kızlar kimse nerede ayyyy dua okuduk duaya gelmemiş hahhahahhahah kız kimseeeeeeeeeeeeeeee gelde amin de nerdesin sen
BiSMiLLAHiRRAHMANiRRAHiM
ESTAGFiRULLAH, ESTAGFiRULLAH, ESTAGFiRULLAH. EL- AZiM EL KERiM ELLEZi LAiLAHE iLLAHU EL HAYYÜL KAYYUM VE ETUBÜ iLEYHi VE NES´ELÜHÜT TEVBETE VEL MAGFiRETE VEL HiDAYETE LENA.
iNNEHU HÜTETEVVABURRAHiM, TEVBETE ABDiN, ZALiMiN LiNEFSiHi,
LA YEMLiKÜ LiNEFSiHi MEVTEN VELA ´HAYATEN VELA NÜSURA.
iLAHi YARABBi, iLAHi YARABBi, iLAHi YARABBi, EGER BENiM
ELiMDEN VE DiLiMDEN VE GÖZÜMDEN VE KULAGIMDAN VE
AYAGIMDAN VE CEMii AZALARIMDAN, BiLiP BiLMEYiP
SENiN RIZANA MUHALiF iSLEDiGiM KELiMEi KÜFÜR, SiRK, HATA VE
iSYAN HER NE Ki SADIR OLDUYSA, BEN ONLARIN CÜMLESiNE TEVBE ETTiM RUCU ETTiM. PiSMAN OLDUM, BiR DAHi iSLEMEMESiNE AZMi CEZMETTiM.
PEYGAMBERLERiN EVVELi HAZRETi ADEM ALEYHiSSELAM,
AHiRi iKi CiHAN SERVERi MUHAMMED MUSTAFA SALLALLAHÜ
TAALA ALEYHi VE SELLEM EFENDiMiZ HAZRETLERiNE
VE BU iKiSiNiN ARASINDA NE KADAR PEYGAMBERLER GELDi
VE GECTi VE SENiN CANiBiN DEN HER NE GETiRDiLER iSE BEN
ONLARIN CÜMLESiNE iNANDIM VE iMAN GETiRDiM.
DiLiM iLE iKRAR, KALBiM iLE TASDiK ETTiM.
HAKTIR VE GERCEKTiR. ASLA SEK VE SÜPHEM YOKTUR.
AMENTÜ BiLLAHi VE BiMA CAE MiN iN DiLLAH. AMENTÜ BiLLAHi
VE BiMA CAE MiN iN DiLLAH, AMENTÜ Bi RESULULLAH VE BiMA
CAE MiN iNDi RESULULLAH. AMENTÜ BiLLAHi VE MELAiKETiHi VE
KÜTÜBiHi VE RUSULÜHi VELYEVMiL AHiRi VE BiLKADERi HAYRiHi
VE SERRiHi VE MiNALLAHi TEALA VELBA´SÜ BADEL MEVT.
HAKKUN, ESHEDÜ EN LAiLAHE iLLALLAH. VE ESHEDÜ ENNE MUHAMMEDEN ABDÜHU VE RESULÜHÜ
HAKKUN, ESHEDÜ EN LAiLAHE iLLALLAH. VE ESHEDÜ ENNE MUHAMMEDEN ABDÜHU VE RESULÜHÜ
3 İHLAS BİR FATİHA İLE BAŞLAYALIM...
BİSMİLLAHİRREHMANİRRAHİM
Ya Rabbelalemin! Şu anda kapına geldik. Yüce divanına durduk, bütün kötülükleri bir tarafa bıraktık, bizleri yüce huzurundan boş geri çevirme Ya Rabbi !
seren,nimren ve kimse için Okumuş olduğumuz yasin-i şerifi; serpil arkadaşımızın hepimiz için okuduğu ayetel kürsileri ve okuduğumuz tüm duaları ahsen surette kabul eyle.
Ya Rabbi !
Cemi hata ve kusurlardan salim eyle.
Ya Rabbi !
hasıl olan sevabı evvela Peygamber (s.a.v.) efendimizin mübarek, aziz, latif ruh-ı tayyibelerine hediye eyledik kabul eyle.
Ya Rabbi !
İlk Peygamber Hz. Adem (a.s.) dan bu güne kadar gelip geçmiş her ne kadar peygamber varsa onların da ruhlarına hediye eyledik, lsâl eyle.
Ya Rabbi!
Kur'an-ı Kerimi elden ele, dilden dile, gönülden gönüle bizlere kadar ulaştıran sahabe-i güzin, tabiin, tebe-i tabiin, Müfessirin ve muhaddisin'in ruhlarına hediye eyledik, isâI eyle.
Ya Rabbi !
Din, vatan, hak ve hakikat Uğuruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin de ruhlarını meclisimizden haberdar eyle
Ya Rabbi !
Bu yasini şeriflere vesile olanların emellerini makbul, günahlarını mağfur, ticaretlerini Len tebür" eyIe.
Her ne murat Ile okutmuşlarsa muratlarına naiI eyle
Ya Rabbi !
bizlerin ailelerinden,eşinden dostundan ahrete göçenlerin günahlarını affeyle, makamlarını cennet eyle. Peygamberimizin (s.a.v) şefaatine nail eyle.
Ya Rabbi !
burada toplanıp amin diyen aziz din kardeşlerimizin de ölmüşlerine rahmet, geride kalanlarına sıhhat ve afiyet ihsan eyle.
Ya Rabbi !
Şu mübarek günde: "Toprak altında çürümüş, isimleri unutulmuş, bir fatiha okuyacak kimsesi kalmamış müslüman kardeşlerimizin de taksiratlarını affeyle.
Ya Rabbi !
Yüce dinimize ve aziz vatanımıza göz diken dahili ve harici düşmanlarımıza fırsat vermeyip, onları islah eyle.
Ya Rabbi !
Islah olacak halleri yoksa onları KAHHAR ism-i şerifinle kahr u perişan eyle.
Ya Rabbi !
Ümmet-i Muhammed'in hasta kullarına şifalar, dertli kullarına devalar, borçlu kullarına hayırlı edalar ıhsan eyle.
Ya Rabbi !
Öbür alemde estaizu billah ferikun fil cenneti ve ferikun fis seiyr Cennet ve cehennem fırkaları ayrılacağı zaman bizleri cennet fırkasına dahil eyle.
Ya Rabbi !
Kuı-'an-ı Kerimin nurlu yolundan bizleri ayırma ya Rabbi! Onun ahkamını yaşayıp, tatbik edenlerden eyle.
Ya Rabbi !
Kıyamet gününe kadar baki kalacağını vaat ettiğin Din-i İslamı ülkemizde payidar eyle.
Ya Rabbi !
Namazı niyazı bırakan, içki ve kumarla evinin yolunu unutan, çeşit çeşit fenalıklara koyulan Müslüman kardeşlerimize de hidayetler nasip eyle.
Ya Rabbi !
Çocuklarımızı edepli, ahlaklı, faziletli, anasına, babasına, hocasına saygı gösteren, Allah'ına, peygamberine hürmet ve tazim edenlerden eyle.
Ya Rabbi !
Vatanına, milletine, din ve mukaddesatına gönülden bağlı olanlardan eyle.
Ya Rabbi !
Namazına-niyazına, ibadat u taatına devam edenlerden eyle.
Ya Rabbi !
Her türlü afetlerden, musibetlerden, hastalıklardan, tehlikelerden. zarar ve ziyanlardan bizleri hıfz u himaye eyle.
Ya Rabbi !
Hassaten günah hastalıklarından, haramlardan, ahlaksızlıklardan, yalandan, gıybetten, riyadan, hasetten ve kibirden muhafaza eyle.
Ya Rabbi !
Bütün kıymetli uzuvlarımızı mevlam ne için yaratmış isen, o yerde kullanma şuurunu bizlere ihsan eyle.
Ya Rabbi !
Kabul olunmayacak dua Ile sana el kaldırmaktan, insanlığa ve Islama faydalı olmayan bilgiden, bir müslümana yakışmayan acizlikten, tembellikten, cimrilikten sana sığınıyoruz, bizleri muhafaza eyle.
Dualarımızın kabulü ve son nefesimizde, nasip olması için buyurun bir kelime-i şehadet :
Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü
Ya Rabbi !
Bu kelime-i mübarekeyi söyleyerek ruh teslim etmek cümlemize nasib eyle.
Ya Rabbel'alemin !
Biz sana yalvarmasını bilmiyor ve beceremiyoruz. Sana yalvarmasını bilenler ve becerenler hürmetine dualarımızı kabul eyle.
Ya Rabbi !
"AMIN" diyen şu kullarını iki cihanda aziz eyle. Cennetinle, cemalinle bizleri şereflendir.
Subhane Rabbike Rabbil izzeti amma yesifun ve salamun alel murselin vel hamdu lillahi Rabbil alemin.
El-Fatiha
yarabbim okuduğumuz duaları ne niyetle okuduysak niyetlerimizi kabul eyle ...
şu mübarek günde ve saatte sen hasta olana şifa derdi olana deva borcu olana ödeme kolaylığı ver yarabbim. evi olmayana ev almayı nasip eyle yarabbi. sen kimseyi aç açıkta bırakma az verip aratma çok verip azdırma yarabbim sen hakkımızda hayırlı olanı ver bizlere yarabbim. gönlümüzden geçeni bize hayırlı kıl hayırlı olanı gönlümğze işle yarabbi... yarabbim sen ebrar kulunun aile düzenine yardım et huzur ver bir mucize ver onlara bebek ver yarabbim. yarabbim sen fatoş kulunun evine huzur eşinin içine ailesine karşı sıcaklık ver yarabbim. sen serpil kulunun zor davasında yardımcı ol ona hakkında hayırlı olan ne ise en kısa zamanda onu göster yarabbim. yarabbim sen nihal tuğba seren cimcime kavuniçi şeker ebrar fatoş kimse nimren honey venhar kumsal selda gizem ronya hilal ve adı aklıma gelmeyen tüm bebek isteyenlere hayırlı evlatlar ver yarabbim. sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip eyle bizlere yarabbim. sen yeni doğum yapmış arkadaşlarımıza şifalar ver bebeklerine sağlık sıhhat ver yarabbim. doğum yapacak olanları bir avazda kurtar yavrularını sağlıkla kucaklarına almayı nasip eyle yarabbim...
YARABBİM sen hepimizin eşlerine ve ailelerine yardım eyle geçim sıkıntısı yaşatma hayırlı rızıklar bol kazançlar nasip eyle yarabbim ......
AMİN....
kıslar doktora gitmeme 4 gün kaldı
ilk randevuyu aldığımda 22 gün vardı zaman su gibi geçiyor valla
acep ne diyecek tohtur emice :18:
kalbim gümgüm göslerim dürbün
canım benim ayyy o dr muhabetinde bende hep öyleydimm :)))) sonra zamanla alışıyor insan inşalhh herşeyy istedğimiz gibi olur
kızlar nasılsınız nerdesiniz
serpil cimcime tben fatoş öpüyorum sizi
Allahım gecen gündüzü nasıl kapladıysa ve örttüyse,mümin sevdiklerimin günahlarını ve hatalarınıda bu dünyada ve ahirette öyle ört.benim bilmediğim seninse muhakkak bildiğin sıkıntılarını gider.benim hiçbir şey yapamadığım dertlerine sen deva ol,her sarsıldıklarında tutamadığım ellerini sen tut.her incindiklerinde yüreklerine yakın merhemini sen sür.CENNETİNİN en güzel yerine al ve bir daha çıkarma...AMİN...
kızlar kimse nerede ayyyy dua okuduk duaya gelmemiş hahhahahhahah kız kimseeeeeeeeeeeeeeee gelde amin de nerdesin sen
onun duasına biz amin dedik
hadi hayırlısı canım hayırlı haberlerle dön inş. tohtordan
güzel şeyler der inşallah
nihal burda
kimse burda
serpil
fatoş
tuğba
cimcime
seren
nimren
selda
h.kavuniçi
ebrar
honey
wenhar
caadi
kimler var başka
nihal burda
kimse burda
serpil
fatoş
tuğba
cimcime
seren
şekerlebi
nimren
selda
h.kavuniçi
ebrar
honey
wenhar
caadi
kimler var başka
nihal burda
kimse burda
serpil
fatoş
tuğba
cimcime
seren
şekerlebi
nimren
selda
h.kavuniçi
ebrar
honey
wenhar
caadi
kimler var başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?