hrkese bu tadı yaşat hayırlı evlatlar senin kulun olan güzel evlatlar nasıp eyle yarabbim...
hamile olanlara hayırlı doğumlar ver sağlıklı sıhhatli şekilde bebeklerini kuacklarını almayı nasip eyle yarabbim
amin
kızlar bu hafta 500 amenerresulü yapalım diyoruz biliyosunuz kısa bir süre kim kaç tane okur bakalım :)))
duan için kocaman bir AMİİİİİNNNNN diyorum
amenerrasulü herkes aldıktan sonra ben alayım
geriye kaç kalırsa ona göre bir sayı sölerim
allahım okuduğumuz duaları kabul eyle , bizleri affet yarabbim, bizleri cennet sularından içmek nasıp eyle yarabbi, kötü insanlardan,şerden beladan koru yarabbi, sağlık sıhhat afiyet ver yarabbi, helal para helal rızık ver yarabbi, işlerimize bereket ver yarabbi, allahım biliyosun kalbimizi, fatoş, şeyma, nihal, seren, serpil,kauniçi,hanife,seçil,ebrar,şeker,kumsal,kimse ve ismini sayamadığım dünya üzerinde nerde anne olmak isteyen varsa hrkese bu tadı yaşat hayırlı evlatlar senin kulun olan güzel evlatlar nasıp eyle yarabbim...
hamile olanlara hayırlı doğumlar ver sağlıklı sıhhatli şekilde bebeklerini kuacklarını almayı nasip eyle yarabbim
amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?