selam kızlar...
artık çoğunuz beni tanımıyorsunuz
çok uğramıyorum buraya...bundan sonra da uzunca bir müddet daha uğrayamayacağım...
eskilerden serpilim bilir beni...onu çok seviyorum
her neyse...41 fetih suresi ve 41 kenzül-arş duası okuyup şimdi de duasını yapıp Rabbimin ulu makamına sizler için gönderdim...Allah kabul etsin inşallah...adını bildiğim bilmediğim herkese gönderdim kızlar...
çok çabuk kabul olsun dualarınız...
Allah hepinizin gönlünden geçenleri tez zamanda nasip etsin....
herkesi yürekten kucaklıyorum...
derdinize de mutluluğunuza da ortağım...dualarım sizinle...
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim daha doğurmadım
sizlerde haberler nasıl
günaydın kızlar
günaydın zeytincim bizde haber yok ama en kısa zamanda inş olucak çünki kızlar peşpeşe inş birinden güzel haber alıcaz senin doğum ne zaman ?
Günaydın arkadaşlar
bugün çabul bitsin lütfen hemen akşam olsun eve gidelim
zeytincim doktorlar doğum ne zaman diyor canım. hayırlısı ile olsun inşallah. lütfen bizi habersiz bırakma
inşallah o güzel haberi önce cimcimeden ve senden alıcaz canım
günadın canım hayırdır evde işinmi var
günadın canım hayırdır evde işinmi var
hayır
sadece haftanın yorgunluğu artık
eve gidip dinlenmek istiyorum
ew gidip dinleniyomuyuz sanki evde de bi ton iş bizi bekliyo
o da öylede ne bilim evde olmak bile yeter
bu arada sende son durumlar nasıl
ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
inşallah diyim ama senden de bekliyoruz haber
hayır
sadece haftanın yorgunluğu artık
eve gidip dinlenmek istiyorum
ew gidip dinleniyomuyuz sanki evde de bi ton iş bizi bekliyo
bende durum bugün ateşim düştü ama lekelenirdim olmadı bekliyorum inş gelmezbel ağrıyo bazı bazı bide kasık ağrım oluyo ara ara göğüslerim acıyo elleyince ama regl de olabiler olmaz ise pzt ye kadar kan testi yaptırmayı düşünüyorum zaten 3 hafa 5 gün bugün hesplayıcıya baktım pzt 4 hafta oluyo tam sağ salim çıkarsam o güne
sende ???:26:
kimseler yok
kızlar slm dr den şimdi geldim tahlillerle ilgili hiç bir sorun yok dr gebe kalamaman için bir sebep yok dedi muayne etti sağda 14.mm yumurta var :)) hiç bir sorun göremeyen drm tekrar rahim filmi istedi 2 yıl içinde yapışıklık olmuş mu falan diye ona bakmak istedi şimdi eve geldim eski filimleri istediler 12 de yeni filmi çektireceğim bana dua edin canlarım
kızlar slm dr den şimdi geldim tahlillerle ilgili hiç bir sorun yok dr gebe kalamaman için bir sebep yok dedi muayne etti sağda 14.mm yumurta var :)) hiç bir sorun göremeyen drm tekrar rahim filmi istedi 2 yıl içinde yapışıklık olmuş mu falan diye ona bakmak istedi şimdi eve geldim eski filimleri istediler 12 de yeni filmi çektireceğim bana dua edin canlarım
kuzummmmmmm çok sevindim oh şükür allahım zamanı nı bekliyo sanırım inş gelicek bebişfilmi nerde çektircen özelde mi ssk karşılıyomu
yapışiıklık mı oluyomuş allah allah
yumurtanada maşallahhkaçıncı gündesin
dualarımız seninle cnm
deminden beri sana msn den not yazıyorum gelen giden varmı diye neden cevap vermiyorsun
kız bende sana yazdım geri geldi yazdıklarım sonrada kapadım açtım sen yoksun msn de şu anda da yoksun :26:
ay benim msn cidden kafayı yedi sanırım davet alamıyo şu an yoksun fatoş :26:
açığım kız şimdi yine sana msn den yazı yazdım odamı gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?